Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 643
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Момичета по въпроса с храненето всеки си има глава на рамената за него си е. Peace

Днес станах доста късно и не бях много гладна :Д за пръв път.

Около тиган мръвки,със сметана и лук,300 грама картофено пюре,1 ананас,2 паници пилешка супа,4 парчета кекс.

# 391
Днес Speed от Т25- любима ми е  Crazy
Струва ми се малко само това и мисля да включа и още нещо, за да ги направя поне 1час тренировки.

# 392
  • 1st floor
Днес Speed от Т25- любима ми е  Crazy

И на мен! Flutter Спомням си, че и във втора фаза много ми харесваше.

Днес измествам кардио-то с Ab nterval.
Не мога да се включа към дискусиите ви за НВ ВМХ, защото аз не следвам никакъв особен режим. Ям нещо подобно на РБД, като гледам да не прекалявам с калориите. Преди имаше ефект, сега ще видим! Simple Smile

# 393
За днес ден 3 за долна част от Фит30. Само със собствено тегло, но ми подпали всяко едно милиметърче от долната част  Crossing Arms

Маша, шоколадовият момък няма грешка  Blush Т25 е много добра програма!

# 394
Йойа, Ноу фрейм, много симпатични тренировки сте си измислили  Peace Записах си ги.
Не съм тренирала вчера, но влизам само, за да коментирам поста на Инна
Скрит текст:
Мин. лято и аз бях в твоето положение, работех в магазин за гофрети, палачинки, сладолед, като можеше да ям неограничени количества от всичко  Crazy И от началото го правех  ooooh! пускала съм снимки в групата. Спасиха ме 2 неща - 1.приготвянето на храна, съответното и изяждане в момента, в който усетя глад, иначе идеята "само 1 малка топчица сладолед" ми изглеждаше невинна, амаа след нея идват още няколко и 2. редовно отчитане! Аз го правех при Юли и той много ми помогна, но ти можеш да го правиш в някоя от безплатните платформи, например fatsecret.com, my fitnesspal, срещала съм и бг такива. Защото с това отчитане, дори и да съгрешиш, че е за сметка на нещо друго и като си следиш калориите няма да качиш.
За приготвянето ти съчувствам, и аз съм работила по 12 часа и съм носила храна за няколко яденета, но е по - добрия вариант. Изградила съм си навик още от последната си работа в БГ да си нос храна и до правя и до ден днешен, обикновено е месо с някаква салата, която овкусявам на работа само с малко сол. Имам няколко кутии, а сега гледах и 1 чанта, която мисля да си взема - нещо като найлон е отгоре, да не се разтича, ако стане фал. Аз не нося течна храна ама изглежда добре на фона на гнусните обикновени торбички за зеленчуци, които ползвам. Най - добре е да инвестираш в кутии, има и хубави такива, херматически, при които можеш да носиш течна храна, и да готвиш малко повече от предната вечер за да имаш и за през деня и така.
Тия 300-400 гр. месо в сурово или сготвено състояние са? Защото ако са в сурово - ок, но ако са в сготвено си е доста зор да се изядат на 1 ядене  Laughing
Агент аз с такива питки правя турска пица - смесвам кайма със зеленчуци и подправки, намазвам и пека, става много вкусно.

# 395
Момичета, я кажете за пиците - аз веднъж пробвах да си направя такава с подобен блат и той изгоря за минути по краищата. На каква температура печете, в коя част на фурната?

# 396
Момичета, я кажете за пиците - аз веднъж пробвах да си направя такава с подобен блат и той изгоря за минути по краищата. На каква температура печете, в коя част на фурната?

нагласяш фурната с настройки за кюфтета  Laughing ,може би една идея по ниска т -аз така я правя.

# 397
Я да поздравя рожденничка Любка и тук! Честит Рожден Ден, миличка! Жива, здрава и все така всеотдайна в споделянето на тренировките, храненето и околосветските преживявания! Много щастие!!! bouquet bouquet bouquet

И за днес - седалищни мускули с Кристин.https://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs&index=9&list … yaIPwmhbjjQ_km55P

# 398
Лелеле, гледам коментирате храненето последните страници - много сте изписали

Моето виждане е, че колкото и всичко да е индивидуално, все пак имаме доста идентични характеристики като човешки същества и основни принципи работят при всички, освен ако няма някакви драстични отклонения

Аз не мога да ям големи количества и не мога да погълна наведнъж 4 яйца, пък масло, пък сирене, пък месо...На ден ми се събират 1200-1500 калории - 2000 ще погълна, ако ям тесто/захар.

На закуска ям кисело мляко с трици или някакви яйца, или просто малко сурови ядки. На обяд месо със зеленчук, на вечеря подобно на обяда. Междинни закуски не винаги - но, ако да - ядки, авокадо, кисела ябълка и т.н.

Картофи, ориз, паста консумирам много рядко - веднъж месечно може би. Хляб пък изобщо или хайде, на няколко месеца веднъж по някоя брускета  Mr. Green

Нямам усещането, че се ограничавам и всъщност се храня доста разнообразно

Тази седмица не отчитам тренировка - минах покрай грипната вълна и леееко оздравително го давам.

# 399
Едната половина не може да стигне 1500 калории, другата спокойно минава 2000. Аз съм от вторите Grinning И 4 яйца хич не могат да ме спрат, че и за закуска много добре ще ми влязат Grinning На омлет мога да ги изям лесно и ме засищат повече, сварени 3 са ми много, но пък след час и половина ще вия от глад.

За днес отчитам Hammer Build Up - за добро утро става Grinning

# 400
  • София
Любима, честит празник и тук мила моя!!!  newsm59
Много любов и прекрасни емоции с любимите ти хора  Hug

Скрит текст:
Моята мама също е на днешния ден рожденничка  Heart Eyes Ето защо тъй те любим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  

Хора, тази нощ сънувах, че си разменям кростренажора за пътека  Mr. Green Бартер  Mr. Green Ех, бленувам вече, не е истина!!!

О, Спийда и аз много го харесвам, но най- любим ми е Спийда от Гамата  Heart Eyes Мега, хупер зареждащо яка тренировка!  Heart Eyes
За Шон няма какво  Heart Eyes Не веднъж сме съжалявали групово тук, че го привличат мъжки индивиди  Mr. Green

Мери, и аз съм от вторите  Laughing За 1500 зор виждам, ако трябва да се поместя  hahaha

# 401
Аз не мога да ям големи количества и не мога да погълна наведнъж 4 яйца, пък масло, пък сирене, пък месо...На ден ми се събират 1200-1500 калории - 2000 ще погълна, ако ям тесто/захар.

И аз съм така.  Peace

# 402
Честит рожден ден, Любче! Бъди здрава и много щастлива! Все така откровена, истинска, емоционална и не на последно място - спортна!  bouquet
Днес все още без отчет. Довечера - гръб и рамо. Ще направя и малко корем. Щеше ми се и да потичам. Но никак не съм на кеф и не знам дали ще ми дойде музата и за това. Снощи плуването беше тегаво - топла ми беше водата. А преди малко омаааах една вафла  Rolling Eyes Нервна съм, дебела съм.... пфу

# 403
  • WonderLand
Аз за днес отчитам час и половина домашен фитнес с дъмбели - не ми се правеше програма, а ми се щеше нещо по-тежко и силово, та се получи програмката долу.

Загряване и разтягане - 6-7мин.
Клекове - 3х20 с 10кг, 1х20 без тежест, 3х20 сумо клек без тежест
Step ups - 3х30 без тежест
Глутеус мост - 3х20
Лицеви опори - 1х10 от коляно, 3х10 от пръсти
Флайс - 3х10
Избутване на дъмбели от лег - 3х10 + завъртане на китките в горна позиция - 3х10 (общо 6х10)
Гребане с дъмбели 3х10 с една ръка + 3х10 с две ръце
Бицепсово сгъване - 4х10
Кик бек - 4х10
Раменни преси - 4х10
Коремни преси с крака във въздуха - 2х20
Планк - 4х30сек
Повдигане на крака от лег - 4х10
Crunches (колена - лакти) - 4х10
Разтягане - 4 -5 мин

Храната ми до тук е 2 банана + домашно мюсли с кисело мляко

# 404
Днес треньорката направо ни размаза. Правихме по три упражнения с 5 повторения, всяко по 10 сек без пауза помежду им. После 30сек почивка и смяна на упражненията. За следобяд планирам да побягам на стадиона, че децата са на лека атлетика и без това си вися там  Grinning
Любе, честит рожден ден! Много здраве, щастие и постигнати цели  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт