Избор на матрак за новородено

• 22 789
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Аз лично предпочитам детето да си спи в кошарата, тъй като нашият матрак е по - мек, а нейният е твърд какъвто трябва да бъде, за да има правилна опора на гърба. Другите причини са, че когато е при нас трябва да се съобразяваме при обръщане в просъница да не я натиснем, пък и не ни е толкова голяма спалнята.

Иначе мисля, че матрак с цена около 100лв е приемлива, тъй като ще се ползва 3-4 години.

# 16
Вижте този сайт www.top-matraci.bg има хубави матрачета на добри цени. Няма смисъл да се купува скъп матрак .
Моята дъщеричка е ползвала нейния около 6 месеца . Сега спи при нас
Не бих обобщавала така. Моята дъщеря си спи в леглото, откакто се е родила и няма изгледи това да се промени - на спалнята ѝ е по-забавно да ми бърка в носа или да гъделичка баща си, ако ще и да е 3ч нощес. В този смисъл, за мен и по-скъп матрак щеше да си струва, но така или иначе съм доволна от избора си.

# 17
  • София
Aз лично съм се спряла на Магнифлекс и съм доволна. По-скъп е , но се ползва дълго. А и честно казано мисля, че матракът е една от най-важните покупки заедно с количката, защото прекарва прекалено много време и е ключово важно да е супер удобен и подходящ за крехкото тяло на бебето. Тоест аз лично бих пестила от други неща, не от матрак

# 18
Не съм казала да се купува евтин матрак. Но не одобрявам да се прахосват пари.
Просто исках да посоча място от където аз съм закупила нашият и съм доволна. Има различни модели и размери и всеки може да си прецени какво го устройва и какво не

Вижте този сайт www.top-matraci.bg има хубави матрачета на добри цени. Няма смисъл да се купува скъп матрак .

Четете бе хора а не си измисляйте

# 19
Видях че се чудите какъв матрак е добър и реших да споделя.
Наложи ни се бързо да се сдобием с бебешки неща защото жена ми роди доста по рано преди термина. Наложи се сам да се справя с това и поръчах от един сайт . Матрака е ТЕДИ на ТЕД. Супер е матрачето малко по-скъпо е но си струва.

Сайта е този www.top-matraci.bg

Всичко беше страшно бързо, което за нас в този момент беше много важно. За два дни матрака беше вкъщи

# 20
Просто исках да посоча място от където аз съм закупила нашият и съм доволна. Има различни модели и размери и всеки може да си прецени какво го устройва и какво не

След като публикувах видях че и sisa15 е предложила същия сайт.

Явно онлайн магазина има и други фенове Simple Smile

# 21
Благодаря! Simple Smile  bouquet

# 22
  • София

Това към мен ли е насочено? Защо прие поста лично и защо се заяждаш? Даже не съм чела предходни постове в темата, просто споделям мнението си, че е важна покупка според мен. Не си измислям нищо. Освен това момичето пита какъв матрак, а не от кой сайт да си купи матрак. Ако искаш да й бъдеш полезна (на авторката на темата, а не на собственика на сайта) й кажи каква марка матрак ти харесва, защото точно това й е въпроса.

Да не съм съвсем офтопик да кажа пак, че съм доволна от Магнифлекс Пиер Карден, но в магазините бях избрала и някакъв на junio, но не помня кой точно модел. Беше с кокос

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 20:38 от deny

# 23
По-скоро към мен. Аз пък визирах обобщението, базирано на нейната лична ситуация, което смятам добре прочетох. Ако беше направено на база на качество на материалите или друго общо за самите матраци, би имало съвсем друга тежест.

# 24
Благодаря на всички за мненията.Намерих сайт, от който мога да си поръчам Магнифлекс Пиер Карден с нестандартен размер 65/110 и вече е при мен.Живот и здраве в края на март ще споделя мнение за качеството му Simple Smile  bouquet Peace Heart Eyes

# 25
Искам да споделя голямото си разочарование от прехвалената фирма Magniflex ,по точно представителите МАТРАКС ЕООД ,който не спазват гаранциите на продуктите си !Матрака Naturcomfort който закупихме на 1.07 2013г. и със гаранция от 10 год.има пропадане на повръхноста до толкова че човек може да падне от леглото докато спи !Констатацията която прави човек от фирмата е Не правилна и подвеждаща хората във описанията си ,така че да не спазят гаранцията ,а матраците не са никак евтини!Докато закупите матрак са много любезни ,а след това стават нагли, не можеш да вземеш думата !Не разчитайте на гаранцията от 10 г. за матрак ,тъй като това е уловка никаква гаранция не се спазва ,изпращат човек от фирмата им ,ясно че ще е в тяхна полза!Безкрайно съм разочарована !

Общи условия

Активация на акаунт