Любители на котки – Тема 102

• 56 661
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Точно хипнотизиращи  Heart Eyes
На Наско като че ли има малко повече синкаво в цвета, а на Мъро бяха с повече изумрудено зелено. Thinking

# 586
Хипнотизиращи като тези, нали?

Мъро
Сложи ги в две паралелни снимки, за съпоставка:) В действителност, на Наско като че ли са една идея по-сини.

# 587
  • София
Съпоставка със снимки трудно се прави, защото цветът зависи от светлината. Мога и съвсем еднакви да ти ги докарам и съвсем различни. Но наистина на Мъро очите бяха по-наситени. Не бих казала, че на Наско са сини както пише в обявата, но са доста по-светло зелени. И не са големи. На Мъро очите бяха огромни, особено в последните години, когато отслабна значително.

зеленоок Наско Simple Smile

дебнещ Мъро

# 588
Наско май е една идея по-пухен? Красиви са.

# 589
  • София
Еднакво късокосмести са, но на Наско козинката е много мекичка. Много е приятно да се гали. Обаче само ако дава. Ей го как се опитва да се измъкне на заден ход:

hahaha

На следващата снимка съм снимала само стол. Котката е като едно петно в далечината.  Mr. Green

И една история, която ме впечатли. В село, близо до Лайпциг, всяка вечер изчезвала храната на котката. Хората сложили камера и се оказало, че си имат посетител рис, който похапва котешка манджа. Рисът вече се намира в някакъв природен парк. Ето и снимки от камерата - http://www.spiegel.de/fotostrecke/tatort-harz-luchs-klaut-katzen … recke-134720.html

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 11:47 от Тaня67

# 590
  • Варна
Ех, че е приятно, когато се прибереш уморен от работа, да ти се заумилква стадо котки. Едва ме оставят да се преоблека от галене, душене, потъркване в краката и т. н. Laughing  И всяка ми приказва нещо. Женя и Магито тихичко, Мила-силно. Разказът включва детайлно описание и на великия глад.  Mr. Green

Козините и на трите са различни. На Женя е най-мека-като коприна и предимно нейни косми хвърчат. На Мила също е мека, но по-друго меко, а на Магито е твърда-усещам "скърцане" при помилванията. Сравнена с козинката на Женка, на Магито сякаш "боцка".

# 591
  • София
Ех, че е приятно, когато се прибереш уморен от работа, да ти се заумилква стадо котки.

След което да отвориш лаптопа и да попаднеш на такива снимки.  Heart Eyes  Току- що поседнах след дълъг работен ден и отворих първо тази тема- тутакси ми се оправи настроението.  Hug

# 592
  • София
След което да отвориш лаптопа и да попаднеш на такива снимки.  Heart Eyes  Току- що поседнах след дълъг работен ден и отворих първо тази тема- тутакси ми се оправи настроението.  Hug
То хубаво, ама да има снимки и на други котки. А то само аз слагам.  Wink

Днес изчистих тоалетната на негово височество, прибрах съкровищата в боклука и излязох навън щастлива, че съм се отървала от "ароматите". Върнах се преди малко и какво да видя - сложила съм съоръжението с вратичка към стената.  hahaha Хубаво, че е възпитано момчето, а може би просто е поспаливо. Нямаше изненади на необичайни места.  Laughing

# 593
  • Варна
Ааа и аз слагам, фотоси искам да кажа  Mr. Green

# 594
И пиратЯ. Щастлив.

# 595
Пиратът колко прилича на предишният котарак Леополд. Пак си търсех такъв слънчев котак, но попаднахме на такъв, както се шегуваме с мъжа ми, с ''рибешко костюмче'' заради шарките. Ето го в обичайната му състояние на любвеобилник.

# 596
Идеално! Grinning Влизам ... и пълно с котешки снимки. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз по обективни причини слагам фотосесии на "внуците" когато ме навестят. Или аз тях. Peace

# 597
Птиченцето ми:

От няколко дни е на сурово домашно пилешко, много е доволна Crazy Миналата събота се опитахме да я заведем на ветеринар за ваксина, но не можахме да я вкараме в клетката. На мен ми дожаля като гледах как приятеля ми я натиска вътре и ваксината й се размина. По принцип я носим със сак дотам, но моя искаше да изпробваме новата клетка. Еми, не я харесва Grinning

# 598
 hahaha Къде е кацнала! Crazy Heart Eyes Heart Eyes Че и перушина показва.  hahaha
Аз за суровото пилешко колко пъти съм казвала, че си е екстра за котан и котана! Wink

# 599
Момичета, котаракът ми започна да маркира навсякъде в къщата.  Вредно ли е да се кастрира 3 год. коте.  newsm78 Живеем в къща обаче той е свикнал да си стои вътре.  Rolling Eyes  Сега не го пускам, обаче като застане на прозореца с големи молещи очи и ми е жал и го пуска. След пет мин. вече е направил белята  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт