Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 610
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Аз като стар металист много консервативно го давах с цветовете, а сега съм като някакво Харе КРИшна. Laughing
В тези последни редове се разпознах  Laughing И аз покрай спорта взех да залагам на по-ярки цветове екипи и маратонки  Blush

Мерче, честит празник! Бъди ни все така по-по-най!  Hug Hug Hug

Днес почивам аз и тъпча бонбони за здравето на Любчето и Мери  Blush Вчера колежката ми беше рожденничка, а днес баща ми и съгрешаваме  ura

# 436
Аз пък искам саааамо цветни маратонки Grinning
Дели, честит рожден ден на бащатко ти, да ти е жив и здрав  Hug

# 437
Честит рожден ден на Любчето на патерица и на Мери  bouquet newsm67 Gift
Живи, здрави и щастливи! Много рожденици имало февруари и аз в това число  Grinning

Нищо нямам за отчитане  Embarassed

# 438
Лея, не, просто не е добре да се хвърляш на много и изтощителни тренировки изведнъж, това исках да кажа,особено като знам,че изглеждаш добре и в момента. Така да се каже, с малки стъпки, но редовно и ще имаш успех. Силовите тренировки са идеални,особено за слаби мацки като теб, но просто ги редувай с Шончо, недей наведнъж,освен ако не тренираш,отдавна /аз лично съм правила едновременно Т25 и Р90х и беше върховно,но се иска по-сериозен тренировъчен опит/. Всичко трябва да е с мярка,за да не се налага тялото да плаче и да няма обратен ефект. Агентката тренира отдавна и е нормално за нея да е малко Т25, но ти си прецени силите. Формулата не е правопропорционална,колкото и да ни се ще /повече тренировки и повече глад не е равно на по-слабо и красиво тяло,макар така да изглежда,че би трябвало/. Просто си се радвай на живота и на фигурата си и туй то. Аз човек убивам за слаби крака,ама на . А ,на снимката съм около 49-50 кг при ръст 152-153. Ако слушам всички, трябва да се гръмна, ама на... Под тези кила не бих се мъчила да бъда,квото ще да става.
Бягам

Изобщо не си личи, че си 152-3. Дори си помислих, че си с моята височина.
Тренирам отдавна и затова ми не ме натоварват толкова много тренировките на Шон. Не казвам, че изобщо не съм натоварена, напротив. Усещам, че имам сили за още нещо след него. Може би на бета и гама натоварването ще се увеличи и ще ми е по - натоварено, но при алфата само първите 2 - 3 дни ми беше такова. Свикнала съм с повече натоварване, тренирам от отдавна.

# 439
Мери,

Скрит текст:
благодарско Hug Hug Hug

# 440
Отчитам тренировка за крака, в трисетове, 4 серии всеки, 45 мин.

Мериии,  newsm59 Gift newsm67 И тук да ти пожелая здраве и много сбъднати мечти!

Дели, да ти е жив и здрав рожденика!

Любче, ти си машина.  bouquet Липсваше в редиците.  Hug

# 441
Честит рожден ден, Мериbouquet Да си здрава, все така упорита и спортна! Успех във всички начинания!
Любче  newsm20 Страшно мотивиращи снимки! Аз като се гледам сякаш нямам кой знае каква промяна през годините  Confused
Дели, честит рожденик и на теб!
Да отчета по спомен вчерашната тренировка:
- набирания - 3х4 /толкоз си мога, но ще ги мъча Simple Smile /
- придърпване на вертикален скрипец пред гърди с 25 кг - 1х30; 1х20; 1х15 и 1х10;
- хоризонтален скрипец с 25 кг - 4х15;
- пек-дек за задно рамо с 10 кг - 4 до отказ;
- хиперекстензия с гребане с дъмбели 3 кг - 4х15;
- вертолет 4х15 с 20 кг;
- раменна преса - 4х15 с дъмбели 5 кг;
- в суперсерия: разтваряне на дъмбели в страни, подвигане пред тялото и назад 4х10 с 3 кг;
- Корем: повдигане на краката; странични наклони с 10 кг и повдигане на торса с 16 кг лост - всички 3х15
Пак си спестих кардиото  Rolling Eyes
Тази вечер ще плувам. Храната днес е перфе Simple Smile

# 442
ЧРД, Мери!!!

Любаша, само последната бях виждала!  Hug

Агентката тренира отдавна и е нормално за нея да е малко Т25...
Ааа, Агентката мисли, че ако Т25 се прави с пълна амплитуда, скорост, и за капак наистина редовно (и да, бетата и гамата са по-сериозни от алфата и могат да се въртят 1/1) си е OK програма за поддържане. И че трябва да има разнообразие във фитнеса също го мисли  Mr. Green Ама Агентката яде като кон и се е стресирала, че след 77 дни ще е на плаж гологъза, та гледа да вкарва по 2 на ден за да гори калории. Снощи както мислех да правя 21 нещо си, така реших, че пак няма да заспя (това ме убива, да не говорим, че кашлям нон-стоп и реално нямам здрав сън последната седмица) и завъртях 6.9 км интервално. И любимият май ми е купил нещо фитнес, защото ме закача, че в Събота ще имам изненада, та ми стискайте палци!

Отчет за днес малко по-късно...

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 18:31 от Agent Provocateur

# 443
Привет в този празничен период! Честит празник на Мери и на Люба на патерици! Много здраве, пътешествия, нови книги и спортни постижения. И на Фрея честито, и на всички близки празнуващи!
На Агента дано й се падне хубав подарък. А за който празнува, нека да е вълшебен празник на влюбените и виното! Аз започвам от днес. 
От спортна гледна точка се върнах отново на 21 days и то с голям кеф.

# 444
ЧеРеДе на Любчето на патерица, на Мери в правилния момент.
Любче, вярно е, бях застрашена от изчезване по едно време. Мисля, че много добре ми се отразява. Затова си карам по нея.
Отчитам Hammer Power.

# 445
Мери, честит рожден ден и весело изкарване!

Днес малко фитнес. Утре потеглям по Средна гора. По 6-7 часа преходи на ден, екстра Simple Smile
Ще честваме и двата празника на 13, не на 14, че тогава ще сме в уютната хижа Simple Smile
Ако не се затрием ще се отчитам в понеделник.

# 446
  • Бургас
Любче , Честит Рожден ден на патерици и от мен!
Дели , да ти е жив и здрав рожденика!
Мери  newsm59  !
Маги ,започна ли БР или реши друго?
От мен за днес БР-W8

# 447
Добър вечер.  Hug
Завръщам се в редиците сериозно.  Достатъчно почивах, маааалко се омазних, малко стресови моменти имах.  Подхванах Т25 бета.  Тренирам във фитнеса -т.е.следвам календара,  но не тренирам 6 дни седмично.  Целите са ми същите, режим не следвам, ефект няма естествено.   hahaha
Честит рожден ден на Мери.  bouquet
С пожелание за всичко най -хубаво.
Лидзи, колко беше висока?

# 448
Лидзи, колко беше висока?
182 см. Когато си сменях личната карта казах 180, не ми повярваха и се оказа, че някак си съм "дръпнала". Отдавам го на по-изправената стойка.

# 449
Благодаря.  Hug Цели 6 см над мен.   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт