Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 561
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро,
Днес отчитам Total Body Circuit Alpha-1, планк: 3х30сек.
Нали уж щях да следвам две снимки за планкове и клекове, които някоя /не помня/ беше пуснала. Изобщо не се загледах, че има почивка. Увеличавах си ги всеки ден с 5 без да ги гледам. Сега ще съм стриктна с тях. Имам мускулна треска на дупето, не знам дали е от клековете или от тренировката.  newsm78

Не знам дали бетата ще ми е по - лесна от алфата, но дори и да е, аз смятам да включа и бягане съвсем скоро, само да се стопли времето, че сега е едно потискащо. Преди 2 години карах колело, по 12 км за 30 минути, но интервално. Карах само лятото и после спрях.
Според вас кое е по - добре, карането на колело или бягането? Предполагам, че повечето ще напиша бягане, защото натоварва всички мускули. Смятам да започна с 6 км интервално бягане.  newsm78
За по - малко не си заслужава да започвам. Въпреки че сигурно ще се натоваря доста.  Simple Smile

# 586
RainDanceMaggie, опитай класовете в твоя град. Страхотно е с учител.  Peace Там не се говори много, а кратичко и ясно, понякога е достатъчно с пръст да те докосне учителя. Ако имате Иенгар йога я пробвай. Там се обръща огромно внимание на правилното изпълнение.

Неговата книга е мъничка, но много важни неща има в нея, както и комплекси за домашна практика. В комбинация с групови лекции е идеално.
http://www.amazon.com/Illustrated-Light-Yoga-Easy---follow/dp/18 … ted+light+on+yoga

Може би е достъпна из нета като пдф, не знам. Страхотна е.
Обяснява правилното изпълнение, контраиндикации, колко време да останеш в позата и т. н.
В много видеота позите се сменят толкова бързо, че дори нямаш време да я усетиш, в къщи можеш да си стоиш колкото ти душа иска.

Leia2015, идеално е да ги комбинираш, но това е въпрос на възможности и лични предпочитания.
Много бегачи карат много сериозно и колело, участват в триатлони и прочее. Въпроса е какво ти харесва на теб, има ли условия и смисъл.

# 587
Днес кръгова, три упражнения по 40сек с по три рунда. Добре ме натовари. Дано утре сутринта е хубаво времето, че мисля и аз да отида да потичам, изтървах бягането тази седмица, но имаше доста задачки.

# 588
Любче, Вив, Свети, Дана  Hug благодаря ви, момичета! Ще се вслушам в съветите, ще увелича малко мазнините, може би само вечерята ще продължавам да пропускам или да е по-лека. Хапването след 21 ч винаги ми се е отразявало зле на визията, та затова.
Аlibabali, а аз съм фен на теб и начина ти на писане. Дрийми изчезна. До къде ли го докара с ученето?!?
Не съм ходила на йога от края на декември. Обикновено ходех на групова през уикенда. После реших, че е хубаво да имам поне един почивен ден през седмицата и спрях. Но мисля да я подновя. На тялото не знам дали ми се отразяваше добре, но на душата определено. Вчера тренировката се получи интензивна. Почувствах се по-добре. Днес ще плувам. Храната до момента: закуска - палачинка "ала Вивиан" с настъргана ябълка, две яйца и кокосови стърготини; междинна - кис.мляко с кокосови стърготини и орехчета. Нямах време да приготвя обяд и ще го мисля в движение. Ще е месо със салата определено. Аз кафето с кокосово масло го пия следобед.

# 589
Вчера лекичка тренировка,че нали с мц Sad  :
лицеви-4х12
-гръдни преси -4х12
-военна преса 4х12
-гpeбaнe oт ceдeж с  kaбeл 4х12
-гребане с дъмбел 4х12
-вертикално повдигане на дъмбели 4 х12
20 мин кардио интервално вело
Храната -закуска яйца сирене ,чушка,домат,сланинка,кашкавал
вечеря: телешка пържола с зелена салата
една сусамка,шепа фурми,3 кафета,2 чаши вино,1/5 вода,шоколадов протеин след тренировката.
+ 2 вафли мура от на фемилито в 11ч  Mr. Green не издържах
Кафе с кокосово масло обожавам ,обаче зверски огладнявам след половин час  Crossing Arms Crazy

# 590
  • София
Любима, ама изобщо не е задължително да пиеш кафе с кокосово масло. То се пие при определени нужди, като например да стимулираш мазнинно горене или влизане в кетоза. Освен това замества цялата закуска, а не е допълнение към нея. Също и може да се ползва като пред тренировъчно хранене. При всичките по-горни - условието е намалени въглехидрати  Peace въпреки, че кокоса не се натрупва под формата на мазнини, тъй като са средно верижни мастни киселини, а те директно се ползват за енергия.
А колко много здравословни ползи има ...  Heart Eyes
Аз си купувам само за лично ползване кокосче  Mr. Green Никой не го интересува моят кокос, само аз си пия кафето и си мажа косата с него  Mr. Green Снощи и бонбони си правих. Какво като е само за теб, то върви бавно, така че си е оправдана покупка  Heart Eyes А и трябва малко егоизъм, в здравословни граници  Blush  Hug

Мятам отчета и бягам, че днес имам много задачки: Лоуър боди + Кардио Алфа Т25

bouquet

# 591
Аз си бях чопнала идея от темата за ВМ да пия кафе с масло сутрин. Все едно сметана си си сложил, ама много по-хубаво Simple Smile

Ходих на фитнес сутринта. На кардио бях около 45-48 минути и малко корем и паласки.
После се заврях в Лидл и си купих ей такива маратонки:
Скрит текст:
По мой спомени са намалени от 45 на 27 лв., а даже и ми трябваха Wink И ми станаха - 37 номер е умален и на моя 36 паснаха идеално. То така, в Лидл 36 номер няма, както и 41.

Приятни тренировки, момичета Simple Smile

# 592
Дана, щом ги мислиш, значи ги грабвай, това си е добра инвестиция Grinning. Може да погледнеш и по разни сайтове /тип olx или в amazon може би/ как вървят цените. Поне в БГ има разни типове /дано не се обидят, ако и те ни четат, че така ги наричам/, които ги продават на доста по-сносни цени от официалните магазини.

Да не помислихте, че размятам всеки ден 2*15  Mr. Green. Те са за билдърските ми стремления от време на време. За Боб, Джаки, Джилиан и сие само насън мога да ги ползвам.

Йоя  Blush

Лея, аз не бих правила Шон и интервално бягане /ако е и високо интензивно/ в един ден. Много ще му дойде на сърцето.

Джери, много резултатни тренировки да имаш с новите маратонки!

# 593
Тренировката за преди ден, с малки модификации стара на Румяна, вчера почивах, заради неприятна МТ

Широк клек х20
Суинг х20
Повдигане на крак от лег ляв десен 10х10
Докосване на пода + повдигане на крак +сгъване на бедро – 10 за всеки крак
Лицева опора х10
Гмуркане ниво 2 х10
Търкаляне назад и изправяне х10
Всичко това 2 кръга.

Храната сравнително зле. Закуската беше неустоими домашни питки 2 броя, които просто се топяха в устата… Вярно после ми стана тежко и ми се доспа вместо да почувтвам енергия и зареждане, но пък беше много вкусно Grinning Обяд: рулото Стефани от вчера + зелена салата. Следобед преди тренировка прегладнях и изядох ябълка и банан. За вечеря: миш маш от 3 яйца, печен пипер, сирене и магданоз + салата краставици и репички.

Вчера храната:
З: кис.мляко с ов.ядки, ленено семе и чия, една ябълка.
О: омлет от 3 яйца + зелена салата
В: пилешки гърди с лук, портокал и мащерка. Нещо невероятно вкусно, за първи път правя, но го препоръчвам  Heart Eyes Ето и снимка
Скрит текст:

За днес още не съм решила какво ще тренирам, може би кардио или крака. Дойде ми и поне си обясних зверския глад, който ме тресеше цяла седмица.

Кокосовото масло и аз много го уважавам  bowuu Купувам си литров буркан и заминава за два, три месеца. Ям го, мажа си косата, тялото, бъркам си кремчета и разни други глезотийки, използвам го вместо паста за зъби, страхотно е това масло!  Heart Eyes

# 594
  • София
Фрей, кокосът е велик! За отслабване е невероятен помощник и стимулатор! За другите ползи е ясно  Heart Eyes

Лея, аз също не бих правила Шон с тичане. Според мен идва твърде много за един ден. Може да ги редуваш, ако много ти се тича - един ден Шон, един ден тичане  Hug

# 595
Аз към Шон Т вкарах и 21 day fix Peace Първо правя Т25 и след това другата програма и тя ми идва даже разтоварваща. Аз имам също студено пресовано кокосово масло, но не знам какво да го правя, бая е мазничко!

# 596
За днес отчитам тренировка с ТРХ, цяло тяло, като бях комбинирала упражненията по 3ки-крака, ръце,плио, 4 серии всяка тройка, 40 мин. Например първата тройка беше:

На същия принцип бях структурирала и останалите тройки упражнения.

Тили, ами май се засрами  Mr. Green .

Вивче, аз май съм изключение . За заместването на хранене с кафето с кокосово масло става дума.  Mr. Green Днес например, станах в 6, тренирах, след тренировка-протеин, шепа боровинки, спанак и кокосово мляко, след това кафе с 1 л кокосово масло и малко( 30-60 мл) прясно мляко и до 11 вече ще съм хапнала и основното( да речем 3 яйца с 1 л кокосово масло + зеленчуци ).  Mr. Green

# 597
Отчет Total body Hammer с 2х11 кг., за 10 min Ab Hammer не съм сигурна дали ще го правя. Квадрицепсите ми за на път за избухнат от зор.

# 598
Днес ходих да тичам, въпреки че сутринта тренирах с Шон.
Тичах интервално 5 км за 30 минути.  newsm78 Май е много бавно, но предвид това, че не съм тичала повече от 5 години е добре като за начало. Сега покашлям малко, сигурно защото не съм свикнала да тичам, а и не беше особено топло днес и имаше лек ветрец. Поизморих се.
Мисля да си карам подред Шон 5 дни в седмицата и тичането да е само отвреме навреме. А да е постоянно като се стопли и приключа с Шон. Тоест май месец. Simple Smile

Хубава вечер!

# 599
Оффф, обърках си отчета, Max Hammer Strenght.

Общи условия

Активация на акаунт