Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 663
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • 1st floor
Джъст, пази се! Дано бързо отмине, имаш време за тренировки.

Отчитам сутрешна тренировка с Шон - Total Body. Тази май ми е най-омразна от Алфа-та. Rolling Eyes Заради лицевите. Толкова съм се нахъсала, че чак си скъсах добрите стари маратонки. Mr. Green Дано новите са ми също толкова удобни, още не съм ги пробвала за тренировки.

# 286
За днес кръгова. На лицевите доста съм задобряла напоследък, има случаи да правим по над 100 в една тренировка на сетове от по 20 и в различни вариации  Crazy Все още не успявам съвсем до долу обаче. Все пак преди няколко месеца и две не можех да вържа  Laughing

# 287
  • 1st floor
Аз докато правих БР бях много задобряла с тия лицеви, но след това пак забих...Много ме измъчват. 15-тина ми е максимума...и след това от колена...

# 288
  • WonderLand
До тук Cardio 1 BR - бях забравила колко много подскача Джилиян, дано не съм подлудила съседите. Следващия път с маратонки  Naughty

Непокорна за лицевите много помага планкът като упражнение, аз така преди правех страшно много. Сега обаче съм забравила, само от коленца успявам  Embarassed

# 289
Здравейте момичета,
каня се да правя кардиото от Т25 и викам да драсна преди това Peace
Днес вече съм 68.6кг, паднах под 69, което многоме зарадва и мисля да мина към 3ти етап на Дюкан, където започва захранването и освеk Т25 да започна 21 Day fix  hahaha
Така ще наблегна на свалянето на кг не откъм режими а откъм спорт newsm10 (надявам се)

Деси а защо просто не добавиш зеленчуци към месото?

РейнДенс аз така правя, досега бях на 1 ден чисти протеини и 1 ден чисти протеини + зенленчуци.
Но, сега започвам малко по-малко да вкарвам и другите храни, но ще стане бавничко, за да не кача бързичко  hahaha

СилвърДрийм тенк ююю  Peace

Какво ли ще стане ако изям 1-2 блокчета Линд 70% какао непосредствено преди картиото??

# 290
  • WonderLand
Des Iv   Hug  Мисля, че ще ти дойде добре тъй като не съдържа много захар, аз също го правя понякога  Peace

# 291
  • София
Аз днес ще почивам поради МЦ причини. Боли ме корема и ми е супер отпаднало. Благодаря на тестото и на сладкото за тоя дискомфорт  Tired

# 292
Отчитам сутрешна тренировка с Шон - Total Body

Днес не е ли Cardio? по пдф -файла, който имам днес е кардио, не total body newsm78

# 293
Ако знаете какво закусвах! Heart Eyes Влюбена съм, и не мога да не споделя и тук:
http://nomnompaleo.com/post/5568966009/egg-foo-young-ish-spinach-egg-ham-coconut
Супер, супер, супер! ММ и големия ми син много ги харесаха и те.  chef

В момента свалям Т25. Голямо любопитство ме гложди.

# 294

Днес не е ли Cardio? по пдф -файла, който имам днес е кардио, не total body newsm78

Leia  принципно, току що направих Кардиото на Т25, аз съм 4та седмица и за 4тата е Кардио в понеделник  Peace

Deziderata това изглежда повече от вкусно, скоро ще го пробам  chef

Des Iv   Hug  Мисля, че ще ти дойде добре тъй като не съдържа много захар, аз също го правя понякога  Peace

Silver  не се престраших  hahaha hahaha Другия пък  Hug

# 295
  • 1st floor

Ти коя седмица си? Аз в момента почвам третата. Признавам, че понякога променям реда на тренировките, като ги запазвам като брой за седмицата. Така например правя кадиото само в ден, в който си мия косата! Mr. Green Не че другите не ме изпотяват стабилно, но от тази тренировка направо ми капе по пода! Mr. Green

Цяла сутрин се забавлявам с блога на Лазар Радков. Има дар слово момчето. Laughing

# 296
Маша, аз потърсих Бета във vk.com и я намерих без проблем. Просто въведох под видео Т25 бета. Исках да ти пратя линк, но от работа не мога. Понякога гледам групата, където съм намерила дадена тренировка и ставам неин член, за да ми излезнат последващите тренировки. Довечера мога да пробвам, ако все още има проблем. Peace

Джъст, дано е било само единично неразположение. И на другите болни пращам много здраве, че за къде без него. Hug

Довечера ще отчитам нещо. Хубав ден!

# 297
Чета, че броят на болните и контузените се е увеличил  Sad Оправяйте се, момичета  Hug и болните ви дечица също!
Отчитам МТ на бедрата от събота, когато се заиграх с ТРХ и швейцарска топка. Вчера почивах. Днес - тренировка в зала за гърди и ръце. Наближава МЦ, нервна съм и отекла  Confused Храната е добра, но нямам раздвижване надолу на кантара. Почвам да губя търпение. Много време мина. Да идва тоя цикъл, да се размърда нещо, че  #2gunfire

# 298
Ти коя седмица си? Аз в момента почвам третата. Признавам, че понякога променям реда на тренировките, като ги запазвам като брой за седмицата. Така например правя кадиото само в ден, в който си мия косата! Mr. Green Не че другите не ме изпотяват стабилно, но от тази тренировка направо ми капе по пода!

Аз съм втора седмица. Започнах на 1.02.  Rolling Eyes
Хич ме няма!! Изобщо не се замислих, че всяка е започнала по различно време! Последно време съм много отнесена.
Има логика в това да си изместиш ден, защото се изпотявам стабилно и аз. Д взема и аз така да правя Grinning
Не ми беше идвало на ум да разменям дни. Нали съм стрикна и действам по план график.  Laughing

Днес ми беше ден за кардио. Отчитам тренировката от сутринта.
Довечера ако ми остане време ще включа и тренировка с тежести. Даноо имам време.  Praynig

Храната си днес установих, че е прекалено, прекалено малко. Една 708kcal.  Sad и се чудя защо не свалям и няма ефект при мен дори на см.  newsm78
От утре започвам да броя калории, поне докато вляза в час колко да ям.

Прочетох една статия на Инес, че с този режим трябва да минат поне 6 месеца за видими резултати.

# 299
Такаа...да отЧета 7км в парка и домашни лицеви 80 броя- 20 нормални+20 от колене, каЧествени с енергиЧно темпо, пауза до 20сек. и още един сет. Финал 200 коремни вариации които правим на всяка тренировка по бокс.

ДовеЧера- Ащанга първа серия.

Успешен тренировъЧен ден,  Hug
 отивам за деЧурлигата и ще развждам по кръжоци. Луд понеделник. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт