Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 674
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря момичета  bouquet

иначе аз от 1 г. тренирам със Синди Крауфорд и Трейси Андерсън , като сега последно 30 дена тренирах Синди - Shape Your Body и Next challenge .. и от утре ще почна Трейси 30 day method ,който много ми допада .. Тях двете ги имам като леки подгряващи тренировки, за това исках и нещо по - разнообразно и малко по - тежко  Peace

А отделно правя :
Squats
Скрит текст:

Plank
Скрит текст:

И тичане ,което ще включа от утре  Peace
Run
Скрит текст:

# 331
  • WonderLand
ravvenr щом е така спокойно скачай в революшъна  Peace Peace

Аз току що приключих W2F1 от революшъна и ще обядво-закусвам варени яйчица с извара и 1 -2 малки печени "бухтички".

# 332
А отделно правя :
Squats
Скрит текст:
Plank
Скрит текст:

Много благодаря за споделеното! Свалих си ги и от утре започвам и аз.  bouquet
Бягането ще го включа като се стопли времето другия месец.

Лея, за да не писнеш след време, че заради темата си качила още килограми, и то мазнинки, увеличай калориите постепенно, както ти написа и Свети. С около 100 - 150 на седмица. Ако усетиш, че качваш от това увеличаване, спираш за малко на тези калории, докато задържиш. И после пак увеличаваш. И се храни по-често, за да разбере тялото ти, че ще има постоянен приток на енергия и няма нужда да складира това, което си му дала от 1 хранене на ден. Много е важно да си дадеш време, поне три-четири месеца са нужни, за да се забърза метаболизма.

Ще опитам да го направя. Благодаря!

# 333
за днес Пилатес  Peace
Нямам време и хапнах козе и овче сирене с домати  Peace

# 334
Здравейте  Hug
Вчера във фитнеса потренирах малко горна част и завърших с въже, ходещи напади и клекове. Днес, като горда собственичка на пудовка 10 кила от Лидл (цената е на половина от спортните магазини, много съм доволна), мисля да пробвам на Дези споделената тренировка на Боб с пудовката, трябва да съм я запазила някъде, но първо съм на езиков курс, чак след това.

# 335
А отделно правя :
Squats
Скрит текст:
Plank
Скрит текст:

Много благодаря за споделеното! Свалих си ги и от утре започвам и аз.  bouquet
Бягането ще го включа като се стопли времето другия месец.
Аз пък си харесах бягането. И без това съм скарана с него и ще взема да пробвам с това предизвикателство. Благодаря  bouquet
Днес - крака, дупе, корем в зала. Днес не издържах и си взех черен шоколад, от който вече изядох 2 реда. Пусти МЦ само ме съботира   Whistling

# 336
Здравейте,

Най-накрая да взема да се отчета. Тръгнах да правя корем с Кристи и като видях с колко време разполагам се спрях на това видео - 8мин.
https://www.youtube.com/watch?v=dfwnCDvd1WA

Добър вариант е за кратко време, добро натоварване.

Приятен ден момичета!

# 337
Отчет Max Hammer strenght.

# 338
Радвам се ,че ви харесват моите тренировки  Mr. Green И Аз Ви Благодаря - Супер сте !!  Hug

Днес последно cindy crawford next challenge + 55 squats + 20 sec. plank + 55 пръсци  Peace

Утре tracy anderson 30 day method  - 1 - 10 ден + 60 клякания + 25 сек. планк + 60 пръсци + тичане седмица 1  Peace

# 339
Добро утро девойки Hug

Понеже сега се събудих преди полвин час направо отчитам

Полвин тава спагети и 2 парчета кекс Embarassed

Лея бях обещала рецептата за месо с маскарпоне.Ето я

8 пилешки долни бутчета
500 г чери домати
150 г маскарпоне
1 ч. л. дижонска горчица
2 с. л. настъргано пармиджано
5 листенца розмарин, ситно нарязани
4 с. л. зехтин
 морска сол

1.Маскарпонето се разбърква с горчицата, пармезана, розмарина и малко сол и пипер на вкус.
2.Бутчетата се освобождават от кожата, под нея се слага от плънката и отново се покрива с кожата. Слагат се в тавичка във фурна, загрята на 200° С, и се запичат 15 мин. В тавичката се добавят доматчетата, поръсват се със зехтина, морска сол и шарен пипер на вкус и всичко се пече още 25 мин.
3.Бутчетата се сервират, гарнирани с печените доматчета.

# 340
just_dream, при първа възможност ще ги направя.
Записах си вече рецептата. Благодаря ти! bouquet

# 341
Добро Утро!

За днес отчитам тренировка за рамо, като започвах с високи повторения и малки тежести, и с всяка следваща серия намалявах повторенията и увеличавах тежестите, 40 мин.

Лея, можеш да прескочиш поста ми. Извинявам се, че давам непоискано мнение. Мисля, че ти подхождаш към тренировките и храненето с грешната мотивация. Съдя от двете теми ( тази и темата за ВМ-НВХ). Не усещам ( дано да греша) желанието да подобриш здравето си. Дълго време ( не знам колко точно) си подлагала тялото си на стрес , то е гладувало, а ако съдя по менютата, които постваш-продължава да гладува. Аз не съм специалист, извинявам се още веднъж. Но дори и с моето "непрофесионално" око се вижда ( пак казвам-дано да греша), че повече те вълнуват тези 2-3 " излишни килограма". Ако дадеш малко повече време на тялото си като постепенно започнеш да увеличаваш храната( и Али беше писала) и не прекаляваш с тренировките, всичко ще си дойде на мястото. Ще паднат и тези килограми, но само когато тялото усети, че вече не е застрашено.

Извинявам се още веднъж. Това беше последния ми коментар по темата. Вярвам, че ще успееш.

# 342
Съжалявам, че и аз ще се включа навярно грубо в дискусията около храненето на Лея, но честно казано настръхнаха ми косите от прочетеното! Това си е чист мазохизъм. Но и не смятам, че си била на по 700калории на ден дълго време. Ако беше така, ти щеше да изчезнеш. Невъзможно е тялото да стои продължително време в режим зверско отслабване. В един момент трябва да се приключи по добрия или лошия начин. И аз съм имала дни с по едно хранене, една вечеря, но не е било повече от 2 дни. След това или изяждам огромна вечеря или цял ден "меля" нещо. Все пак тялото си наваксва. Иначе всички щяхме да я караме на фотосинтеза.

И да се оплача, че бях се нагласила тази седмица да започна сериозно с тренировки и хранене, но плановете ми бяха осуетени  #Cussing out Утре се надявам да направя нещо, че лятото е близо...

# 343
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Завърнах се от пътешествието, но още не съм в редиците  Sad. За съжаление се разболях от пневмония за първи път в живота си и лежа, пия някакви адски гадни  и силни АБ и си ближа раните. Още не мога да тренирам, задъхвам се даже като ходя, надявам се от другата седмица като свършат лекарствата, да започна. Ще се наложи да се върна в първи клас, тъй като не само десетдневната почивка, но най-вече тази тъпа болест ми изцеди силите и сигурно няма да мога и едно свястно упражнение да направя. Не знам какво да започна, може би ще влезна в общия ритъм и ще се върна с Т25 като по-леко, докато влезна в някаква форма. После си почвам Хамър и Чизъл, гледам,  само Лидси я отчита, дано и Мери я прави.  Grinning
Горе-долу успях да ви прочета, видях, че има и други болни, дано и дечицата се оправят бързо и да минат по-леко от мен  Heart Eyes Вземайте мерки навреме, не е шега ... Щом аз с моя прословут велик имунитет се изложих  newsm78 ... Както и да е, иначе за круиза изкарахме страхотно. Бяхме в Мароко, Гран Канария, Тенерифе, Майорка, Малага. От изброените за първи път само ми беше Мароко и Малага. В Мароко не ни хареса много това, което видяхме /уж да не ходим в Танжер, че било тъпо, отидохме в Тетуан, който е под егидата на Юнеско ... ами не ми хареса медината, не знам какво й е специалното, Капалъ Чарши е далеч по-голямо и интересна  Laughing/. Нищо, другия път ще идем другаде, дано намерим нещо по-впечатляващо. Канарите, за който не е бил, препоръчвам, много ги харесвам като климат, природа, храна, страхотно място са. Разбира се, фаворита ми е островът - градина Мадейра... Там е мястото, където бих искала да се връщам всяка година и където ако мога, ще живея, като се пенсионирам. Вечна пролет, страхотни цени, невероятна атмосфера, невероятна природа ... За който не е бил, да отива, вече има и евтини полети от Лисабон, та не е и толкова недостъпно като преди. За самия круиз ... харесва ни това пътуване, има забавления непрекъснато, спортни занимания, всякакви дейности, каквото му хареса човек може да прави, барове всяка вечер, всяка вечер различни ресторанти със сервитьори, музика, както си му е реда, е, ходихме и на блок масата веднъж-дваж, не може само гъзария  Grinning . За много хора това е пенсионерско изживяване, за нас е прекрасна възможност да посетиш много места за кратко време, да се забавляваш в същото време и да се ползваш от услугите на петзвезден хотел с теб в движение... Какво по-хубаво. Ето малко снимки, не съм ги избирала, просто нямах много време да ги гледам, разбъркани са, там с животните са от Лоро Парк на Тенерифе. За децата е перфектен, има шоу на морски лъвове, косатки, делфини и папагали. Ние само на папагалите не отидохме, нямахме много време. Другите шоа са уникални и много впечатляващи. За Малага, също останах изненадана, но много много ми хареса този град. Била съм в Марбея и мислех, че Малага е някакъв Слънчев бряг , но ... не, страхотно е. Разбира се, може би защото много напомня за Пловдив и за това толкова бях впечатлена. Е, Античния им театър е на една стотна от нашия, но карай, имат за сметка на това уникални крепост и замък за компенсация. И синьо море и невероятно слънце и страхотен климат. Круиза беше с начало и край Барселона, там всеки е бил, та няма да я споменавам, ние вече 3 круиза от там правим, та покрай тях всеки път доста обикаляме. Септември пак от там се качваме. А, ето и линка http://antisneji.snimka.bg/cooking/gozbi.591074.36589100
Ами какво щях друго да кажа, аа на Фрей -  не е задължително да не може така дълго време, Фрей, моята приятелка кара от години така, може би вече 26 години надали се храни с повече от 500 калории на ден /обикновено под формата на една вафла или пет бонбона за цял ден/... Резултата ще го кажа на Лея - слаба е, наистина, но макар че прави упражнения от 20 години, изглежда мека и отпусната и никак не е здрава, с главоболие и други проблеми. Но, при нея нещата са си така, тя просто я е страх да яде и никога никога няма да започне да се храни като хората, просто не иска да напълнее и край. Та, хора всякакви.
Накрая пожелавам на всички успех в постигнатите цели! Йо, ти докъде си, гледам, че се оплакваш, че не сваляш? Дано започнеш пак ... Струва ми се, че много трудно като веднъж си свалил и после си качил малко и трудно става  #2gunfire . Аз като се огледах по снимките се уплаших, много много съм дебела, но ще видим как ще се справя, общо взето не знам. Дано намерим точния бутон и да го натиснем , когато трябва.
Изчезвам, весела вечер  bouquet bouquet bouquet

# 344
Любче  Hug чудех се къде се губиш! Бързо оздравяване! Голяма гад е тая пневмония, аз я карах за първи път миналата зима, големи болки и задух, мислех че никога няма да мога да си поема хубаво въздух  ooooh! Но след няколко месеца всичко отшумя, но се щадих и ти го препоръчвам, макар всеки да е различен де, по-добре да изтърпиш известно време без много движение, давайки възможност организма да се възстанови напълно, отколкото да го натоварваш преди края, затруднявайки го. Но ти си знаеш де  bouquet А за приятелката ти, не знам направо лудост ми се струва такова нещо, просто не е нормално да си жертваш здравето за каквото и да е, най-малко пък визия. Пък и болен красив човек няма, колкото и да е слаб...
Сега отивам да гледам снимки  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт