Звездни компромати 272 част

• 96 282
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Има си, показва си  Sunglasses

# 31
Коя е  Барбара Палвин?  Много е красива  Heart Eyes!

# 32
# 33
Коя е  Барбара Палвин?  Много е красива  Heart Eyes!

Унгарска манекенка, едно от лицата на Л'Ореал, дефилира за Виктория Сикрет през 2012

# 34
# 35
Черния Януари продължава.  Colin Vearncombe (Wonderful life) е починал днес, на 53г.  Sad

# 36
  • Оптимист по принуда
Робърт Редфорд
Скрит текст:
Не мога да не се запиша   Heart Eyes

# 37
  • Бургас
Черния Януари продължава.  Colin Vearncombe (Wonderful life) е починал днес, на 53г.  Sad
Видях и във ФБ. Sad
неговата песен има място в живота ми.Вечерта на Новата 1989г един младеж ме покани на танц на тази песен и ние просто се прегърнахме и целунахме.Познавахме се от деца,но от тогава сме двойка.Последваха   2 години гаджета,още 25 години брак и три деца.Тази песен е нашата и ние много си я обичаме.
Поклон!

# 38
  • Бургас
Видях и във ФБ. Sad
неговата песен има място в живота ми.Вечерта на Новата 1989г един младеж ме покани на танц на тази песен и ние просто се прегърнахме и целунахме.Познавахме се от деца,но от тогава сме двойка.Последваха   2 години гаджета,още 25 години брак и три деца.Тази песен е нашата и ние много си я обичаме.
Поклон!
Славче, много сладко.
И ние двете със сестра ми много обичахме да танцуваме на тази песен като деца. На припева ме караше да се завъртам на всяко "wonderful" /което беше два пъти и точно едно след друго  Laughing/, а на мен ми се завиваше свят и не успявах, а тя ми се цупеше и ме караше да повтарям пак.

# 39
# 40
Наистина черен януари. Прекрасна песен, която също има място в моя живот. Песен от най-хубавото време от живота ми.
/ А каква е причината за смъртта му /

Тризначките - "Подслушват ни от телевизора"  #Crazy ooooh!
http://www.blitz.bg/news/article/389249

# 41
# 42
Svetlana_ катастрофа с кола, бил е в кома известно време.

Мария на тази снимка е като кокошка - носачка Grinning в гнездото си хаха

# 43
За Блек писах в миналата тема, когато още беше в кома. Семейството му не желаеше да се вдига шум из медиите и само обявиха, че всички се молят за скорошното му възстановяване. Много жалко  Confused Confused

# 44

Как ги измислят тия фотосесии на моменти се чудя...

Общи условия

Активация на акаунт