Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 423
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте милички, радвам ви се че тренирате и хапвате здравословно /често пропускам описанията на храната, че ми се  Sick от всичко/, такъв грип ме тресна, опитах с по-слаби антибиотици няколко дни, като обикновено, но уви, днес минах на тежката артилерия. Не знам при вас как е, в нашия град има много болни. Пазате се и не пренебрегвайте първите симптоми.

На крака и на работа съм, но със сетни сили върша всичко ooooh!

Just_dream, много ти се радвам  Hug

# 211
За днес отчитам боди баланс, напоследък всеки ден правя големи разходки по 7-8-10 км, много съм доволна  Peace
Агент, много ми беше интересно да прочета за начина ти на хранене, имах идея, че храненето ти е нещо подобно  Peace bouquet

# 212
Аз продължавам упорито с Т25, но от понеделник имам страшна мускулна треска на пръсците и дупето. Едва се движа. От вчера имам и на ръцете. Отдавна не съ имала толкова продължителна треска. Това е хубаво, предполагам. С изключение на неудобството.

Вив, четейки постовете ти за Т25, забелязвам че си останала доволна. Спазвала ли си цялата програма и какви бяха постиженията ти? Ще се радвам да споделиш  Simple Smile

Включвам и 30 минути кростренажор на ден, освен Т25, но май ще го спра, че доста ангажименти имам и нямам свободно време.

# 213
  • София
Пристигам да се отчета  Mr. Green може да ме потупате по рамото  hahaha
Аб интервалс  Т 25 за днес  Heart Eyes

Лея, да, правила съм я цялата, правила съм и само хибридния календар. Страхотно чисти мазнини, оформя корема неусетно и въобще, прекрасна, кратка и супер натоварваща, но и не чак толкова, програма. Не е да ти изкара червата, както са някои други на Шон  Laughing (Любе, да не ме убиеш с камъни сега  Joy   Hug ) но се чувстваш добре тренирал за кратко време.

Мен като ме мързи или като не ми се тренира, а трябва да махна някоя мазнинка, правя Т 25  Heart Eyes 
Гарантирам ти ефект, на 100 %  Peace

Все пак, след като сега имаш силна МТ, по-добре почини няколко дни и не се натоварвай с нови тренировки. Нека отшуми, имаш време да тренираш  Hug

Непокорничка, и на мен така с дрехите от Лидл. Рядко S ми става, в повечето случаи са ми огромни и много ме е яд, защото съм си харесвала доста неща и само заради това не мога да си купя нищо  Sad

# 214
Вив, благодаря за инфото. От полза ми е Simple Smile
А за МТ, дано отшуми. Не спрях да тренирам, че нали с още натоварване и тренировки отшумявала. Поне така съм чувала и чела. Не се отказвам лесно, че дори и с болка. Това е то да имаш воля и да си голям инат, граничещ на моменти /като този/ с мазохизъм.
 Joy

# 215
Аз пак се поизгубих, не съм тренирала вече седмица  tiptoe  Embarassed и нещата не вървят на добре. Преди се смеех на хората, които не си дават много зор, а очакват резултати, пък станах същата... Е поне съм наясно, че няма как да има резултат  Grinning

Наскоро си купих елда... Как го ядете това нещо?  Sick Хванах първата проста рецепта в нета за кюфтета със зеленчуци и елда на фурна, станаха отврат. Има някакъв много неприятен дъх, не ми хареса.

Онзи ден си правих солени мъфини. В чопъра 3-4 яйца, сирене и пресен спанак, изсипва се в начазнени формички и във фурната. Накрая им поръсих и по малко кашкавал, супер станаха. И лесно се държат, стават за закуска, пак ще си правя, но ше включа и овесени ядки. Понеже много съм се чудила как да разнообразя омлета, сега ще го правя във формата на мъфини за по-лесно  Simple Smile

Изтеглих всичко на Chisel, Мери Hug обаче много трудно ми се вижда  Crazy

# 216
  • София
Аз веднъж купих елда и повече никога няма да повторя. Изобщо не ми хареса, направо  Sick
Добавям по малко в супите, колкото да свърши пакета.

# 217
 Аз харесвам елдата с масло и сирене, с масло и банан. Хубава е и с тахан и банан. Приятна е и с орехи и сушени плодове, с ябълка и банан също. Яла съм я и като основа на салати, може да се добави печен лук и магданоз или друга зелена подправка според предпочитанията, нещо като табуле да се стъкми.

Аmanda парче хляб и 3 мандарини не са чак толкова много в, не се обвинявай  Hug
RainDanceMaggie, знам, че не са много, но малко ме е яд, че ми е трудно да ограничавам до минимум въглехидратите, а ми се иска. Днес досега всичко е ок с яденето- сутринта сурова чушка, пълнена със сирене, на обяд месо със зеленчуци, за довечера смятам някаква салата с авокадо и маслини да си направя.
Днес тренирах във фитнеса - трийсет минути кростренажор и толкова упражнения за крака по уредите.
Ходихме и с децата в дъжда в Южния парк. Ако имам ентусиазъм, по-късно ще си направя Джо Дилън, но без пътека, че нямам вкъщи.
Дива, да оздравяваш бързо. Тук май още няма епидемия, но сигурно няма да ни подмине.
Не съм пила алкохол по време на бременностите. Не смятам, че е нормално чак всеки ден да се пие вино.

# 218
Нещо не ми стига времето напоследък. Тази седмица много дълга ми се стори. От вчера съм с усещането, че е петък, а има още време до почивните дни  Confused Иначе тренирам. В понеделник - гърди и ръце, вторник- крака и дупе, сряда - плуване. Днес - гръб и рамо. Килцата са супер упорити. Вече не се трая  #Cussing out От вчера и аз съм на ВМ-НВХ. Дано ги излъжа. Така поне не съм гладна. Но ми е едно изморено и апатично. Момичетата, които се хранят така - за колко време се адаптираха към режима? Аз елда никога не съм яла. Много хора не я харесват и не съм се изкушавала да купувам. Обаче правих кокосовата палачинка с карамелизирана ябълка на Вив  Heart Eyes Вивче, Бог да те поживи. Лоша рецепта не си дала  Hug И на Фрея мъфините звучат обещаващо  Laughing А на just_dream менютата са уникални. Имам чувството, че живее в ресторант и то първокласен - толкова вкусно и разнообразно звучи всяко хранене.

# 219
1 Салата с извара,риба тон,чушки, гъби,заквасена сметана
2 3 парчета кекс от банан,тиквенио брашно,смлени ядки и какао
3 Пилешки гърди с маскарпоне, салата от печени чушки.
4 Пилешка супа,пълнени чушки с пюре от авокадо,карфиол,гъби и парченца пилешко месо
Ще редактирам
Движение-йога

# 220
3 Пилешки гърди с маскарпоне

Как ги приготви?

# 221
От вчера и аз съм на ВМ-НВХ. ................................Момичетата, които се хранят така - за колко време се адаптираха към режима?

В понеделник започнах трета седмица на режима и не мога да разбера нормален грип ли се опитва да ме напълзи, или е въглехидратен.  33uu
Но нещо не е както трябва- боли ме зад челото и ми е студено. Времето тук е отвратително и маса народ се е изпотръшкал.Одпаднаха ми следобедните часове и не съм на работа.

Аз съм от тези които стискат зъби, та сутринта пих един Парален 500 на гладно и отидох на бокс. Нещо не ми достигаше въздуха накрая,  ooooh! та си признах без бой. Довечера няма да ходя на групова тренировка, а утре ще пазя кревата (и ще си четаааа Heart Eyes).
В събота съм на йога семинар- 4 часа Ащанга с моя учител и трябва да съм в изрядна форма.

!Diva! , бързо оздравяване ти желая! Hug Непременно ще си обърна внимание.

Вив, благодаря за инфото. От полза ми е Simple Smile
А за МТ, дано отшуми. Не спрях да тренирам, че нали с още натоварване и тренировки отшумявала. Поне така съм чувала и чела. Не се отказвам лесно, че дори и с болка. Това е то да имаш воля и да си голям инат, граничещ на моменти /като този/ с мазохизъм.
 Joy
Лея, къде ти е МТ? Разтягаш ли след всяка тренировка? Еди аспирин винаги ми е помагал, защо при теб не помага? Да не би да си с контузия някаква?

И да не забравя голямата радост: -2 кг тази сутрин. И кантара в клуба го потвърди, та няма измама. Доволна съм.

Елдата плакнете ли я обилно? Така се маха горчивината. Peace

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 16:21 от Deziderata

# 222
Diva + всички болни - бързо и леко възстановяване  Hug
Елдата/гречката наистина има специфичен мирис  Crazy аз умирам за него, суперкапризната ми за ядене дъщеря също я яде и ушите и пушат, а мои приятелки, които по принцип ядат всичко не я докосват... но е супер полезна!
Още малко подаръци от мен за тайфата Т25 Wink
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobwod.fit25
http://honestworkoutreviews.net/wp-content/uploads/2013/10/T25-N … trition-Guide.pdf
Отчет Day 4/88 Week 1 след час...

# 223
Лея, къде ти е МТ? Разтягаш ли след всяка тренировка? Еди аспирин винаги ми е помагал, защо при теб не помага? Да не би да си с контузия някаква?
Не се разтягам след тренировка. Вчера пих един аспирин, но ефект нямаше. Може да са ми нужни по две, не по един.  newsm78

# 224
Лея
Не съм ги правила аз като стане приятелят ми ще го попитам
 палачинка с брашно от елда е много вкусно:Д
Иначе аз я обичам на кюфтета bb team даже има рецепта.

Общи условия

Активация на акаунт