Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 659
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, за мен е проблем, че от 66 килограма станах 70. При ръст 167. Жена. Звучи ми стряскащо, не за друго.
Пък и в разни фитнес форуми четох, че това е диета за качване на маса, а аз не искам да качвам Laughing Чета прекрасните резултати на жени като Джемма, но ми се струва, че тя е по-скоро изключение. А останалите, които спазват диетата тренират от години наред и става въпрос за някакви грамчета мазнини, които се опитват да махнат от тялото. За такива жени не е проблем и 1 килограм месо на ден. Предполагам...
Freya, на мен ми се струва много, мисля, че това са почти 1000 калории на хранене. Нормално е за мъжа ми, който е висок 190 и то нормално в дните, в които има по-голяма физическа активност, а не е работил на бюро.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 12:44 от Аmanda

# 376
  • София
Ох, въпроса кое  и колко се счита за "нормално" е доста спорен. За мен е нормално да изям 3-4 яйца, но ето за друг не е, за друг това е абсурд и вероятно му се вижда като дневна дажба.
Аз най-много съм отслабвала на 8 яйца дневно, поляти обилно с масло и в добавка - кафе с кокосово масло  Mr. Green Говоря за отслабване от 51 на 49 - 48 кг последни мазнини, до плочки. На 1 яйце в никакъв случай не ми се показва пресата, дори и да не съм гладна, но ... да кажем, това съм аз. Анорексичките нищо не ядат по цял ден и вижте ги колко са слаби. Но се смятат за дебели ...

Хармони, аз не съм изключила въглехидратите напълно, но то в ВМ режим не се изключват напълно. Премахват се само лошите въглехидрати, като тесто, захар, бобови и зърнени. Всеки ден ям плодове.  Hug

Любче, ужасно ми липсваше, добре си си дошла  Hug
Както винаги ми беше много интересен разказа ти, добре че си ти, да ме разхождаш по света  Mr. Green  Heart Eyes И бързо да оздравяваш е, не се притеснявай за тренировките, след етапи на усилено трениране, най-добре се сваля, като минеш на почивка  Mr. Green

Бобче, почивай си и ти  Hug Направо ми прилоша като прочетох режима ти, недей така, здарвето е най-важно  Hug

Аманда, няколко месеца след като започнах ВМ режим си купих нов кантар, нали трябва да съм в час какво става и как отслабвам. Ужасно се почувствах, като видях, че новата му пущина ме мери с три кила в повече  Crazy Цял живот съм целяла едни стойности, а гадинката ми показа, че трябва да преразгледам числото, просто защото мери различно. Та - едно число, особено на нов кантар като при теб, не е меродавно.
Също така, аз започнах да тренирам на 51 кг. За два месеца станах 54 кг. Бях убедена, че от тренировките в съчетание с ВМ режим ставам биче и дебелея ... Слава на бога обаче, се бях снимала в началото на спортната ми кариера  Wink и като се снимах отново, се оказа, че съм стопила страшно много мазнини, буквално ми нямаше мишелините, които имах на 51 кг., а вече тежах 54. Друг е въпроса, че след време, отново си станах 50-51, т.е свалих още повече мазнини. Но реално, кг не значат кой знае колко, особено когато наскоро човек е сменил начина на хранене и е въвел спорт. Това е динамичен период, с много промени в тялото и едното число не показва нищо. Друг е въпроса, ако се следиш занапред, но спазваш установения вече начин на живот. Тогава едни растящи кг биха ти показали какво се случва, но в момента, не се вглеждай в тях, гледай мазнините. Най-добре на снимки. С еднакви дрехи, на едно и също място  Peace

# 377
Хармони, аз също не съм ги изключила, от време на време и от "лошите" въглехидрати си похапвам дори. Далеч не съм толкова стриктна, колкото бих искала да бъда, но се чувствам добре и това ми е достатъчно и не се тормозя  Hug

Ох, как ми се приядоха варени яйца с масълце  Heart Eyes

# 378
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз като са варени яйцата, с 4 не мога да се заситя. Виж, на омлет и две ме заси6тат, интересна работа. Абе ако се ядат ядки и добри масла- кокосово, краве, зехтин, тахан... без зор се правят 2000 кал.
Аз от години не бях яла картофи, например мнооого спорадъ4но по картоф4е тук и там Simple Smile, ама напоследък много ми се хапват и то такива пе4ени с пармезан4е и 4есън4е  chef Crazy. Тялото не трябва да се ли6ава от ни6то, после си го търси двойно  Laughing

Вив4е, ве4е не съм в такава центруфуга. На една работа съм, нали ме пови6иха преди лятото миналата година, с непроменливо работно време по 8 4аса на ден и в страхотен екип, 4е и със по4ивен уикенд, така 4е не се натоварвам така както преди. Ноооо, явно на организмът му е нужен по- дълъг интервал от време да се възстанови, особено през зимен период.
Абе... 6те видим как 6те съм като наближи лятото. (има я и психологи4еската бариера тук, като знам, 4е това лято не ме 4ака отпуска  Rolling Eyes)

# 379
И мен сварените яйца не ме засищат хич. Също месото ако е на фурна без нищо друго като добавка, пак ми идва малко по-голямо количество. Най се засищам от манджи  Mr. Green сготвеничко да е, с повечко продукти. Мазното мен ме кара да качвам, не отслабвам, но пък и не съм била на стриктен режим за да имам окончателно мнение.

Напоследък си взимам готово тесто, много хубаво от домашна пекарна, но готово за печене. Разстилам го в намазнена тава и го запичам леко, след което намазвам с доматен сос и редя отгоре каквото имам - шунка, туршия  Blush само моркови и карфиол, защото тях обичам, кашкавал, маслини, понякога домашна наденица, кисели краставички и запичам отново. Става страхотна пица, но се лепи и лепи по бедрата и д-то и не ми се мисли къде ще му излезе края. Но пък засища за дълго  Grinning
А за днес имам свински ребра със зеле  eat

# 380
За днес отчитам тренировка за бицепс и трицепс, 40 мин.

Лея, както Али е писала коментирахме поста ти, в който споменаваш, че храната ти е 708 кал. Ако 4 години си била на 700-1000 калории на ден, не е реалистично изведнъж да скочиш на 2000 кал. Затова няма и смисъл да си "мерим" калориите. Важното е, че си осъзнала, че това не е здравословно .

Любче, бързо да се оправяш.  Hug
На Би дребосъчките също.  Hug

Хармони, аз също си хапвам плодове всеки ден- боровинки,ягоди,малини,къпини. Ориз и картофи рядко ям. Не е нужно да ограничаваш въглехидратите до минимум. Аз обикновено карам на 70-80 грама, понякога 100. Когато свикнеш можеш да си позволяваш и повече В. Зависи , разбира се от целите и здравословното състояние.

Усмихнат ден!

# 381
Вивиан, ще ти се доверя и няма да се отказвам. Ще следя обаче и килограмите, че да не отиде коня у ряката...
За днес това https://www.youtube.com/watch?v=fothY0uSQ3o
Разболявам се и ми трябваше нещо средно като трудност, пък и тази мацка ми е много готина и ме зарежда.
За мен най-засищащото и вкусно нещо от всички мазни храни, е пасирано авокадо с орехи, зехтин, домати, лук, магданоз и  лимон.

# 382
  • au bout du monde
Започвам с 30-те дни на Джилиан, за да влезна във форма. Чудя кога се правят почивките. След всяка десятка или когато ми се почива? newsm78

# 383
  • WonderLand
Започвам с 30-те дни на Джилиан, за да влезна във форма. Чудя кога се правят почивките. След всяка десятка или когата ми се почива? newsm78

Ако говориш за 30 Day Shred нямаш почивка. Правиш упражненията всеки ден, без прекъсване 30 дни. Аз затова и не успях да завърша програмата, много ангажиращо ми дойде. Но в интерес на истината е страхотна, аз забелязвах промяната още на 6 -7 днес от от първата десятка.

За днес до момента не съм тренирала, може би малко по-късно, не се чувствам в кондиция. Храната ми до момента е домашно мюсли с прясно мляко, боб с наденица, половин кофичка кисело мляко, 2 -3 печени бухтички, 2 банана + 1 дюля. За вечеря голяма салата и може би пак малко боб.

# 384
  • au bout du monde
Ако говориш за 30 Day Shred нямаш почивка. Правиш упражненията всеки ден, без прекъсване 30 дни. Аз затова и не успях да завърша програмата, много ангажиращо ми дойде. Но в интерес на истината е страхотна, аз забелязвах промяната още на 6 -7 днес от от първата десятка
Точно за нея. Ще се опитам без почивка колкото мога. Grinning

# 385
  • WonderLand
La Libellule няма да сбъркаш  Peace Предполагам, че по ден почивка между фазите няма да ти навреди ако ти се допочива Simple Smile

# 386
Адаш, бързо възстановяване  Sad Толкова чаках да се прибереш и да разказваш, а ти дойде с болни новости!

И аз се тръшнах 2 дни, какво беше това чудо - малко кашлица и дори без температура, но бях като пребита. Малкият и той с мен. 2 дни пропуснах т25 и днес наваксвах, до петък вкл. ще са по 2/ден

Отчет Day 10/88 Week 2 CardioT25 + Speed t25

PS Най-тънкият и диетичен блат за пица (като изключим този от карфиол) правя катo купувам "пита" хляб (за джоб сандвичи) от пълнозърнесто брашно и с ножица режа крайчето, за да получа 2 супер тънки "блата"

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 22:39 от Agent Provocateur

# 387
Леле, момичета, вие сте машини Mr. Green! Като ви чета как, какво и по колко тренирате, наораво...думи нямам. Тоя шоколадовия момък от Т25,  Shocked ми спря тока  hahaha! Няма да се отказвам обаче. Flutter

# 388
Добавям 50 минути бързо ходене на пътеката с малък наклон. Разтоварва ме.

# 389
Днес сглобих някаква тренировка-малко разпокъсана в деня,но като се има предвид обстоятелствата съм много доволна
-100клека с 10кг
-3х15 гоблет клек с пудовка от 10кг и изтегляне на ръце към брадичка.
-3х10 напади с 10кг.
-3х10 гребане с 10кг.
-колене към гърди на швейцарска топка 3х10
-10х5 лицеви
-коремни с тежест 10кг 3х10
-обратни екстензии на швейцарска топка 3х10
-хиптръст с пудовка 3х10
-3х10 тяга с пудовка

Това е ако нещо не съм забравила.
Храната:
-две яйца варени,биволско сирене,маслини,кисели  краставички,чаша булъон
-протеинов шейк след тренировката
-една ябълка

още не сме вечеряли ,но планирам пилешки сърца и воденички от вчера със  зелена салатка .
П.С .
Да отбележа ,че след  3дневният фаст и грипа не съм загубила сила и имах много енергия,яко имах възможност щях още да си потренирам.

Общи условия

Активация на акаунт