Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 416
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
 Crazy Аз редовно ви се чудя и на таханите и на маскарпонето  Mr. Green Никого не съдя и акъл не давам, но половин авокадо или шепа непечени ядки ми се виждат като по-добра алтернатива за всеки ден, пък за празник то е ясно. Добре поне че не обичам фъстъчено масло, че тук е навсякъде (имаме 1 буркан от 2-3 год в шкафа за капана за мишки)

След като се изказах без да сте ме питали за мнението ми  Mr. Green да взема и да се отчета:
Ден 2/88 Speed/T25 + Upper Body/21 Fix

# 181
Значи ще ядете бой с тоя тахан:Д в момента ви чета и гребане с лъжичка от лешниковият тахан  Embarassed.Днес разходка,пазар за бебоците и лека гимнастика за бременни.

1 Шоколадова овесена каша с банани
2 един кроасан
3 Голяма купа цедено салата, пилешко с кафяв ориз с тиквички,гъби, и сметана
4 Палачинки с кокосови стърготини  и ябълка 3 броя:Д,и 2 с брашно от лимец и яйца намазана с домашно сладко
5 около 300 грама сьомга на фурна и голяма купа салата от айсберг
6 почти полвин буркан лешниковият тахан,преди това малко кашкавалено руле и 3 мандарини  Embarassed
7 за вечеря конски суджук и картофено пюре +салата с кус кус

# 182
Аз си купувам фъстъчено масло на Хармоника - пише, че е само фъстъци, но знам ли... Rolling Eyes
Гледам да се ограничавам обаче - или си намазвам една пълнозърнеста филийка за закуска, отгоре с банан или само банан с фъстъчено масло  Blush И не си купувам толкова често колкото ми се иска  Mr. Green

# 183
Отчет - killer abs.
Аз изобщо не харесвам фъстъчено масло.
Какви добавки пиете против мускулни болки и умора?

# 184
  • София
А защо се налага да се приемат ядките под формата на тахан?

Аманда, изобщо не се налага, даже е твърде непрепоръчително, но ей на, лИбоФ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мери, заради тебе може и да се жертвам и да си купя един буркан кашучест таханец  Flutter  Hug Да го видим  Crazy

# 185
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз лично, само сусамовия тахан си купувам. Фъстъченото масло си правя, останалите ядки ям в сурово състояние.

# 186
За себе си предпочитам цели сурови ядки, защото по този начин приемам значително по-малко количество и съответно калории  Peace

Ако ям с лъжица от буркана, ще трябва да се лиша от други неща като компенсация  Mr. Green

# 187
Amanda, в Балев със сигурност има Simple Smile На Хармоника и аз съм си взимала, Harmonie*, хубаво е Simple Smile На Рапунцел също е хубаво  Mr. Green ох, значиии, дояде ми се, а нямам Grinning Grinning Някакво на Green ми излиза в гугъл, също съм взимала и то е хубаво. Абе май всичките марки съм ги пробвала  Joy
A в Турция продават с парченца фъстъци, но и със захар, сладичко, малеееееее, мога да изям целия буркан, уникално е Grinning Много си ходи на палачинки или на гофрети, но от техните... гофрета да видиш  Crazy
Скрит текст:

Едит: обърках, тяхното е лешников с парченца лешници и захар  Crazy

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 23:04 от Merry.

# 188
Лия по колко часа спиш? Според мен нещо съня ти не е добре и за това си уморена. Наспи се добре, това е по - добрия вариант от 1000 хапчета и билки  Hug
И аз предпочитам ядките да си ги хапвам така, ама почна ли - няма спирка  ooooh!
Сусамов си купих 1 буркан уж да правя сладкиши с него, ей така си стои цял. Преди го смесвах с мед и какао ама меда ми е кът  Mr. Green някой да даде идеи как да го прготвям и ям (Бобче, за теб знам - направо от буркана  Grinning ) А по Коледа какви сладки направих с фъстъчено масло лелеее  Blush
Колко струва 1 бурканче фъстъчено масло в БГ? не съм купувала и се чудя. В Холандия около 400гр. (по спомен говоря) чисто фъстъчено масло е 1.5-2 евро макс. Все се каня да си купувам и понеже е на щанда с течния шоколад, през който гледам да минавам с 200  Mr. Green и така и не достигам до покупката  Laughing

# 189
За днес - Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs.
RainDanceMaggie, по 7 - 8 часа спя. Започнах да пия магнезий, но не ми помага. Трябват ми някакви мултивитамини или друга добавка, но не знам какво да избера и кое е добро.

# 190
Добро утро - вчера доотчитам 10 км пеша, а за днес пилатес с ластици и мисля да потичам и отново да вървя 7-8 км, сега като е хубаво времето ми се излиза много повече. Имах един период, в който не исках никъде да ходя  Peace
А и усещам, че водя заседнал начин на живот...

Много обичам тахан, сега имам два неотворени и няма да ги отварям  Peace

Агент, ти как се храниш, винаги ми е било интересно Peace
Рейни, на Балчо е около 4 лв, фъстъченото  Peace
Just Dream, какво представлява шоколадовата бананова каша Peace и 7 пъти на ден ли ядеш, аз не мога да си представя, макар че като имаш мъници в теб, разбираемо е  bouquet

# 191
Отчет с Chisel cardio. Ръцете ми не могат повече, честно ви казвам.
Лия, аз разчитам на малко повече В, най-често под формата на смути. Повечко разтяане също ми помага. Иначе преди бях взела Калмацин заради крампите, които получавах нощем.

# 192
  • WonderLand
Лия най-добрият лек е леко раздвижване и разтягане + повечко протеин в храненето + много вода + масаж  Laughing . При мен поне това помага най-много. Пробвах с магнезий, аспирин, витамини - не става. Напоследък увеличавам дневния си прием на вода значително и това ми влияе доста добре.

След малко ставам да тренирам и да приготвя една адски лека, вкусна и засищаща киноа с домати и малко кашкавалче  chef

Успешен ден на всички  bouquet

# 193
Crazy Аз редовно ви се чудя и на таханите и на маскарпонето  Mr. Green
Heart Eyes Oх много ги обичам  Heart Eyes  психологически ми помагат да не ям боклуци-от нова година не съм яла купено сладко,което си е напредък за мен
Вчера-почивка;храната яйца и кашкавал с яйца на фурна,малко сланинка и филе,салата-такива работи не ми се готвеше нищоооо #2gunfire depression #Crazy newsm78

# 194
За днес ден 5 от Фит30 - HIIT. Малко като мекотело се чувствам, докато тренирам след две седмици пауза, но нали съм оптимист, гледам да не обръщам внимание на това неразположение  Whistling

Аз обичам и тахани, и сурови ядки като първите си ги хапвам направо от буркана с лъжицата  Heart Eyes А маскарпоне...благодарение на момичетата от ВМ-НВ темата вече пия следобедното си кафе с него и кокосово масло и е някакъв нереален разкош  Blush

Общи условия

Активация на акаунт