Поръчка на ваксина Pentaxim

• 9 737
  • 29
  •   1
Отговори
Някой знае ли откъде може да се поръча ваксината Pentaxim ? При нашата педиатърка цялата партида са от тези турските за които се твърди че са с живак вътре.

# 1
  • Пловдив
От чужбина трябва да я купите,но ЛЛ може да не се съгласи да я сложи.Вариант ти е да отлагаш ваксината,докато свършат турските.То и в другата другите има разни коктейлченца

# 2
Здравейте!
Ние също искаме да си я закупим,защото не искаме от турските,но не знаем от къде.
През 2007 също си я купувахме за каката.

# 3
  • Пловдив

Тогава беше съвсем различно.Пентаксим имаше в свободна продажба и не се покриваше от задължителния имун календар.Сега вече се покрива и я няма в свободна продажба.Вариант е чужбина

# 4
Здравейте!
Ние също искаме да си я закупим,защото не искаме от турските,но не знаем от къде.
И аз така я купувах преди време.

# 5
2007 ваксините пак си бяха с живак.Не са измислили нови междувременно.

# 6
Значи трябва да се откажем от търсенето и да ни сложат турската Sad

# 7
Ако има останала-90% от ваксините вече са сложени-нови няма.

# 8
  • Пловдив
Значи трябва да се откажем от търсенето и да ни сложат турската Sad

Или да изчакаш и да изразходят турските

# 9
По новините съобщиха, че Москов ще поиска още 40 000 ваксини пентаксим от Турция. Бях решила да чакам да свършат турските, но май няма шанс...

# 10
  • Пловдив
И аз днес го чух по новините.Но да видим дали ще му дадат от Турция.

# 11
Уау!Ама верно луд умора няма!Какво му има на този човек!!!

# 12
Здравейте мами.Дъщеря ми юни става на 6г и трябва да и се сложи ваксина.Наясно ли е някой каква точно трябва да е ваксината,и това което ме притеснява -от този вид турските ли ще трябва да е?Нещо взех да се притеснявам?

# 13
Попитай си Джи пи то с какво разполага,ако толкова се притесняваш,обади се и в ХЕИ.Тук няма как да знаем как са разпределени ваксините и дали ще има за всички до 06,2016,

# 14
  • Пловдив
Здравейте мами.Дъщеря ми юни става на 6г и трябва да и се сложи ваксина.Наясно ли е някой каква точно трябва да е ваксината,и това което ме притеснява -от този вид турските ли ще трябва да е?Нещо взех да се притеснявам?

На 6 г се слага Тетраксим.От тях НЯМА турски ваксини.В този аспект може да си спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт