Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 594
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Честит празник на виното и любовта! Честито и на именниците, ако има такива  bouquet

Дези, честита годишнина!

Агент, със здраве да си го ползваш!

Отчет: рамо и ръце за вчера, тае бо за днес.

# 481
  • 1st floor
Вив,  hahaha,

Скрит текст:
не сме се сбутали в ритуалната зала  Mr. Green! Ние бяхме на 24-ти!

Хайде и ти с нас на Шон.  Hug

Аз най-накрая отчитам -1 кг. Интересното е, че преди винаги съм свалява на всеки кг по един см обиколка, а сега свалих от корема и паласките -2см, от д-то -1см, а от бедрата и прасците нищо! Crossing Arms Кога ще си заминат тия пусти бедра! Crossing Arms Остават още три кг до заветната цел!
Вчера си намерих дневника от миналата година. Ми, доста по-изчистен хранителен режим съм спазвала. Онзи ден си изтеглих едно приложение за броене на калории на телефона, че с фитнеспал-а нещо не се разбрахме, и почвам по-сериозно да гледам на нещата. Пожелайте ми успех!!! hahaha

За днес отчитам Кардио-то. Затоплянето на времето веднага ми се отрази - станах вир водица!!! А тренирам винаги на отворен прозорец сутрин.

Агентке, честит ти подарък!!! Страхотен е! Peace

# 482
Непокорна кое е приложението?  Blush

# 483
Добро утро за днес кръгова тренировка: дупе, рамо, корем + ръце по програмата от МП, супер добре ми дойде  Peace
Непо, браво за килограма и мерките, ще намалеят и другите  Peace
Вивче, кое на Шон ще правиш  Hug
Агент, честито  Peace
Дези, честита годишнина bouquet

# 484
  • 1st floor
Непокорна кое е приложението?  Blush
Пише само калкулатор, а картинката е българското знаме в едно кръгче и върху него два стръка жито. Crazy Намерих го като дадох опция калкулатор за калории в търсачката. Борави се лесно и има почти всичко, което аз ям. Иначе до сега съм броила успешно с калкулатора от Здравословно, но не намерих начин да си го инсталирам на телефона. Само през компютъра става.

# 485
Привет- мривет.
Първо- честито, пък било то и на патеричка на рожденичките, които съм пропуснала! Много здраве, щастие и усмивки им желая.  Hug
На всички вас, с дългите брачни стажове- много да се обичате и уважавате с половинките; да се радвате на всяка минута в компанията на другия и да се допълвате взаимно, дори в лудостите си.
Аз от днес, супер спонтанно реших да започна отново предизвикателството на Емили за корем, като когато мога ще посещавам пилатес класовете в клуба. Като преди това може да загрявам мъничко и на пътеката.  Peace Поне така изглежда спортния план до предстоящия скорошен семеен ритрийт /любимата ми чуждоезична дума напоследък/.  Mr. Green
Вивката с нова премяна!!!  Heart Eyes

Аз напоследък си ползвам CRON-O-Meter, като идеята ми е по- скоро да следя разпределението на мазнини- протеини- въглехидрати. Доволна съм от приложението, още повече, че е съвместимо с фитбит гривната ми и след синхронизация отразява всичко в напълно прилежен и супер нагледен вид.  Blush

# 486
За днес това http://fitnesinstruktor.com/rumfit-1-pepilota/
Всичко ми хареса - самата тренировка и особено много читавото разтягане накрая, което иначе все пропускам и после се оплаквам от разни болежки. Поизпотих се, заредих се и сега ще трябва и да поработя Simple Smile
Честити ви годишнини, момичета! Да се обичате. И нашата годишнина е февуарска /10-ти/, но сме едва с деветгодишен семеен стаж.

# 487
  • here, there, everywhere
Добро утро сладурки,

Започвам седмицата с АБС на Шон. Довечера 30 минутки Джо Дилън.

Агент, със здраве да си ползваш придобивката. За сега моята пътечка не я оставям да хване прах. Дано така и да продължа.

Честити годишнини момичета. Много обич и уважение ви желая.

# 488
Добър ден и от мен, хубава седмица на всички  bouquet
Честито на тези, които празнуват годишнини, аз нашата редовно я забравям  Blush
Днес час с повече кардио и по-малко силови. Посред нощите ме хванаха лудите и поскачах половин час на степера  Crazy

# 489
Здравейте!
Мери, честит рожден ден на патерици!
Честита годишнина и на дезидерата Simple Smile
Дано всички, които празнуваха вчера са си прекарали много хубаво Simple Smile
Аз вчера отчитам само разходка с количката. Днес ще направя отново тренировката на Румяна за бременни и малко упражнения за диастаза.
С храненето малко по малко се вземам в ръце. Вече го няма постоянния глад и преустанових нощните хапвания, макар че съм далеч от здравословното в момента и си хапвам хляб на поразия.  Crazy
Искам да ви питам освен от рутракер откъде  сте теглили тренировки? Искам да намеря всички тренировки на Expecting more: The 4th trimester workout нa Sara Haley, а ги няма там. И друго- във vk.com как намирате тренировки? Струва ми се нещо като фб, но никога не съм го ползвала...

# 490
Здравейте, може ли да помоля някой да ми качи една тренировка, че не мога да намеря от къде да си я изтегля - 21 day fix extreme - dirty 30. Мерси Simple Smile

И случайно се видяхме с Дилянка - аз работя в нейния квартал в един био магазин и кой дойде да си търси нещо Simple Smile Голяма сладурана!

# 491
Честита годишнина на Дези! С пожелание за много любов и споделени мигове!  bouquet
Агент, гоУем подарък! Да си го ползваш с кеф  Hug
Аз съботно неделно пак съм плюс. Едно килце се лашка нагоре-надолу от сума време. От понеделник до петък го свалям и после за два дена си го връщам. Пфу  ooooh! Иначе в събота почивах от към тренировки - само в къщи се вихрих. В неделя - ТРХ, много корем и почнах предизвикателството с бягането. За днес съм планувала гърди и ръце.

# 492
Здравейте, може ли да помоля някой да ми качи една тренировка, че не мога да намеря от къде да си я изтегля - 21 day fix extreme - dirty 30. Мерси Simple Smile

И случайно се видяхме с Дилянка - аз работя в нейния квартал в един био магазин и кой дойде да си търси нещо Simple Smile Голяма сладурана!
гледай я от тук https://vk.com/video292106821_171904286

# 493
Агент, честита придобивка.
Честито и на всички с годишнини и поводи  bouquet

Аз се отчитам с W2 от БР. Първите две седмици от календара при мен ще отидат към 3.

# 494
  • WonderLand
Вчера не съм тренирала, беше си мнооого 'мръсен' ден откъм храна. То не бяха бутерки със шоколад и сирене, еклери, банани, круши, пуканки (от кино), бира и за завършек на деня картофки на Актифрай... в 10 вечерта  Embarassed

Днес обаче пак съм в редиците. Тренировка:
Така днес тренирах всичко. Започнах със загряване 6-7 мин и завърших с разтягане - 6 -7 мин.
Крака: Напади с тежест + сумо клек без тежест + клек с изнесен крак назад 3х10
Дупе: Глутеус мост + магарешки ритник + повдигане на крака от лег по корем 3х10
Гърди: лицеви 3х10, флайс + повдигане от лег 3х10
Гръб: едностранно гребане с дъмбели + повдигане на дъмбели при наклон напред 3х10
Ръце + рамо: бицепсово сгъване + кик бекс + повдигане на ръце в страни 3х10
Корем: извивки в страни с дъмбел + руско извиване + повдигане крака от лег 3х10

Храната до тук: мляко с кафе, 3 пълнозърнести филийки със сирене, свинска кавърма + банан + круша, пълнозърнеста филийка.

Общи условия

Активация на акаунт