Звездни компромати 272 част

• 96 518
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Вчера гледах ето това интервю с кандидат плеймейтките.
http://tv7.bg/%D0%A0%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D1%86%D0%B8%D … html#.Vqs5eFITAsU
Аз лично останах потресена от повечето.
Ася е единствената, която що годе може да говори.. И ми е интересна и симпатична в лице.
Дилена обаче...Не стига, че е пълен потрес в лицето, ами не може да каже едно изречение. Мъчи се, милата..но стигне ли до втората дума,край. ooooh!

Това са 2-та половина от участничките..
http://tv7.bg/%D0%A0%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D1%86%D0%B8%D … html#.Vqs5uVITAsU

# 241
  • София
Хич и не искам да ги гледам тези  Stop

Обаче, това момиче има сериозен психологически проблем, за да се промени така  Shocked
Тя изобщо има ли някаква кариера, фолк певица била...

# 242
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обаче ни един известен български мъж не съм видяла с нещо нормално за гадже. Все плеймейтки и разни други силиконови мутри. Пък ние после се чудим защо се правят на маймуни тия момичета ... Tired

# 243
Имаше 2-3 клипа в Пайнер. Но така и не успя да се нареди сред търсените и актуалните.
Изглежда определено като болна от нещо, но не разбирам ако наистина и има нещо, що за снимки?
Нацупени джуки и цици в обектива.. newsm78
Тя и преди си е била слабичка в тяло, просто лицето и е било пухкаво. Но сега, дори нищо в лицето и не напомня за старата Пламена.

# 244
Обаче ни един известен български мъж не съм видяла с нещо нормално за гадже. Все плеймейтки и разни други силиконови мутри. Пък ние после се чудим защо се правят на маймуни тия момичета ... Tired
Глупости, има си достатъчно мъже с нормални жени  Peace

# 245
И къде ги? Политиците- със силиконки (любовници, да, ама това само защото не е имиджово да се ожениш за такава), футболистите- с чалгарки, певците- с плеймейтки, актьорите- с моделки, и т.н., и т.н.

# 246
На Графа жена му е готина и хич не е изкуствена. Дори не е Плеймейт Mr. Green

А какво трябва да означава "бивша студентка по психология" ? Учила, учила и недоучила ли? Много странно представяне.

# 247
  • Gotham City
Гледам интервюто, Дилена наистина много тъпа  Shocked Николета е като гений до нея. На елементарни въпроси не може да отговори.
Интервюиращия: Казват, че най-красивите жени са в Стара Загора, така ли е?
Дилена:...................

# 248
Наталия Водянова чака пето дете, лесно зачева, леко бременне, няколко месеца след това не и личи, така може и до10 да ги докара.
И една кулинарна блогерка пак е бременна, с пето или шесто, тя също ражда всяка година Crazy http://mimithorisson.com
Тези чудни,  а Милянкова не може,  а?   Mr. Green
Не е лично към теб Hello❤Jen, а по принцип Wink

# 249
Водянова май не е почнала да ги ражда на няма и 15, пък и нищо не сме чули за своднически бизнес, воден от дома ѝ Grinning
(на мен 5 деца са ми непонятна история за модерна жена, независимо как се казва тя)

# 250
Ненчо Балабанови Йоана  (не знам с колко н е) ще разкриват любовните си тайни в новия брой на сп. ева.
Той е талантлив, а тя е хубава и тя минава за талант, ама са ми несимпатични и двамата. Twisted Evil

# 251
Кой политик е със силиконка? Делян Пеевски?
Наркоманите певци, актьори, футболисти и т.н няма как да са с интелигентни и свестни жени. Аз тая измет не я броя.
Тези плашила по измислените им конкурси съм абсолютно сигурна, че никой известен уважаващ себе си мъж не би ги и погледнал.

# 252
Ненчо Балабанови Йоана  (не знам с колко н е) ще разкриват любовните си тайни в новия брой на сп. ева.
Той е талантлив, а тя е хубава и тя минава за талант, ама са ми несимпатични и двамата. Twisted Evil

Не знам кое им е талантливото, тъпи са и двамата. Ненчо ако не правеше това с Фейсбойко никой нямаше и да го знае. То не че е голямо постижение и това, както беше казал някой - играе го придворния шут. Tired

# 253
Мими Торисън от манджата трябва да ѝ е шесто, защото мисля, че миналата година роди 5-тото. Не разбирам за какво са им толкова деца. До към четвъртото е радостно, симпатично, но 6 и повече?!  Thinking

# 254
(на мен 5 деца са ми непонятна история за модерна жена, независимо как се казва тя)
Е, баш за това иде реч.

Общи условия

Активация на акаунт