Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 549
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Lidsy, като те чета и ми се ще да скоча и да си пускам следващата тренировка, ама утре! Grinning
Днес сутринта правих йога ден 1 за начинаещи с Лесли Simple Smile мисля да направя 30-те дни. В края казва, че става по-трудно  Mr. Green
Някъде пишеше, че 90-те дни (същото се отнася и за 30-те) ще са активни още известно време и после май ще ги махне.. мисля да си ги сваля и да си ги запиша на диск, че иначе ще е много гадно, ако изчезнат  Rolling Eyes аз си правя някоя от време на време..

# 601
Пак ми липсват последните страници, затова само да си цопна отчета  Wink
Вчера - BODYSHRED, Amplify Workout Брей, няма шега тук  Laughing
Днес - йога. Ето това - https://www.youtube.com/watch?v=ZhhQMP_s05A

# 602
Добавям 40 минути бързо ходене на пътеката с малък наклон. Това ми е терапията за разтоварване.  Mr. Green

# 603
Продължавам кляканията, трейси 30 ДМ 1 - 10 ден , планковете  , само малко тичането прекъснах Wink

Скрит текст:
Но така и не мога да си намеря маратонки да са удбни  Rolling Eyes .. Вие от къде и какви си купувате ??

# 604
Вчера направих това, нямах време за по-дълга тренировка Много гадно, че вече няма да има свободен достъп до йогата на Лесли, тъкмо я открих.
Днес един час кардио, разпределено между пътека и кростренажор.
И се измерих за първи път на кантара в залата. Пет килограма по-лека ме изкара от домашния, а хората твърдят даже, че теглил по-тежко с килограм. Сега вече нещата изглеждат като да има смисъл. Явно повредата е била в новия катар Laughing и изяждането на всичките тези яйца, месо и авокадо си е струвало.

# 605

И се измерих за първи път на кантара в залата. Пет килограма по-лека ме изкара от домашния, а хората твърдят даже, че теглил по-тежко с килограм. Сега вече нещата изглеждат като да има смисъл. Явно повредата е била в новия катар Laughing и изяждането на всичките тези яйца, месо и авокадо си е струвало.
Йееее ,ебати яката изненада  newsm44 newsm10 newsm68

# 606
 No_frame bitch , много се израдвах. Сумарно отслабването е два-три килограма, защото новият ми кантар ме изкара с четири килограма по-тежка от стария. Та като съпоставя нещата, сметката излиза два или три килограма по -малко за месец и половина от началото на режима, което според мен е добре. Отчайващо беше, че евентуално съм качила и трябва да почвам от ново число да мисля стратегия. Искам само  Laughing още седем -осем килограма надолу. Евентуално, някога.... и за година-две е добре, не бързам за никъде. И с настоящите ми се живее Laughing

# 607
Hammer power за добро утро, ама до половината. Трябваше да я прегледам първо, цялата е в клекове и мъртва тяга (баси яката тренировка Grinning ), а аз искам да ги избягвам на този етап и ми стана тъжно..  Crossing Arms Sad

# 608
Днес ще почивам, ще ям пица и кексчета  Sunglasses

# 609
Аз днес бях на Lower focus - T25 и Upper Fix - 21 Day Fix Peace
Тежичко ми дойде, но е приятна болка  Wink

п.п. А може ли някой да ми каже, какъв хляб да си купя за закуска? Става въпрост за по 2 филийки на ден и то сутрин, но не знам какъв да е?  newsm78

# 610
За днес ден 5 от Фит30 - HIIT. Така се раздадох от сърце  Heart Eyes Отдавна не бяха имала тренировка, в която да съм с толкова добра кондиция. Снощи се наспах добре, бях доста напрегната от послендите няколко дни и много добре потуших стреса.

Вивко, уж сериозно съм я захванала програмата, да видим. Засега ми е най-подходяща като времетраене. Този път карам 4-дневния тренировъчен календар и ми е по-добре.
Много сериозно ми се губи Мама Мил, надявам се да е добре  Hug И се извинявам, ако го пиша това не за пръв път, но си го мисля поне от седмица  Mr. Green Същото важи и за Тяна, и Льоли  Hug

Хайде, аз продължавам анти-стрес кампанията с Арктик Мънкийс, приятни почивни дни  Hug

# 611
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Запис и се връщам да чета.

# 612
Дели за анти стрес препоръчвам Parov Stelar  Flutter
За днес още нищо не съм тренирала, а в плановете ми беше да ходя да тичам. Още не е късно, де, сутринта беше доста студено, в следобедните часове леко се ппостопля.
Вчера правих БР W3.
Тили благодаря ти за линка за йогата, ще го прегледам по - обстойно тия дни.
Лиде да ти е сладко  Heart Eyes много са ти красиви велветките  Flutter
Дес вземи си някакъв пълнозърнест, може и с ядки, ако си от София чувам, че хвалят много Слънце и Луна, имало и хляб с квас. Не съм взимала от там, само съм чувала, ако искаш ги пробвай. Само гледай съдържанието да е максимално изчистено откъм състав.

# 613
  • Пловдив
Привет, момичета!
Обичам почивните дни. Тогава се раздавам максимално откъм тренировки, че през седмицата нещо се скатавам и някак си не успявам да изпълня тренировъчния си план  Embarassed.
Любче  Hug Hug!
За Инсанити Макс 30 пак ще кажа, че това е най-сполучливата програма на Шон. Мисля като се позатопли (тренирам с Шон на терасата, че съседите мъркат иначе) да я започна пак. Да си дам и съботния отчет - една от любимите ми тренировки на Румяна от 90ДП - ден 33.
Преди месеци, когато правех 90ДП, въобще и не си помислях за всичките тези пистоли. Факт е, че днес не само, че направих всичките, а и завърших тренировката преди Руми. За десерт добавих и тази 7-минутка.
Скрит текст:
Напоследък доста тренирах т.нар. задна верига и усещам сериозно покачване на силата, подобряване на стойката и най-вече изгледа отзад Wink

# 614
За днес 1 час бързо ходене на пътеката с по-голям наклон. Утре-почивка.

Мери, бързо да се оправяш.  Sad  Hug

Иги, браво за труда. Не се и съмнявам, че гледката е прекрасна.  Heart Eyes

Новото ми изобретение- "Сладоледени бонбони"   Mr. Green
Скрит текст:

*Боровинки( замръзени)
*Кокосови стърготини
*Кокосово масло
*Кокосово мляко
*Протеин

Общи условия

Активация на акаунт