Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 606
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Мери, ЧРД! Каквото ти е на сърце, това да ти е в ръце  bouquet

Люба, каква промяна само. Ако сложат снимките ти за ревю на Джилиан и Шон, направо ще избият рибата  bouquet

Отчет: крака и корем за днес, гърди и гръб за вчера.

# 451
Добро Утро  Wink

За днес - Tracy Anderson 30daym 1 - 10 day
70 клякания + 30 сек. планк + 30 пръсци
тичане - 1 min. , 90 sec. walk  х 8 set

Напоследък обичам да си правя чесново хлебче - бързо лесно вкусно  Wink

# 452
Привет -мривет -вчера така и не се наканих да тренирам,паднах в боя рано,рано -към 8 ми се приспа и не се съпротивлявах изобщо сложих си пижамката и се паркирах  на диванчето   отворих си пакета с фурми за тортата хаах и си сипах едно домашно  винце,има дъх на горски плодове,може и да е есенция ,но е хубавоооо Това е! Пиша го БЕГАЛ ,цялата умора ,притеснение и грип  от предната седмица си казват думата -трябва ми възстановяване...
Храната:
Закуска: омлет с коприва и сирене,зелена салата
Вечеря: телешки кюфтаци с салата от морков и червено цвекло
десерт -две шепиЧки  фурми
Това е за вчера ,днес още пия кафе и ще правя шоколадови мъфини-браунита и после ще ъпдейтна с снимки и тренировка (а,дано)
Обичам събота   Бай засега!

# 453
Добро утро - за днес H&Ch кардио + корем  Peace
Следва дълга разходка днес  Peace

# 454
Много ви благодаря, момичета  Hug

За днес отчитам приятен край на спортната седмица с ден 4 за горна част от Фит30. Направих банановия крем-карамел на Вив и го чакам да изстива  Blush

Тъй като нямах време за фейсбук напоследък, днес набързо прегледах групата там. Искам да се възползвам и от тази тема, за да пратя поздрави на всички, които ни четат и използват за основа на статии и проучвания. Радваме се, че сме ви полезни  Laughing

# 455
  • Пловдив
Привет, момичета!
Вече започвам да влизам в ритъм. Децата оздравяха (пу-пу, да не казвам голяма дума, че малкото го завтори  Praynig).
Днес отчитам тренировка за цяло тяло на Румяна от 90ДП и завърших с малко корем и крака.
Хубав уикенд!

# 456
  • на 90 км от морето
Момичета, ако мислите, че е удачно, бихте ли ми пратили линк на ЛС за Фейсбук групата. Благодаря  Heart Eyes Hug

# 457
Момичета, ако мислите, че е удачно, бихте ли ми пратили линк на ЛС за Фейсбук групата. Благодаря  Heart Eyes Hug
и на мен  Rolling Eyes..

# 458
За днес силова за крака във фитнеса, плюс лицеви опори, клекове, напади и бърпита. Уж тръгнах с идеята за едночасово кардио, но в последния момент се отказах. Дано утре успея.
Не се чувствам добре, взех и да подкашлям.
Люба, много мотивираща промяна, браво Peace
Честито на всички празнуващи/ли bouquet. Да сте живи и здрави , вдъхновени и енергични.

# 459
За днес час бързо ходене на пътеката с малък наклон. Стига толкова.  Mr. Green Утре-почивка.

# 460
  • WonderLand
Вчера не съм тренирала, но храната беше добре, за сметка на това пък днес успях да направо W2F1 BR, закусих препечени филийки, за обяд картофено руло с кайма и яйце, отделно малко еклеров крем и 2 малки еклера - нямаше как да не опитам, правих за гости все пак, та трябваше да се провери  Embarassed Вечерята ще е нещо вредно, може би домашна пица, на гости на приятели съм  Embarassed и малко плодове и салата. Утре ще тренирам нещо силово, че много обичам  Sunglasses

# 461
Мери честит рожден ден на патерица Simple Smile всяко най хубаво.

1 Бъркани яйца с майонеза и пюре от карфиол
2 Салата от заквасена сметана,извара,чушки.
3 Сьомга на фурна с марина от лимон и чесън, салата от зеле,с по аналогия и домати
Ще вечеряме бекон и пюре от карфиол,чушки.

# 462
Благодаря ви, момичета, да ви се връщат пожеланията  Heart Eyes Hug Hug Hug

За днес: The Masters Cardio - аха да си помисля, че първия път беше по-животозастрашаваща и ме довършиха с бърпитата...  Crazy + 15 minute GLute Chisel - мноооого добра за гъзЪт! Не ми останаха крачка, кашкавалена се прибрах от залата Grinning

# 463
Отчет Power Chisel + 10 min Ab Chisel.

# 464
Мери, Честит Рожден Ден! Много радост и здраве ти желая! Суперски тренировки и най-задоволяващия те ефект  Hug

Любче, ах какъв крак видях  Heart Eyes Супер си!

Общи условия

Активация на акаунт