Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 585
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
 За днес това http://fitnesinstruktor.com/rumfit-2-amber/
Малко смотах страничната дъска на стол, нещо различно правих, но като цяло съм много добре- пот се лееше яко, голямо предизвикателство беше и накрая съм повече от доволна. Май най-после си намерих програмата, пък и тази седмица няма да имам възможност за ходене до залата.
И минус два килограма на новия кантар.
Лея, възможно ли е да ядеш съвсем различен тип храна от тази, която си поемала досега и това да ти докарва проблемите?

# 511
  • Пловдив
Здравейте!
Най- накрая след триседмично прекъсване /случва ми се за пръв път, откакто тренирам вече три години/, половината от които заради болест, вчера свърши последното хапче. Та, днес тренирах. Много се чудих какво да бъде, дали да си подхвана Мастър Хамъра, дали да влезна с Т25 или Инсенити Макс 30, в крайна сметка реших Мастър хамъра да го оставя за след 1-2 седмици, като повлезна във форма, а и искам да го правя 4-те месеца, с двата допълнителни  и да го свърша за морето, нали обещават да стана с тяло - шедьовър, та да не го разваля, ако го свърша по-рано  Joy, та реших да влезна със средно тежката артилерия - класическото Инсенити - Плайометрик кардио съркуит, 41 мин. Смятам да карам него, щото е по-тежко от Т25, а е по-леко от Макс 30, има си и доста стреч и почивки. Установих, че - нямам издръжливост, нямам въздух, нямам сила, нямам нищо, всичко съм загубила с тази тъпа болест. Но все пак не умрях , изкарах си го до края, дано влезна бързо във форма, а и нищо и никой на този свят не е в състояние да ме мотивира , усмихва и изпотява, както шоколадовия батко Шон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Агент, страхотен подарък, със здраве и успехи да се похвалваш с него  Hug
Хоум, добре дошла, щом си почивала, значи си имала нужда, бързо ще влезеш в ритъм, спокойно. А килограмите - те идват и си отиват и така непрекъснато, това е кръговрата , няма как  Hug
Лея, оздравявай!
Виви , отиде ли на лекар? Дано всичко е наред  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дано си здрава, а "сланинките" ти въображаеми ще си изчезнат, както снега  Hug
Би, не се учудвам, ти си супер спортна мадама и такава ще си бъдеш винаги  bouquet
Дрийми изчезна, сигурно учи ???
Свет , мъж ти е просто ... да се чуди човек да го убива ли или да го целува  Grinning
Аз изчезвам да си пусна душ ... И кантара ще го хвърля, защото колкото и да съм режимна, все съм нагоре и нагоре ...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out ЕГН ....

# 512
С ужасна МТ съм... Мисля, че и след двете секциа сядах и ставах доста по- лесно.  Laughing Тази Емили ми разказва играта направо. Но и днес тренирах де. И винаги завършвам с хубав стретч, не е като да претупвам нещата. За мен разтягането накрая е половината от кефа от цялата тренировка.  Blush
Свет, мъж ти е велик, честно! Записвай лафовете редовно и после издай книга. Ще се превърнеш в best selling author, гарантирам ти го.  Wink

# 513
Лея, възможно ли е да ядеш съвсем различен тип храна от тази, която си поемала досега и това да ти докарва проблемите?
Нямам никаква представа на какво се дължи това неразположение. Довечера ще ходя при един лекар, а утре сутринта при друг. Ще установят какво ми е. Не е от видовете храна, защото са идентични.  Peace
Надявам се всичко да е добре. Praynig

# 514
Хоум, радвам се че се разписа. Тези дни си мислих, че не си се появявала скоро. И аз пак подхванах БР, но се надявам този път да я изкарам до край  Hug

Отчет за днес - Кардио 1.

# 515
За днес отчитам тренировка за гръб и бицепс, 40 мин. Отделно от това си правя загрявка и разтягане.

Любче,радвам се, че вече си добре.Умората си е казала думата. Но ти си машина, така че лесно ще наваксаш с темпото.  Hug

Тили, не ми е хрумвало.  Mr. Green

Хоум, радвам се да те "видя".  Hug

Лея, бързо да се оправяш.

# 516
  • 1st floor
За днес сутринта отчитам Total Body, най-омразната ми тренировка от алфа. Сега ще тичам на родителска среща на дребния, което си е едно час и половина кардио дейност!  Mr. Green  Чудя се предварително ли да си глътна аналгина....

# 517
Такаааа почнах BODYSHRED вчера по реда в който са качени тренировките в YouTube и ще мина първата седмица така, ако ми хареса другата седмица ще карам по графика от Маги  Wink
Така че за днес - Rise Workout

Леле Любче къде ме хвърли с този комплимент. Ха дано така да бъде и да си остана спортна до край  Crazy bouquet

# 518
Здравейте,

Да се отчета и аз с една 10мин тренировки за крака 5-то ниво. https://www.youtube.com/watch?v=_duU4-2ShRg

Момичета нямах много време да ви чета, отделно като гледам последната страничка май не само аз съм болна, вече 3-та седмица, много тежък този грип  #Crazy ей така се чувствах има няма 20 дни вече  Grinning

Amanda, ти просто повтаряш грешката на почти всеки начинаещ с НВ-ВМХ, намери си твоят начин и ако, и когато  можеш се придържай към принципите, това е достатъчно като за начало.

Оздравявайте болните, дерзайте здравите  Hug

# 519
Здравейте
наминавам само да се отчета - долна част с малко корем във фитнеса и 30'' на пътеката, отново комбинирах тичане с ходене с голям наклон.
Болните да оздравяват  Hug

# 520
  • WonderLand
За днес отчитам W3 BR. Тези планкове ме съсипаха направо  Shocked Но пък съм станала мастър на лицевите опори  Mr. Green

# 521
Привет, спортни.  Hug
Смазана от умора отчитам бокс тренировка със спаринги, сутринта Ащанга практика.
Отивам да се трупясвам.
Утре ме чака същата програма.

С храната съм желязна.  chef

# 522
Гърди и гръб в суперсерии + малко корем за днес.

Хоум, и аз се радвам да те видя.

Люба, ми че то Хамър и Чизъл си е като почивка пред Инсенитито  Laughing, особено по отношение на въздуха, дето ти трябва.

Лея, дано не е нищо сериозно.

# 523
Днес си направих моята измишльотина най-сетне:

лицеви опори стандартни х10
класически клекове х10
римска мъртва тяга на 2 крака х10
ренегатско гребане х10
класически коремни х10

лицеви опори тесен хват х10
напади 10х10
повдигане на крак нагоре от лакти 10х10
гребане лява/дясна 10х10
ножица 10х10

лицеви опори широк хват х10
сумо клек х10
повдигане на крак встрани от лакти 10х10
"чукчета" х10
повдигане на крака + коремна преса х10

Доста ми хареса. Не ме измори много, но се тонизирах приятно, точно това целях.

Храната за днес:
З: кис.мляко с овесени ядки, чия и ленено семе, един банан
О: сандвичи с пълноз. хлаб и бекон + две яйца на очи + яйрян
В: руло Стефани

Домързя ме да ида до магазина, затова няма никакви пресни зеленчуци. Утре ще се поправя.

# 524
Фрея, харесва ми "измишльотината" ти.  Hug
Аз съм с ужасна, ужасна МТ. Навсякъде. Днес няма да тренирам, невъзможно ми е просто. Ще направя една Лесли ден 53 /любима ми е/ и това ще е.

Общи условия

Активация на акаунт