Звездни компромати 272 част

• 96 371
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Peter Simov да си продаде фотоапарата.

Най-добре... Отвратителни снимки, всички изглеждат дрогирани и пияни (не знам, може и да са), като от някакво парти в Ада или в наркомански кошмар. Плеймейтката прилича на маймуна с перука на снимката с корема.

# 527
  • Бургас
Всички са пияни или надрусани.Много грози снимки!
Кремена лично трябва да му го строши фотоапарата,че тя е излязла най-зле!

# 528
 Кошмарни снимки, Алекс изглежда отвратително, аз ли да го уча за светлина този. Те да се бяха нащракали със стар телефон по добре щяха да са.

# 529
И мен ме заболяха очите от тези снимки, много зле.
А половината са някакви брадясали типове, плезещи се, кокорещи се. Много им в инфантилно държанието/партито/семейството. newsm78

# 530
Кошмарни снимки, Алекс изглежда отвратително, аз ли да го уча за светлина този. Те да се бяха нащракали със стар телефон по добре щяха да са.

От къде да я вземе тая светлина в Библиотека? Тези по дискотеките снимат обикновено с фотоапарат с визитна картичка и ластик на светкавицата. Като за 20-30 лв. - толкова.

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/t31.0-8/126468 … 38234065327_o.jpg

На тази снимка на мястото на Алекс щях да избягам с писъци.

# 531
Че кой бяга от толкова пари Money

# 532
И снахата не е хубавица, но майка и син са страховити.

# 533

По-скоро е обратното. Истината са я замаскирали с фотошоп. Някои снимки са абсурдни. Особено последната на Аброзио. Толкова са се престарали, че са и направили тяло на бабошкера. Инак, че е късокрака никой не отрича, то се вижда(на папарашки снимки или на подиума, най-вече).

# 534
Много ми е интересно поради каква причина ще замаскират паласките на някой, чиято единствена работа е да няма паласки? Идеята да си модел не е ли да изглеждаш добре на снимки без много усилия?

# 535
Клуни и Амал   пак  само тя - не знам, къса ми изглежда тази рокля за възрастта ѝ.

Vanity Fair Hollywood - от ляво на дясно: Jane Fonda, Cate Blanchett, Viola Davis, Jennifer Lawrence, Charlotte Rampling, Brie Larsen, Rachel Weisz, Lupita Nyong'o, Alicia Vikander, Gugu Mbatha-Raw, Helen Mirren, Saoirse Ronan и Diane Keaton

# 536
  • Sofia
Нали беше уж бременна Амал...от снимката не личи Wink

# 537
  • Бургас
Страхотна фотография на Лейбовиц! Heart Eyes
След облещените снимки на Халваджиянови си оправи зрението. Laughing

Амал също ми харесва.Роклята и отива,тя е като солетка,много нежна жена.

# 538
Амал изглежда страхотно.

# 539
  • На ръба..
Прекрасна Амал, и аз очаквах да видя коремче  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт