Любители на котки – Тема 102

• 56 616
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Много благодаря за съветите! bouquet

# 571
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Приказен Наско  Heart Eyes, приказен!  Crazy Със сигурност ще се възползва от природните си дадености за да се качи на главите ви, Танче. Laughing

Ах, Наско как ми заприлича на една Теролина, която търсеше дом. Същите очи и козина, влюбих се! Аз нахлувам с молба за съвет. Моля да препоръчате нещо, което ще изтреби бълхите на наш Лео.
Че то в началото за Анастасия го взеха. Laughing Може и същото коте да е. Peace
Аз капех фиприст или пестигон. И на двете активната съставка е фипронил, същата като на фронтлайн, а цената за 1 пипетка от тях е 6-8лв. за разлика от скъпия си популярен събрат. Peace

# 572
  • Враца
Видях, че моя Рижко още съществува в снимките.
Много неща се промениха при нас.
Нали ви бях писала, че Рижко е полу куче.
Тази година се преместихме да живеем на вилата за постоянно. Взехме и Рижко.
Додето го докарахме едва не го заслужихме в хладилната чанта. Беше много горещо, а той не обича да пътува.
Два дена след това изчезна. Търсех го навсякъде, но уви. Върна се след месец през ноща. Едва го познах, а как беше оцелял не зная. Той никога не е излизал от апартамента и се храни само със суха храна. Едва го възстановихме, но за туй пък ме убеди, че аз не познавам котките.
Преди да дойдем тук си взехме и куче, но Рижко си остана нашето мини куче.
Има много да пиша, но ето го с Марио.
http://prikachi.com/images/26/8632026S.jpg

# 573
И аз един глас за Фронтлайн комбо. Ние всяка пролет се объхляме групово и това ни спасява. Апартамента пръскам с Федона, разредено с вода.

И една котка - смотка от мен:

# 574
Ооо, смотка какви коремни прелести е показала!  Crazy Heart Eyes

Al97 , страхотна сага сте преживяли. Shocked Много хубаво, че кучешкото ти куче и котешкото ти куче  Wink  Laughing  са си като братя. Heart Eyes Heart Eyes

# 575
  • Варна
Много косми, много нещо, Алечка!  Grinning Красота!
Оранжевото съкровище, декорирано с куче-и то.  Grinning

За бълхите-най-важното е препаратът, с който се накапва котката, да действа. Таня е обяснила, че ако бълхите оживеят, то се сменя препарата след около месец(основното вещество в него да е друго). С какво ще се третират повърностите у дома е вече второстепенно. Една зима ги изредих, та... Laughing
Обезпаразитяването у дома може да става и поетапно-днес-едната стая, утре-друга. Защото има часове(2), в които не трябва да има жива душа в напръсканото помещение).
И Ени да не прегръща и целува прясно накапана котка!

Наско се окопитва, мушморокът!  Laughing

# 576
  • Варна
Една съботно вечерна и от нас Simple Smile Котка смотка е прекрасна  Hug

Гледам, че за препарати говорите, ние сме с Broadline.

# 577
При вас въобще бълхите как ли биха намерили пътя до кожичката за смучене през тоя космарляк?  Laughing Laughing
Много я обичам тая Късметка уееееееееееееее  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 578
  • Варна
Мани, някви нинджи са и току я набарат Писимунде Simple Smile

# 579
Питах днес в зооцентрове, но казаха да търся при ветеринар. Да ви кажа, досега предни животни съм третирала с пудри за по 5 лв и гадините са били изтребвани до крак, сега какви са тези мутанти, имам чувство, че не ги изтребвам, а гощавам Crazy За Наско да е Теролина не вярвам, обявата я зърнах преди около месец, ставаше дума за апел за 6-месечно коте, отглеждано от една баба, която починала, женско си беше. Благодаря за съвета, Стейси Hug Ще гледам да се случат нещата докато е на градина.

# 580
  • София
За Наско да е Теролина не вярвам, обявата я зърнах преди около месец, ставаше дума за апел за 6-месечно коте, отглеждано от една баба, която починала, женско си беше.

Същата обява е, но Терилота е името на пощата, а не на котето - http://www.kotkite.com/obiava_122528.html  Момичето каза, че ѝ казвала Сива, защото е сива. Simple Smile Но се оказа момче.  Laughing

Най-интересното в историята е, че Наско си има сестричка. Едноока е, защото някакъв лош котарак е убил едното коте, а сестричката е била захапана през главата. Оцеляла е, но окото май не може да се спаси, въпреки че опитват. Само Наско е останал незасегнат. Без никаква намеса, новата собственичка на сестричката я нарекла Настя. Та така, казват се Наско и Настя. Simple Smile

Al97, много се радвам, че Рижко е добре. Трудно се сетих коя си, но разбрах. Wink Надявам се по-често се включваш с котешко-кучешки истории и снимки. А Рижко е голям герой! Дано никога не те плаши така!  Hug

Късметка, ах, Късметка!  Heart Eyes

Котка-смотка, ах, Котка-смотка!  Heart Eyes   hahaha

Много косморляк!  Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 22:42 от Тaня67

# 581
Хайде, стига бе!  Grinning Ма и аз каква съм склерозааа- ей, това коте съм го измислила, вярваш ли ми! Също много се учудих да е ''дублаж'', понеже за мен е безподобна красота и искрено се надявах да му излезне късмет на хайванчето, дори на Таис и споделих. Безкрайно се радвам, че Наско - Терилота вече е не само безумно красиво коте, а едно безумно красиво, обичано и обгрижвано коте bouquet

# 582
  • София
Че е красота, красота е, но не е безподобна. Взехме я/го заради невероятната прилика с Мъро, който загубихме през декември. Особено на снимката от обявата е буквално копие на Мъро. После се оказа, че като изражение са доста различни и това е добре. Все пак са различни котета и никое коте не може да замести предишното.

# 583
Съгласна, израженията им се различават доста. Хипнотизира ме цветът на очите Heart Eyes Мога да не спирам да ги гледам.

# 584
  • София
Хипнотизиращи като тези, нали?

Мъро

Общи условия

Активация на акаунт