Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 404
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!

Hammer Conditioning + 15 Min Leg Hammer за вчера.
И при мен е същото усещане с тази програма - не се чувствам достатъчно натоварена по време и веднага след тренировката, но пък на следващия ден усещам, че мускулите са работили. Притесненията ми са, че ще загубя аеробна форма  Laughing

Дезидерата, браво за минусите! Дано вече си открила твоя начин на хранене!

Аманда, честити минуси и на теб!

# 151
За днес ден 2 за горна част от Фит30. Тренирах преди работа  newsm68 Сега вече, час и половина след началото на работния ден, съм готова за дрямка  Blush Но все пак много ми хареса ранното трениране, ще се практикува.

СветиииииииHug
Дези, много ти се радвам! Честито за минусите!

# 152
  • София
Да си дам отчета, макар че все още не мога да почна Т25, заради гостите  Cry Мъка ми е, мъка. Не се понасям, а знам, че Шон ще ме спаси. Но това е положението, когато имам възможност, ще го почна.
За вчера: 30 мин кростренажор + дупе.
Днес: 30 мин кростренажор.
Яденето - перфектно, резултати - йок  Mr. Green

# 153
  • 1st floor

Joy Joy Joy
Ох, разсмя ме! То не е за смях, ама... Joy Joy Joy И при мен е така, дано се раздвижат нещата!

# 154
Вив, Непокорна - ще се раздвижат, къде ще идат  Hug

Отчитам се за днес с Боди Революшън - W1.

Свети, видях снимката - райско място.  Heart Eyes

# 155
Добър ден и от мен. За днес пилатес с топка..размазвация  Peace
За закуска ядох ананас с маскарпоне  Heart Eyes

Дези, браво за резултатите. Това е огромня промяна!
Непокорна, защо не си дадеш малко време? 1 седмица е малък период Peace
Donchevas, добре дошла отново  Hug
Вивче, и ти да не се откажеш  Hug

аз пък имах мерак да я започна H&Ch, ама..нямам време нещо  Peace

# 156
  • 1st floor

Непокорна, защо не си дадеш малко време? 1 седмица е малък период Peace

Защото миналата година по това време свалях с такова ядене и БР по половин кг и см на седмица. И сега искам пак, а не се получава... Tired

# 157
От неделя нищо не отчитам, че някаква лудница се заформи при мен работно, но се надявам утре да се включа вече успешно  Peace

Продължавам да ви чета за мотивация  Hug

# 158
Здравейте
За днес отчитам W5 от БР  Mr. Green мисля си за какво да я почвам от 1, ще ми е лесна амааа  Laughing доста ме озори. Нищо, продължавам, вече имам някакъв план в главата си за тренировки - фитнес, БР + кардио в залата, това от програмата ще го пропускам т.к не искам да вдигам толкова шум на съседите.
Направих глупостта да се премеря  smile3511 newsm61 smile3514 Еми който много яде последиците са такива. Друго няма да кажа по темата  Mr. Green
Вивче на теб какво ти пречи гостенката да тренираш? Затваряш се в другата стая и готово  Wink

# 159

И аз така  Cry Идея си нямам защо... Даже малък плюс имам. Отчет: в неделя - ТРХ и кардио. Вчера гърди, ръце, кардио. Днес ще тренирам крака и дупе. Ще увелича кардиото  Tired И ще мисля за промяна при храненето. Май ще тичам в обедната за тахан и пак ще го пробвам ВМ-НВХ  Thinking

# 160
  • WonderLand
Току що приключих първата тренировка на Синди но си добавих по 1кг на краката тежести и качих малко тежестите на гиричките и се поизморих доста в сравнение с това когато тренирам с по-лекични, на упражненията за корем едва издържах Grinning Освен това под сланинките започнах да забелязвам да се показват мускулите на крачетата, които се бяха скрили през последните месеци. Днес времето е разкошно и мисля да се поразходя из някой парк.

За закуска отчитам капучино с домашно прясно мляко и много малко кафе + 2 сварени яйчица. За обяд планирам парченце мусака със голяма салата айсберг и млечен дресинг, а за вечеря пиле с ориз.

Непокорна - една седмица е малко наистина, не се притеснявай, организмът още зимува. Пий повечко вода и си дай още малко време и ще видиш резултатите  Peace

deliberation - и мен много ме зарежда сутрешната тренировка, продължавай в същия дух.

Някой може ли да даде линк към Боди Революшъна за сваляне или гледане, че навсякъде рових, обаче все ми изписва, че файлът или видеото не съществуват или не за разрешени за България  newsm78 А много искам да го пробва, но от 2 дни го търся усилено но без резултат Rolling Eyes

# 161
SilverDream, ако не ти се сваля цялата програма, може да си направиш профил във vk.com и да търсиш под видео. Там има всичко що сърце иска.

# 162
  • WonderLand
SilverDream, ако не ти се сваля цялата програма, може да си направиш профил във vk.com и да търсиш под видео. Там има всичко що сърце иска.

Много ти благодаря, сега разбрах каква била работата, то искало регистрация. Още утре започвам, че за днес вече тренирах  Hug Много ти благодаря bouquet

# 163
  • София
Дилс, от какво да се откажа?
Най-много от кростренажора да се откажа, ами да измисля къде и в коя стая да правя Шон. Че с тоя кросак си е направо загуба на време ...

Непокорничка, споко, ще станат нещата. Търпение трябва. Аз забелязвам, че имам резултати за около месец хубаво и малко по-нормално хранене, а не плюскане, макар и режимно.

Маги, ами в детската е дървен паркет и много ми се хлъзга, а в спалнята нямам място, пространството между гардероба и спалнята е сравнително тясно и не е удобно. Освен в коридора, оф  hahaha Срам ме е от хората в къщи  hahaha
Те и без това са потресени от 30 минутното ми въртене на кроса  Joy

# 164
  • Stavanger,Norway/ Varna
Вив цаката е да ги потресе6 о6те пове4е  Mr. Green Mr. Green- ей тогава 6те има6 цялото спокойствие на света и никакви скрупули да тренира6. (говоря от ли4ен опит със свекървата  Wink)

Общи условия

Активация на акаунт