Париж 12

• 96 567
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Мими, исках да си изясня дали и аз имам (любовници) Laughing.

Взех, че добавих и нов (Лондон), изпитвам много силно желание към него. Joy

Ще трябва да си опростя греховете в Рим. Laughing

Роца, аз гледах че бяха блокирали Орли (такситата).
Не се шегуват при вас със стачките.
И понеже си голяма грешница, та два пъти ще ти се наложи да молиш за прошка!  hahaha

Роца, за какво се борят такситата?

# 16
  • Milano
Не, един път ми стига.

Вторият път пак ще съгрешавам (с думи от песните Laughing).

Такситата протестират срещу колите Uber.

# 17
# 18
Включвам се и аз в следенето на темата. Ако попадна на изгодни цени не бих се отказала от един уикенд

След разглеждането на Лувъра нещо се пренаситих и дори в Прадо не ми беше толкова интересно и излязохме бързо . но това е въпрос на лично усещане!

# 19
  • Бургас
Страхотна тема,сега Ви откривам Heart Eyes.Няколко пъти съм била в Париж и обмисляме пак скоро пътуване с мъжлето,ще следя темата с интерес. Hug

# 20
  Laughing

Мимии, благодаря! Heart Eyes
Имам поръчка да заведа девойката в Париж. А пък и на мен ми се ходи много. Трябва да опресня инфото значи.
Малката ли?
Разбира ги тя нещата.  Laughing
Тя е. Но съм и купила билет за далечно място, та май няма да успеем до есента.
А пък и с тези "любовници" не знам как ще се оправям  newsm78 И аз като Реджи си планувам опрощение...

# 21
  • София
Роже, изпуснахме спам-страницата (последната), защо не свиркаш? Laughing

Затова тук:

И за да не е само запис ....на мен Лондон ми е съпруг ,а Париж любивник.Досега при ходенията в Париж съм се отдавала само на стремежа си да усетя духа на града.Не вярвам и при предстоящотото пътуване да успея да разгледам Лувъра 😀

Toест? Кой предпочиташ?

Роца повече я ''разбирам''. Живее в Париж (тоест съпруг), а в Лондон много обича да ходи (любовник). Laughing

Не съм била в Орсе, но Лувъра продължава да е Музей н.1 от посетените от мен музеи навсякъде.

пп. Мими, първото сърце за харесване на темата е мое. Heart Eyes
Любовникът е за забавление,а съпруга -това са сериозните чувства 😀.Ако се налага избор винаги ще предпочета Лондон.Не съм била в Орсе.Детайлно сме разглеждали само заведенията и магазините 😀.Точно като с любовник ,отивам за 3 дни хапвам всичко любимо ,пия страхотно вино и се връщам с подарък Шанел    😁😁😁

# 22
Аз ви съветвам да посетите Орсе.
На нас ни е любим. Повече ни хареса от Лувъра. За мен импресионистите са това, което си струва да се види.
А е и по-малък и не е толкова отегчително.

Разбира се, вижте и Лувъра, но не пропускайте Орсе!  Peace

# 23
Здравейте момичета, интересува ме от туристическите рейсчета кое обикаля навсякъде или има няколко линии като в Лондон? Билета пак ли важи 24 часа и от къде се взимат? До Версай с какво се ходи? И последен въпрос зоологическата градина заслужава ли си ?
Благодаря предварително.

# 24
И аз в темата, подготвям Париж за трети път. И се вълнувам както първия 😃

# 25
и аз и аз, но за първи път и то цялото семейство, искам да попитам опитните "парижанки" тук дали е изгодно да се пътува с Уиз до Буве и от там с някакъв шатъл до Париж или направо до Шарл де Гол, но там полетите са по-скъпи доколкото видях. И най-притеснителното според мен е този ранен полет на връщане от Буве- 8.40 сутринта, което означава, че трябва да тръгна от Париж в 5.00. Посъветвайте ме как го правите вие. Преди полетите са били  по обяд, но сега?

# 26
Домино, аз пък не го съобразих това и сме с ранния полет. Ще хващаме първия шатъл за Бове, пък дано стигнем навреме за полета, не вярвам да има задръствания толкова рано Peace

# 27
Домино, аз пък не го съобразих това и сме с ранния полет. Ще хващаме първия шатъл за Бове, пък дано стигнем навреме за полета, не вярвам да има задръствания толкова рано Peace

Другият вариант е да се нощува последният ден в Буве или пък на близко разстояние от спирката на шатъла, той е до Порт де Милот, там има две по-евтини хотелчета, но не знам това дали е добър квартал.

# 28
Изобщо не съм мислила да нощувам в Бове, то и без това съм 4 нощувки в Париж. Ако не държиш на хотел, разгледай airbnb Peace

# 29
и ние сме с четири нощувки, като три от тях ще са в районна на дисниленд заради децата, ще купя билет за два дни за двата парка , а четвъртата нощувка ще е в Париж затова мога да си позволя и малко по висок клас хотел, напр. 3 звезди и в близост до Айфеловата кула, триумфалната арка или до спирката на шатъла, там има нещо подобно но ще търся поне седмица-две , ще споделям мнения тук и ще чета и тогава ще букна. Първото обаче най-важно с полетите с Уиз, там цените са като бинго, нагоре-надолу няма никаква логика поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт