Звездни компромати 272 част

• 96 442
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
На мен по-скоро ми е жал за нея-много е истерична и нестабилна психически,научила е 5 лафа и ги повтаря без някаква връзка между тях.Уж детето и е приоритет,а изобщо не го вижда,или само докато спял,някаква приятелка го гледала,ама нея вече я нямало...не можа да пее,изврещя 2 пъти,чак ме стресна и се разрева-друса ли се тая жена или просто не е добре с нервите. Sad

# 361
# 362
някаква приятелка го гледала,ама нея вече я нямало...

Не е приятелка, сестра й е.
Странна ми беше и на мен. Хорската агресия я наранявала най-много.

# 363
Да е живо и здраво бебчето! А някой знае ли кой е бащата? Нищо не се чува за него.

# 364
Първо,водещите са адски лицемерни, постоянно се насилват да се смеят, ужасно са ми противни!
А пък Жанаа... то е ясно, че е все напушена, май се и друса. Не май, а със сигурност.  И като я хванаха с наркотиците, почна да отрича, най-вероятно подучена от Халваджияните. Ох, това ми беше толкова смешно-имаше снимка на Жана-аристувана, а тя казваше, че нямало такова нещо.  #Crazy
А тя нали вече не живее с мъжа си?

# 365
# 366
Жана прилича на мъж, чертите на лицето й са абсолютно мъжки.

# 367
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А Кейт Уинслет май наистина си обича тези два цвята за поводи - тюркоазено зелено и тъмносиньо  Stop
Да и и се получава винаги идеално. Има добри стилисти и ги слуша.
Абсолютно! Роклята е невероятно красива, особено в областта на деколтето.
Хана е започнала да носи рокли за бременни, но се справя с избора далеч по-добре от Кийра преди две години. Да видим дали няма да бъде по-красива бременна по церемонии от Къмбърбачева Heart Eyes

# 368
Сюзан Сарандън се излага    с Кейт Уинслет   тече, всичко тече... - критикуват я, тъй като представяла в този вид In Memoriam (почитане на починалите през тази година творци) в това облекло

# 369

По-грозни рокли отдавна не бях виждала. Джулиън Мур все едно е купила роклята си от "Мечо Омуртаг".

# 370
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, от роклята на Джулиан ме заболяха очите Joy. Както и от деколтето на Сарандън.

# 371
  • София
Да е живо и здраво бебчето! А някой знае ли кой е бащата? Нищо не се чува за него.

Неизвестно момче,така каза веднъж Бойко в интервю Laughing

# 372
  • HH
И Ева Лонгория май не е уцелила роклята, първо видях други две снимки, но след тази си промених мнението.

https://www.instagram.com/p/BBMGAklCGnN/?taken-by=evalongoria

# 373

Що за въпрос? Очевидно е Морков за из път.
Kейт Уинслет почти винаги слага една и съща рокля, но пък как ѝ седи!  Heart Eyes

# 374
Милкана дъщерята на Дилов е като Буратино Sick
Скрит текст:

хубаво е да направи една ринопластика Wink

Общи условия

Активация на акаунт