Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 640
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Добавям 45 минути бързо ходене на пътеката с малък наклон.

# 421
Любче честит рожден ден  bouquet много щастие,здраве и любов.

Отчет няма да пиша понеже ще изплаша някой. Joy но доста си хапнах сладко.Странното е,че дори сега много рядко залитам към него.Ама вижте месце и преди ядях ама,сега :Д съм неспасяема Joy Joy

# 422
Явно стреса последните дни с непадащата  40 градусова температура на сина ми си каза думата и в момента който се почуства по добре аз се склъопах   днес излизахме и като се прибрахме следобяд легнах за малко и не станах два часа от дивана хаха размазах се Реших да се поглезя с въглехидрати по принцип не употребявам хаха но днес е изключение -1 1/2 чиабата -хлебче с маслини,сирене,кашкавал маслини,лютеница,горчица-мислех да правя телешки кюфтета ,но просто ме домързя пък и ми се прияде хлебче и не съжалявам .В спестеното време направих една тренировка -35мин пилатес с ластици-много ми харесва как добре ми влизат такива изометрични натоварвания след ден с тренировка с тежести-някакси хем релаксират,хем тонизират мускула.Решила съм да редувам
-силова долна част
-пилатес
-силова горна
-йога
-кръгова за цяло тяло или кардио или нещо по избор
-ТРХ
След тренировката-масаж със суха четка,топъл душ,фоумролване и сега черен шоколад с вино и някакъв много як испански трилър.Яко

# 423
Честит Рожден ден, Мери! newsm59
Отчет с Килър абс.

# 424
  • 1st floor
Да ни е жива и здрава рожденичката!!!  Hug

За днес отчитам Кардио-то от Алфа. И нещо много ме измори, чувствам се след душа като прегазена от валяк. Crazy С храната съм ОК. Остава само да почна да свалям.... Joy

# 425
Добро утро!
Честит рожден ден, Мери! Бъди здрава!

Днес се отчитам с 25 минути Cardio от Т25
планкове: 6х20 sec
клекове: 50 броя

Започнах предизвикателството от снимките, които бяха показани по - назад в темата.
От понеделник ще включа и още нещо, че ми е недостатъчен Шон. Трябва ми повече натоварване.

# 426
  • Пловдив
Здравейте!
Благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes Hug, да ви се връщат стократно!!!
Честит рожден ден и на милото Мери  Hug Да си жива и здрава, много щастлива, късмет, любов, успехи във всичко, Мер!
ЧРД и на майчицата на Вив! Да ти е жива и здрава, много да помага и дълги дълги години да е с теб  Hug
Лея, специално заради теб искам да ти покажа едни снимки, старите момичета ги знаят, може да не ги гледат, но ти държа да ги видиш. Първата е месец след започване на режим и тренировки /тренирах с Джилиян тогава/, от по-дебелия период нямам подходящо  Embarassed. Следващата е след още три месеца, пак с Джилиян и БР. Следващата е по време на Т25, на гамата бях. Сега, тренирала бях САМО с Т25, както виждаш не е преди това да не съм правила нищо, по онова време вече бях "старо куче" с 4 месеца тренировки  hahaha. Разбира се, спазвах и режим, като бях включила и плодове в него, а даже и други въглехидрати, вече бях малко , ама много малко по-не стриктна. Та, с това искам да ти кажа , че Т25 е достатъчно, особено ако преди това не си тренирала дълги години /сега например Т25 ми е малко , но не като време, а като натоварване/. Не се хвърляй изведнъж на тежки тренировки, съчетани с режими, няма да имаш по-добри резултати, със сигурност. Ако тренираш не отдавна, Т25 си е идеална за теб и ще ти помогне в целите - изчистване на последни мазнини и стягане. Особено на мен на краката и корема беше видима разликата. Ето ги и снимките
Скрит текст:
,  
Сега, все още не съм почнала тренировки, но ме сърбят вече краката и всичко ... От понеделник почвам, само не съм решила точно какво  newsm78. Може би месец ще карам на Т25, ако ми дойде леко, ще си го сменя на Хамър и чизъл.
Лидси , ами честито!!! Радвам се, последно беше много изпосталяла  Grinning Кажи сега как ти се отразява програмата?
Мери също да каже, моля... Страх ме е да я почна сега, че съм много зле с дишането, но чакам с нетърпение да влезна във форма пак и да почвам Grinning
По отношение на калориите - за съжаление аз съм много, много ниска и много, много обичам да си хапвам. Ако не намаля калориите, колкото и чисто да се храня, нямам ефект. Може би 1500 е максимум за мен Sad. /но по последно мерене се оказа, че не съм 155 см, а по-малко и няма начин просто  Cry/. Но пък и не робувам на кг, най-малко съм била 49 - 50 и по-малко не желая да ставам, не че бих се напънала, аз сега да стана 50 ми се вижда невъзможно... Та всичко си е супер индивидуално.  Ей мъжо е 200 см, ами хора, направо умирам от яд, като го гледам. Яде, яде, вкарва си ги във фитбита и току-подхвърли - охх, имам още 1000 калории за днес, май няма да мога да ги стигна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire... А аз с наполовина ядене и вече съм ги надхвърлила сериозно. Но така е, тежък е живота, особено за жените.
Ми още нещо имах, ма забравих! Весел ден!
П.С. Като излезе чичо Тони, казвайте, ще го погледна. Макар че неговите тренировки по принцип са такива, че са ефективни дългите му. Тези половинчасови за силови тренировки не са много достатъчни, смятам. Но пък знае ли човек какво ще излезе ... ще го пробвам, фен съм му.
 bouquet

# 427
  • Пловдив
Оф, тъпите снимки не са излезлиии , да видим така

Скрит текст:

ако не станат, няма да се мъча, пууу

# 428
Любе, ш извиняваш, ама беше показвала едни още по-сериозни снимки преди да почнеш да тренираш, след трите бременности. Беше точно като започнах да пиша в темата и супер много ме мотивира да започна с БР, която и на мен ми се отрази отлично.
Честит рожден ден на патеричка на майката на Вив  bouquet
Аз след малко мисля да метна пилатеса с ластици от 21 ДФ екстрийм.

# 429
Оле Любе каква разлика  newsm20
Меринце, от всичко хубаво по много ти пожелавам  bouquet

Аз с храната влизам в час, направо бях избухнала два дена  Blush
Закуско-обяд 3 варени яйца, половин авокадо и карфиол на пара.
Тренировката беше пак кръгова, 40 сек, три упражнения в три кръга, малка почивка и смяна.

# 430
luba_rizova, последната снимка е направо.... коренно различна!!! Поздравявам те за постигнатите резултати. Определено промяната е огромна. Аз изглеждам долу горе като последната ти снимка? Колко килограма си на нея?
Останах възхитена.
Ще помисля до понеделник и ще реша дали ще остана само с 25 минути Т25. Мислиш ли, че ще ми навреди нещо допълнително ако включа и да започна да трупам маса? Аз не харесвам мусколести жени, нито такива с големи бедра. Стремя се към стегнато дупе /не че не е/, по - малки бедра /в момента са 51 - 52/ и изчистване на една мазнинка от корема. Ще се снимам и аз тези дни и ще покажа снимка.

# 431
Рожденички милички, бъдете много здрави, много щастливи и усмихнати  Hug bouquet
От сърце ви пожелавам личната ви година да ви донесе много сбъднати желания и много силни положителни емоции - да ви затрупа с подаръци и то не само материални такива  Heart Eyes

# 432
 newsm68 newsm51
Да ви черпя ли с виртуална шоколадова торта или да не ви черпя? Grinning

Скрит текст:

Любче, да оздравяваш и ще се захванеш с Hammer-a  Hug Не всички са зверски тренировки Grinning До сега само Chisel Cardio-то съм псувала, май Grinning е, вярно, че съм едва на втората седмица, но..

# 433
  • Пловдив
.Маги , имам ,ма не ми се ровеше. Реално на първата снимка вече бях свалила 6 кг. от изходните. Сега, в момента съм като втората снимка, с повече мускули обаче,щото цяла година и половина се тъпках ли, тъпках...
Лея, не, просто не е добре да се хвърляш на много и изтощителни тренировки изведнъж, това исках да кажа,особено като знам,че изглеждаш добре и в момента. Така да се каже, с малки стъпки, но редовно и ще имаш успех. Силовите тренировки са идеални,особено за слаби мацки като теб, но просто ги редувай с Шончо, недей наведнъж,освен ако не тренираш,отдавна /аз лично съм правила едновременно Т25 и Р90х и беше върховно,но се иска по-сериозен тренировъчен опит/. Всичко трябва да е с мярка,за да не се налага тялото да плаче и да няма обратен ефект. Агентката тренира отдавна и е нормално за нея да е малко Т25, но ти си прецени силите. Формулата не е правопропорционална,колкото и да ни се ще /повече тренировки и повече глад не е равно на по-слабо и красиво тяло,макар така да изглежда,че би трябвало/. Просто си се радвай на живота и на фигурата си и туй то. Аз човек убивам за слаби крака,ама на . А ,на снимката съм около 49-50 кг при ръст 152-153. Ако слушам всички, трябва да се гръмна, ама на... Под тези кила не бих се мъчила да бъда,квото ще да става.
Бягам

# 434
Мери, Честит рожден ден!  bouquet Много любов и успехи на всиЧки фронтове ти желая!  Hug

Люба, ах какви краци! И аз искам такива! Браво! bouquet

Днес отЧитам свински тръс 6км в парка. След вЧерашното натоварване ми трябва поЧвка. На бокса беше лудница, голямо търЧане из ринга, голямо Чудо. Ама луд умора няма.

Купих си разни нови красоти- оранжово жълти маратонЧици и още един клин и яке за вятър. ТоЧно преди да запоЧна режима си взех два екипа на Рийбок, а нещо са ми широЧки....
Като пристигнат ще се наснимам. Първите ми весели маратонки-йей! Аз като стар металист много консервативно го давах с цветовете, а сега съм като някакво Харе КРИшна. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт