Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 582
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Любе, аз, аз имам глезени на леко атлетка, каза щерката  Mr. Green  Затова се бъзикам, егати Баба Мецана леко атлетката с мекия глезен Joy

# 541
  • Пловдив
.Виви , именно де!!! Имаш глезени на лекоатлетка,а тя това тренира, на теб се е метнала, тоса имах предвид, милоол Hug

# 542
Любче, карам ги по ред, но си давам почивка тук-таме. Искам да видя доколко може да се вярва на тези резултати "преди"  и "след" по промо клиповете. От всички програми, които съм захващала до сега тази най-много ми допада.

# 543
Добавям 40 минути бързо ходене на пътеката с малък наклон.

Вивче, нещо не по темата:
Скрит текст:
Би ли ми препоръчала маска за коса, която мога да си правя сама и да ми кажеш колко често мога да я прилагам. Не ми се рови ( по тази тема  Mr. Green ) и ако може на готово, 'ша ма извиниш.  Mr. Green

Любче,  Hug

# 544
Свет, чедо, ще правя фен клуб на мъжа ти  Grinning Със ФБ страница и всичко  Grinning Grinning Grinning Аз съм му баш фен!

Да се отчитам ли или да крия срама  Wink От кеф и зор да си пробвам елиптикала такава мускулна си докарах, че ми се смеят и гаргите! Та в Понеделник на Тотал Боди Съркюита бях плачевна гледка, вчера куцуках по Спийда, а днес моите ме опънаха на 1,5 часа каране на кънки (разл. аппове ми дават енергоразход от 600+ до 660 кал). Днес, утре и петъка май ще ги раздавам ваканционно и кардио (моите са във ваканция, затова съм на кънки по никое време), а от неделя пак ще си подхвана графиак на Т25.

Кой питаше за ходене по пътека с голям наклон- аз много харесвам, работи се основно дупе и задно бедро, най-готино е да се променя наклона и скоростта за да не писва!

# 545
Честит рожден ден, Теди! Много здраве, щастие и късмет! Любов и отлична спортна форма!  bouquet
Аз продължавам по план с Т25 бета.

# 546
Крака в дроп и суперсерии за днес. Това боли, даже мнооого боли. На разтягането трябваше да се подпирам, че не можех да пазя равновесие  Mr. Green. И кьорав хап няма вкъщи...

Агент, не знам дали харесваш Били, но при мен мускулната треска се лекува безотказно с тае бо.

Свети, въобще не прекаляваш, внасяш страхотно настроение в темата Hug

А, за какви статии, четящи ни и прочие пишете  newsm78? Май се сещам за кого иде реч, ама да просветлите и простосмъртните без достъп до ФБ групата, ... ако може?  Laughing

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 22:46 от Аlibabali

# 547
Днес ми дойде,раздразнителна съм,но направих лекичка тренировка и се почуствах по-добре.
20 мин ръце с леки 2кг тежести
https://www.youtube.com/watch?v=hAGfBjvIRFI и това https://www.youtube.com/watch?v=hAGfBjvIRFI
пилатес с ластик https://www.youtube.com/watch?v=iP7Dt_0UkYw и 15 мин пилатес класически за долна част.
15 мин част 6 от йога предизвикателството на Лесли https://www.youtube.com/watch?v=BzmxPvv1c7I

Храната: закуска яйца-3,сирене,малко месо от джолана от вчера и сланинка  Simple Smile маслини
На вън седнахме на кафенце с малкия( в къщи си е още) и брат ми и взех на него мляко с ориз и по един крем карамел за нас,обаче се оказа ,че брат ми вече не ядял сладко и познайте кой изяде и двата карамелааа  hahaha Joy пих капучиноо ,имаше слънчице беше хубавооо и сладко #Crazy
После в къщи изядох още 2 вафли,малко от всичко в хладилника и шкафовете,вино, две шепи фурми и така .....-товаа е от мен сладко и от сърце  Heart Eyes

# 548
Killer abs.
Лея, дано да си по - добре вече и всичко да е наред!

# 549
МТ още НЕ е мираж. Но се мятам да тренирам. Рамо и гърди.  Laughing

Ние да вземем да направим един фен клуб на Свети- ния мъж?  Thinking  Wink

# 550
  • 1st floor

Ние да вземем да направим един фен клуб на Свети- ния мъж?  Thinking  Wink
Peace  Laughing  newsm18

Отчитам тренировката за корем от Т25. Много я харесвам, ама много! Grinning И с храната съм ОК.

# 551

Ние да вземем да направим един фен клуб на Свети- ния мъж?  Thinking  Wink
Присъединявам се  bouquet

# 552
Добро утро, момичета.
Вчера мина по - добре отколкото очаквах и както ме наплаши джипито с язвата. Засега ми каза че са раздразнени черва и ми предписа пробиотик + още други хапове. Ще ги пия 10 дни и после отново при него, а ако няма подобрение ще ме изследва за язва.
Доколкото знам от други хора, които употребяват пробиотик, трябва да се пие поне 3 месеца, за да има ефект, а аз ще го пия само 10 дни. Следващият път като отида при него ще попитам дали е вярно това за трите месеца. Дори не ми обясни какво значи "раздразнени черва" и от какво се получава. А го избрах като най - добрият за града, както и клиниката е специализирана за гастроентерология. Иначе като за 3 приема на хапчета за деня, не съм усетила промяна, но може и да подействат след няколко дни. След прием на храна отново ме боли стомах, както и през нощта.  Tired

Днес отчитам 25 минути Lower Focus Alpha гренировка Т25, планк: 4х40сек, 60 клека
Това ми е трета седмица с Шон. Кога мина това време.  newsm78 Имам още две и завършвам с алфата. С нетърпение очаквам бета. Нарочно не съм си пускала видеата, за да е изненада.  Laughing
Днес има мъгла, а мислех да потичам. Ако се стопли по - късно ще включа и бягане.  Simple Smile Не съм тичала от 5години. Наумила съм си, че като времето се стопли ще включа тичане.

И да се похваля поне с нещо - днес правя един месец на НВ ВМД, като прегреших само с едно тирамису в чашка на 14ти февруари. Бяхме на Добринище, вила Русковец / препоръчвам с две ръце мястото/. Тирамисуто не беше нищо особено, но след като карах само на малко салата заради проблема ми, всички казаха, че заслужавам нещо сладко. То пък едно сладко - отвикнала съм от такива "екстри" и изобщо, ама изобщо не ме блазнят. Останалите с които бяхме си поръчваха мазни и гадни панирани сирена, кашкавали и пилещки хапки, които бяха толкова мазни и ужасни, че ми ставаше зле само докато гледам. Как може един режим на хранене да ми промени представите за храната и начина на живот като цяло.  Peace
Стана доста дълго, за което ме извинете.
Усмихнат ден!

# 553
  • София
О да  Mr. Green фен клуб на Светиния мъж  Mr. Green
Лея, дано нещата се оправят по-скоро! За Бетата и Гамата, на мен лично са ми по-лесни от Алфата. Тя е най-натоварваща по мое мнение.

# 554
Лея, добре че не е язва! Peace

Отчитам за вчера бокс и йога за таз.

Днес имам пак бокс тренировка, ще си направя йогата в къщи- таз, инверсии и навеждания назад.

Дойдоха ми красвите папагалски маратончици и старите ги изхвърлих. Служиха ми вярно 3 години за вътрешни тренировки.

Общи условия

Активация на акаунт