Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 598
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • 1st floor
Любчето е страхотна! Не съм ги виждала тези снимки и останах ей така: Shocked Невероятна промяна!  ShockedДай Боже всекиму!!! Grinning

За днес съм ОК с храната, но имам гости за уикенда и пропуснах сутрешната тренировка. Ще мога да тренирам чааак утре вечер и то ако не ме налегне вечерен неделен мързел. Blush

Свети винаги пуска много яки и мотивиращи снимки! bouquet

# 466
Момичета,много ме мързи  Rolling Eyes само гледам да се гътна на дивана и потъвам в блаженство-реших да не се съпротивлявам и да си почина ден-два без тренировка,даже и за храната дадох свободно -за вечеря си взехме пица,шоколас  bowuu какво да ви кажа -ами хареса ми  Stop bowuu това е ,ще си почина и шосле пак с нови сили хаха
И аз се нареждам за групата в фейса,плийз,плийз,  Hug  Praynig отдавна се знаем,с някой от вас съм и приятелка в фейса айде аднете ме ,целувки  Heart Eyes отивам да си сипя винце !

# 467
И мен много ме мързи, но моето става хронично вече. Нямам никаква енергия и по цял ден съм като парцал, прибавяйки и психическото напрежение, което няма физическо проявление, кашата е пълна  ooooh!

Мисля да си спретна собствена програма за идната седмица, за да вляза във форма и да събудя мускулите. Предричам зверска МТ, затива вместо желаните 5 тренировки за седмица, ще успея да направя най-много 4. Мисля си за basic уоражнения цяло тяло + едно кардио и евентуално йога или по-дълъг стречинг. Тъй като последната година взех, че започнах да ненавиждам кръговите тренировки и нямам представа защо. Обичах ги, най-вече заради това, че втория и третия кръг изпълнението на упражненията беше толкова по-лесно и приятно, усещаш моментално надграждането. Тааа мислех си добра идея ли е да структурирам кръгова тренировка с различни вариации на упражненията? Примерно кръг 1 има нормални лицеви, в 2 лицеви с тесен хват, в 3 лицеви широк. Или пък клекове, напади, сумо клек. Така пак ще се натоварва дадена мускулна група, но по различен начин, какво ще кажете? За първи път се осмелявам да мисля програма и ме е страх да не ми дойде много леко или пък много тежко, да не сбъркам някъде. Просто всеки ден се чудя какво да тренирам и стигнах до извода, че поне засега, влизайки в ритъм не ми се гледа екран искам да си пусна музика и да правя нещо без някой да ми нарежда  Grinning Ще се радвам на мнения по въпроса  bouquet

Днес гледах кулинарния курс на Гордън Рамзи по 24kitchen и харесах много рецепти, мисля да ги пробвам и ако ми харесат ще ги споделя.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 00:07 от Анонимен

# 468
Фрея, аз по принцип не обичам да следя нечие друго темпо, да гледам в екран, затова и си структурирам сама тренировките. Дали моите са толкова ефективни? Едва ли. Но мен това не ме интересува. Мис Бикини Фитнес няма да ставам на дърт заман.  Mr. Green  Важното е да изберем начин на трениране( и на хранене  Mr. Green ), който можем да поддържаме без да се напрягаме психически. Така че не мисля, че трябва да се притесняваш дали е перфектно, дали не грешиш някъде. Според мен спокойно в различните кръгове можеш да включваш подобни упражнения, които натоварват съответния мускул под различен ъгъл.

Непо, Heart Eyes

# 469
Поддържам Свети, Фрея! Добра идея е с вариациите (тва е само файн тюнинг, т.е. все пак си е кръгова) А и винаги можеш да си я модифицираш в движение, ако ти идва твърде лека/тежка/монотонна/етц/

Day 12/88 Week 2A Аb Intervals/T25 + Lower Focus/T25 + 10 km монотонно и със сериал

Day 13/88 Week 2A 5 км интервално ходене (вместо чиста почивка, не се презорих) + още 8 монотонно.

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 06:47 от Agent Provocateur

# 470
И аз нещо намразих кръговите тренировки и мисля да си почина малко от тях-като си тренирам сама нямам проблеми,но само като знам ,че пускам видео и ми се спухва пауъра  Sick
За това харесвам Емилито-свърших тренировките за домашни условия и сега ще почвам джим тренировките -май са малко по тежки,а като екипировка имам всичко почти.
Иначе момичетата от дневниците в бб-тийма сами си структурират тренировките -от тях могат да се вземат много идеи.

# 471
Добро утро на всички!

Вчера и днес почивам. Благодаря на всички, които отговориха на въпросите ми за ВМ НВХ  bouquet
Ако ще има прием за фейсбук групата и аз се нареждам  Mr. Green

На рождениците честито, с малко закъснение.
Люба - wow, страхотна промяна си постигнала.

# 472
  • 1st floor
Все пак се доредих рано сутринта до тренировка! Лаптопът беше в стаята с гостите, а на таблета не успях да пусна VK, защото не помня паролата. Но направих Кардио 3 от БР. Доволно ме изпоти! bowuu

# 473
Благодаря за мненията  bouquet ще се доверя на вътрешното си чувство и усещане. Скалъпих една тренировка, ако ми хареса ще я споделя Hug

Честити празници - Трифон Зарезан, Свети Валентин, Китайската нова година  Joy всеки каквото празнува, аз лично празнувам всичко винаги!  Mr. Green Hug newsm18 cheers newsm76

# 474
За днес един час кардио, разпределено между кростренажор и пътека.
Аз също си правя каквото искам, което сигурно е доста рисково при сравнително начинаещи в по-активното спортуване. Страхувам се да няма ефект напомпване и затова всеки ден меря един летен панталон, който ми беше възтесничък миналото лято, за да преценявам да не залитна в грешна посока, че и без това не съм от фините жени.
Напоследък си давам сметка, че най-добре изглеждах в периода, в който всяка събота и неделя правех дълги преходи в планината. Сега не мога да си го позволя по ред причини, та се чудя едночасово ходене на пътека с непрекъсната промяна на наклона няма ли да даде подобен ефект.
Храната е сравнително добре, само дето изгълтах днес десетина фурми.

# 475
Честит празник, момичета!  Hug

Аз празнувам 17 годишнина от сватбата. Кога минаха, така и не разбрах.

Втори ден почивам, много съм изморена и ще се презаредя малко. От понеделник- с нови сили.
Хем усещам нуждата да почивам, хем ме сърбят ръцете да грабна пудовката, но знам, че е голяма глупост да не почиваш качествено.

Ах планината, планината. Блазе им на софиянци и всички живеещи в близост на планини. Много ми липсват, и си мечтая за преходи из някои близки такива.  Heart Eyes Децата са достатъчно големи вече....ееех.

# 476
  • София
Ех, пропуснала съм рождения ден на Мери  Whistling
Мерче,  душичката ми,  бъди здрава, красива и много обичана  Hug
Честит Валентин и Трифон на всички Валентинки и Трифонки  bouquet
Дези, и ние тази година ще празнуваме 17 години  Crazy но през октомври. Малей, много нещо ... не искам да знам колко съм дърта, щом имам такава годишнина.  Blush
Любима, невероятна си! Но трябваше да пуснеш онези, стартовите снимки, там е още по-уникална трансформацията, като се сравни със сега  Heart Eyes

# 477
  • 1st floor

Дези, и ние тази година ще празнуваме 17 години  Crazy но през октомври. Малей, много нещо ... не искам да знам колко съм дърта, щом имам такава годишнина.  Blush

hahaha hahaha hahaha
И аз в отбора на дъртите!  Mr. Green Октомври и ние ще празнуваме 17 години от сватбата! Ако прибавим и 5-6 години от преди това... Stop Laughing Не мога да броя до толкова... Mr. Green

Честито и от мен на всички празнуващи, независимо какво!  Laughing

# 478
  • София
Непокорнич, ние сме си съвсем набори по семейни дати  Laughing 
Чак и месеца ни съвпада  Mr. Green
Скрит текст:
Ние сме на 8-ми  Grinning

И да не  е само спам, да кажа, че миналата седмица не съм тренирала, имах тежък Мц и мисля, че трябва да отида на лекар. Тази седмица смятам да се върна към Шончо, ако приема такива сланинести мецани де  hahaha

# 479
Весел празник на всички, влюбени във виното  Grinning И нали знаете - тренирате пили само в кревата!

Дези, честита ви годишнина! 17  Heart Eyes Поне 3 х 17 още във любов, здраве и благоденствие!

Моят мъж се отчете със .... елиптикал!!!   Crazy 2-ра ръка, но пък от моделите на Прекор, които аз най-харесвам (в движеща се платформа, профи серия)! Чак като я видях в мазето, а не в средата на фитнес зала разбрах колко всъщност е грамадно това нещо!  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт