Звездни компромати 272 част

• 96 362
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Прекрасна?!  newsm78 Тази жилеста пръчка не ми е прекрасна. Нос и жили... А да не говорим, че наистина това, по детски късо рокле, и стои смешно на професията, положението и всичко останало.  Tired
Ако Ирен Онтева, защото в двете има нещо общо, се яви с толкова къса фру-фру рокличка, ще бъде оглозгана тук.

# 541
Амал изглежда страхотно.
Направо и роклята е много хубава.

# 542
  • Once there was a Hushpuppy...
Хубава е Амал, нежничка.

Алекс Раева е цялата в жили, докато води, то са мимики, то е жлямбене. Змийче ми тя, като поглед, излъчване.

# 543
Алекс Раева не съм забелязала да е в жили, но на Игнатова в най-скоро време ще и се пръсне вената на гушата от напъни Tired

Бионсе в нов клип на Колдплей
http://www.eva.bg/article/28564-Bionse-v-noviya-klip-na-Koldplei-

# 544
Ако на Ирен Онтева ѝ стои добре такава рокля, аз лично няма нищо д кажа.

# 545
Как я забравих ooooh!
Тя, даже е цялата в жили, брррр, тая мода и слабост...

# 546
Прекрасна?!  newsm78 Тази жилеста пръчка не ми е прекрасна. Нос и жили... А да не говорим, че наистина това, по детски късо рокле, и стои смешно на професията, положението и всичко останало.  Tired
Ако Ирен Онтева, защото в двете има нещо общо, се яви с толкова къса фру-фру рокличка, ще бъде оглозгана тук.
+100, нещо и на мен не ми се връзва това инфантилно рокле със световноизвестната адвокатка, клоняща към 40  newsm78. А острите обувките на нейните пищялки ѝ стоят като на малкия Мук  newsm78

Всъщност на мен роклята много ми харесва, ако беше до коляното.

# 547
  • София
Амал ми е смешна. Изобщо не я харесвам. Роклята, сама по себе си, е много хубава.

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 15:37 от Тонка*

# 548
  • Бургас
Наталия Водянова чакала пето дете.

# 549
Наталия Водянова чакала пето дете.
Знаем.  Grinning

Рокличката е красива. Подходяща би била за някоя старлетка на 14. Да ви имам двойния аршин...  Mr. Green

# 550
# 551
  • Mediterraneo

+100, нещо и на мен не ми се връзва това инфантилно рокле със световноизвестната адвокатка, клоняща към 40

Клоняща  Shocked Искаш да кажеш, че тази жена няма 40 години? Ужас, ако наистина няма 40...

# 552
https://www.facebook.com/storybulgaria/photos/a.187596407936253. … ype=3&theater
Софи Маринова показва новия си приятел Тодор, в когото е толкова силно влюбена, че му е поставила срок в следващите 5 години да й направи не едно, а 2-3 деца.  Mr. Green
https://lifestyle.bg/bulgarian/tervel-pulev-pak-shte-stava-bashta.html
Тервел Пулев пак ще става баща  Heart Eyes

# 553
Да им е честито на Пулеви, много са свестни Heart Eyes

# 554
Мнението ми тогава на беше по-различно! Сигурно е още по-прекрасна? Стои и като на малоумна. Ужасни крака.

Общи условия

Активация на акаунт