Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 396
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро момичета:)
Попринцип готви приятелят ми основно:Д,стига да не е дежурен се вихри в кухнята  Joy

А иначе ето и рецептата около 15 яйца,600 го извара,домати от шише,месо и плънка по избор.Може да се добавят и овесени ядки около 40 грама,става по вкусно но и без тях си е хубава.
Яйцата,изкарате и ядките се разбиват хубаво слагат се в тавичка слага се доматено пюре и нататък се процедира както при обикновена пица слага се и плънката и се пече 30 минути.Друга интересна рецепта е яйца и киноа и плънка от извара,сирене,гъби,пуешко филе Абе квото ви е кеф :Д

1 3 палачинки намазани със заквасена сметана, маслини,гъби и пуешко филе
2 М2 мъфини със моркови,джинджифил,мед и канела
Предстой
3 спаначено руло,кюфтета от киноа.
4 най вероятно ще хапна,домашен сладолед:Д
5 пълнени свински Шницели и салата

А най вероятно ще прихапвам от протеинови бонбони и някой и друг плод :Д

# 121
За вчера тренировката:
Пилатес:15мин крака
Силова горна част: с 5кг дъмбели и гири за кикбековете-3кг:
  -лецеви-2Х10
  -повдигане на дъмбели от швейцарска топка -4х12
  -трицепс кикбек -4х12
  - тяга с 10кг 4Х15
-наклони  в страни с 5кг 4х16
-повдигане на дупе от легнало положение с краката на горе(за корема) 4х15
-повдигане едновременно на ръце и крака от легнало положение с 4кг гири -2х10
-планински катерач с туист на колаяно  към с/у положна страна

Храната:
закуска :  яйца с чушки сирене ;печена сланинка на пергамент салата айсберг
вечеря-печен бекон със салата марули,сирене ,маслини
Ох и за десерт изпекох мега,супер, хипер яки мъфини брауни от фурми,ленено брашно,черен шоколад 75%,какао и 6 яйца пекнах ги за 20мин на 150 и отгоре ги намазах с 1/2 от шоколада с маскарпоне .....въйййййййй  chef
Скрит текст:

# 122
Дези, спазваш ли хранителен режим или намаленията са само от тренировки?

Започнах ВМ-НВХ преди 2 седмици. Първата седмица не си записах мерките, имам фобия от шивашки метър  Embarassed и много се разстройвам. Което е смешно, имайки предвид че се тегля всеки ден на кантар и не ми пречи.
Миналата неделя си скръцнах със зъби и внимателно, пред огледалото, по няколко пъти се премерих за по-сигурно. Преживях.  Laughing
Добре че се измерих, килата днес са +1.5, защото съм в цикъл.

А сега преживях и Боб. Пиша от колене с един пръст. Отивам да си ям яйцата и авокадото.

Джери, сещам се за уреда. Колко пъти се въртиш? А часовника какво е?

# 123
 Deziderata , e na това аз му казвам часовни, от Фитнес на карибите го чух, че му казват така. Ивестно упражнение е: http://s.rozali.com/p/f/i/fitnes-uprajnenia-liubovni-drujki-pala … jpg?1384346070974.  На това не броя по колко правя, стана от компа у нас понаправя, като се сетя пак после.
На уреда унструктурът ми е каза по 40 3 серии.

# 124
Момичета здравейте.

Записвам се в новата тема доста късно, не съм писала и чела,но си тренирам. Имам и намаления в обиколките и килограмите, но не съм се мерила де - съдя по дрехите.

Кой ще започва БР? Аз миналата година я започнах, но не успях да я изкарам докрай, а тука само я хвалите. Мисля да се пробвам пак, само че няма да мога да я карам стриктно по календар заради спининга.

# 125
Здравейте,

С тренировките нещо отново изоставам, но пък храненето ми е желязно. Върнах си килограмите отпреди декември, и да се похваля, че в следствие на доброто хранене кръвното ми също е желязно 125/80, традиционно си беше 100-110/70-75.

Дези, браво за резултатите  Hug

# 126
  • Sofia
Джъсти, мерси за рецептата, трябва да се пробва. И на мен менютата ти ми звучат много примамливо. Поздравявам те за начина, по който се храниш. Здравословно, разнообразно и вкусно.
Diva, Dezi, браво на вас! Продължавайте все така!
Вивка, къде се загуби? Започна ли T25?
Момичета, коя от двете програми е по- хубава според вас 21 day fix или 21 day fix extreme?
Аз днес все още не съм спортувала, но доста ходих пеша.
Закуска : бъркани яйца, бекон, домати и краставици, капучино
обяд: телешко варено, пържени тиквички с кисело мляко,копър и чесън
СЗ:грозде, приготвила съм си  и един портокал за след малко
За вечеря съм намислила някакво месце със салатка.
Може днес да изпробвам някоя тренировка от фикса, изглеждат готини програмите. Ще се радвам на отзиви от вас. Помня, че на Фъстъка се беше отразил доста добре фикса

# 127
Margi, първата програма е по-лесна, другата е лееееко по-трудна Grinning Разгледай ги, пробвай някоя тренировка и така реши коя да следваш.. ако искаш да минеш и двете, почни с 21day fix.

# 128
  • София
О, колко се радвам, че ви допада и ябълковата ми палачинка  Heart Eyes  Hug
Аз понеже ненавиждам готвенето и затова си измислям най-лесните и мързеливи неща  Embarassed

Марги, не съм почнала, май няма и да почна тази седмица. Имам гости в къщи и не зная докога ще останат (моя леля, която е от провинцията и има здравословни проблеми, които изискват ежедневно посещение на една софийска болница). Освен това искам да сваля някой см. преди да започна, защото се чувствам много демотивирана, докато тренирам и телесата ми се тресат във всички посоки. Затова докато имам гости, ще използвам да се отдам да стриктно хранене, независимо от това, че постоянно готвя и все някакви лоши работи , но това е, ще трябва да се въздържам. Няма как да храня хората ВМ-НВХ, както се храним, докато сме си сами, ще ме обявят за луда, а и имат други желания и вкусове, най-малкото.
Та така ...  Hug

Дези, ти досега не се ли хранеше така (ВМ-НВХ) ? Явно аз съм останала с грешно впечатление ...
Браво за резултатите, наистина са феноменални, за първи път виждам такива резултати!

# 129
Дези браво за минусите и благодаря за обясненията  Hug Малко по - късно евентуално мисля да направя поредния ден от йога камп и ще пробвам с мантрата Simple Smile
Хармони аз мислех да почна БР и да комбинирам с фитнес когато мога, че в момента я карам на "манджа с грозде"  Crazy
Отчитам за днес жестока тренировка за крака и дупе във фитнеса, направо се размазах  Mr. Green Накрая - 20'' интервално на степра. Голям кеф, така не се бях натренирвала от доста време.

И как се чувствах днес по време на тренировката Mr. Green
И за какво си мислих Grinning
Но в крайна сметка всички трениращи мацки сме ...

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 16:49 от RainDanceMaggie

# 130
И аз съм от десетина дни на нисковъглехидратна-високомазнинна диета, при мен също има сериозни минуси и на талията, и на ханша. Три сантиметра от талията и два от ханша. Проблем е, че ми е много трудна за издържане, тъй като имам като че ли някакъв проблем с млечните, а ужасно бързо ми втръсва ядене на месо и яйца. Рядко уцелвам свинско, което не ми мирише на нерез, пилешкото, ако не е домашно, е гадно на вкус...И от чудене какво да ям, най-често го карам на авокадо, маслини и омлет. Ама колко яйца е допустимо човек да изяде на ден....? И плодовете много ми липсват. На няколко пъти ми се случва вечер уж да легна и после да стана, за да изям поне едно киви, за да заспя Laughing Но пък минусите ме мотивират.
От днес съм в отпуска, защото децата са във ваканция, та потренирах по-стабилно. Сутринта една тренировка от 90- дневното предизвикателство на Руми и една трийсетминутна йога, по обяд правих и лицеви опори, бърпита, напади, тичах малко напред назад в двора и изкачвах 20-тина минути с тичане вътрешните стълби вкъщи Laughing

# 131
Днес започнах с Т25. Това е една невероятна тренировка. Не знам как не съм се натъкнала на нея по - рано. Примерно преди година. newsm78 Разкошна е! Такова натоварване не съм имала скоро време. Трудна е, но добра. Включих и 30 минути кростренажор.

# 132
Браво на всички за минусите!! Дези, това -5 над коляно за 1 седмица ме остави зелена и серизоно завиждаща!!!  Mr. Green

БАНДА Т25 - строй се, преброй се  Crazy

Отчет Ден 1/88 Кардио Т25 + 50 мин интервално ходене.

Just Dream - 15 яйца!?!?!??!?!?!

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 21:02 от Agent Provocateur

# 133
Аз въпреки моите намерения, започнах Т25 с издънка  Joy
Но пък имах двуразова в залата, утре съм си вкъщи, при това любимия ми ден от седмицата, когато децата са целодневно и имам целия ден само и изключително за мен!б Та ще се поправя  Grinning

# 134
Отчет - H&C, Chisel Endurance. Като цяло се чувствам недотренирала на моменти след някои тренировки. В последствие се натрупва една умора. Връщам се назад да чета.

Общи условия

Активация на акаунт