Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 571
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Днес рано-рано успях да тренирам. Рамо, бицепс и трицепс в дроп серии + малко корем.

Дана, нямаше батки вчера, само моето красиво телО в огледалото  Joy Идеята дойде от тук http://hasfit.com/workouts/bodybuilding/legs/muscle-building-lower-body-workout/, но аз правих само по две разтоварващи /дроп/ серии до отказ и малко промених вида и реда на упражненията.

# 571
Дана, нямаше батки вчера, само моето красиво телО в огледалото  Joy
В това съмнение нямам! Wink Образовах се какво са дроп серии. Идва ред да те питам с какви тежести разполагаш и как дропваш тежестта? Лег екстензиите как ги правиш в домашни условия?

Маги, де да беше ваденето проблемът, да им сложа мазнинка следващия път. Но формата им е очевидно мъфинова и дори за 10 минути се стегнаха доста. Целта е да ги докарам така и то по много наведнъж. Ще пробвам и варианта на Джейми Оливър, който ги опакова във фолио и така ги пуска във водата.

# 572
  • София
Много пишете  и не мога да ви изчета! Днес отчет Workout 1 БР. Като Робокоп се движа от мускулната треска.

# 573
Люба, да, съгласна съм, че до голяма степен килограмите не влияят на силата и издържливостта, за здравето определено обаче не е съвсем така, когато минат над естетическите терзания /то и тук сме много различни де, някъде из форума мернах, че жена над 160 см беше на режим с цел да стане четиридесет и седем килограма или нещо такова Simple Smile /
Тоя моя кантар съвсем полудя, сутрин ме мери два килограма по-лека от вечерта, чак пък толкова храна и течности да съм погълнала....Тъкмо се бях зарадвала, че почнах да свалям. Мисля съвсем да го зарежа и да меря само по дрехи, защото иначе подозирам, че ще се обезкуража, че полагам усилия, а нещата не се случват. Снимах се и по съвет на Вивиан. По бански Simple Smile, като в разните му там реклами -преди и след.
Последният месец установих, че тезата ми, че не обичам сладко не е съвсем вярна. Осъзнах, че обичам и по принцип ям много фурми, стафиди, всякакви плодове и това е основната ми липса, когато намаля или се опитам да изключа въглехидратите. Винаги съм се сравнявала с хората, които имат тайни шкафове със сладки неща като шоколади, бонбони, вафли и пр, с колегите, които вечно са с бисквити и шоколади по бюрата и съм приемала, че не обичам сладко. Да, ама явно не е баш така, то и фурмите и стафидите са си захари, макар и не от толкова лошите.
Като гледам как познавате тренировките във всички програми, благородно завиждам. Това са години сериозно трениране. Браво за дисциплината!

# 574

Дези и на теб съм ти фен  bouquet как успяваш да тренираш толкова много, не знам. Честити ти маратонки, да ти служат вярно дълги години  Hug Ти на асфалт ли тичаш?

Йее, мерси! Hug Hug
Тичам на асфалт 2 км до парка, там тичам по утъпкани пътечки, и после пак обратно на асфалт до къщи. А как ми се тича трейл...в гора, аахх!

Тренирам много, защото работя малко. Ако имах повече работа не знам как щях да се справям. Стискайте палци да ми потръгнат нещата. Дотогава ще си уплътнявам времето със спорт.

Отчитам бокс групова със спаринги и много йога сутринта. Изподрах си лактите с тая Пинча Маюрасана, но напредвам бързо и дори ми е приятно. А лятото "пръсках", че йогата не е цирково изкуство, и че аз това няма да го правя. Laughing

Защо не свиркате, че кокосовото масло е такъв разкош на вкус! Аз го ползвах само външно до днес, много го харесвам на кожа за тяло и лице.
Реших да се прежаля в името на експеримента да го опитам на вкус. Страх ме беше... леле като ома'ах няколко лъжички, стой та гледай.  Laughing
Вижте какво намерих:
Ръководство как да минем в кетоза. Ще ги пусна и в другата тема. Много хубаво е обяснено, на мен поне ми е идеално.
http://paleoleap.com/paleo-guide-to-ketosis/

# 575
  • София
Дези, смеси го с кокос  Mr. Green Кокосово масло + кокосови стърготини  Mr. Green Може и какао, за разкош. Малеййй  Crazy 
Аз от половин година вече си пия кафето само с кокосово масло, разбито с миксерче за фрапе. Безброй са ползите. Прекрасен дар е това нещо.  Hug

# 576
Пак съм аз  Laughing
Виви хубаво, че си си върнала старата визия, че с новата все късно згрявах, че пишеш ти  Grinning
Дези стискам палци с работата ти  Praynig Мммм...искам и аз да се занимавам по - сериозно с йога, но за сега имам възможност само в къщи (на групови занимания не искам да ходя докато не науча холандския). Би ли ми препоръчала някой сайт, или най - добре влог, където да науча повече за йогата? Някой по - интересни йога практики?

# 577
Добавям 40 минути бързо ходене на пътеката с малък наклон.

# 578
Дана,
Скрит текст:
имам 2 дъмбела по 15 кг. максимална тежест + гири по 5 и по 3 кг. Дропвам в зависимост от упражнението. За крака, гърди и гръб най-често въртя гайките на дъмбелите /още не съм бърза като механиците от Формула 1, но съм го отработила движението Mr. Green/, за рамо и ръце вкарвам и гирите.
Екстензии не правих. Има вариант дъмбелът да се държи с крака, или да се постави тежест върху бедрата, но много ми се натоварва кръстът. Затова и модифицирах, като втората суперсерия я правих с напади с отблъскване от пръсти + тяга на един крак, а третата с бг клек и повдигане за прасци. Накрая добавих нещо като глутеус ритници от стоеж с опора, с гира зад коляно /не е ритник, щото ще метна гирата, ама не знам как да го обясня..като пулсиращо движение е по-скоро/. Резултатът е МТ само на цялата задна верига, но ги мислих в движение нещата и... така.
Скрит текст:

# 579
  • Пловдив
Момичета, влизам да се отчета и се връщам 10-тина страници назад, за да видя какво сте писали.
Та за днес - Румяна и ден 22 от 90ДП. Довърших се с 5 кръга от 10 х бърпи и 10 х дълбок клек.

# 580
Али, респект, браво! Аз още мисля едни разглобяеми дъмбели от Лидл по 10 кг.

# 581
Привет от мен.
Днес МТ е почти отшумяла, усещам я само на корема вече.
RainDanceMaggie, за йога аз горещо ти препоръчвам сайта на doyouyoga. Peace
Дана, голяма краста е тая гривна, нали.  Laughing За мен това да й падне батерията е равносилно на малко ПТП.  Joy А относно конкретно това кокосово масло, което ползвам в момента, то е в кутия като за мляко и не е толкова гъсто. Разклащам я силно всеки път преди да го ползвам. Иначе имам и в консервени кутии, но още не съм стигнала до тях.  Peace
А сайтът на Ном- ном и аз много го харесвам, даже мисля да си взема и книгата- не съм особен фен на това да чета през дивайси, когато става въпрос за нещо толкова цветно и весело поднесено в реала.
Свет, интересно ми е мъж ти какво е казал, след като си му съобщила за заливащата го известност.  Mr. Green

# 582
  • 1st floor
Отчитам Speed 1.0 за днес. Чувствам се ужасно изморена нещо, едва станах от леглото. Загледах се в календара за петата седмица на Т25 - има три!!! тренировки Total Body!!! Crossing Arms Много ги мразя заради лицевите. Не мога да ги направя всичките като хората и това си е! Чакам с нетърпение Бета. Вив, вярно ли е по-лесна от Алфа? Спомням си, че повече ми харесваше, но не помня защо. Laughing
Любчето верно така разказва за Инсенити-то, че и на мен ми се приправи.  Mr. Green Само не разбрах - две версии ли има? newsm78

# 583
  • София
Непокорнич, ти си на финалната права на мъките  baby_neutral 5-тата седмица с трите пъти Тотал боди, плюс това че в петък са две тренировки е наистина трудна, имам лоши спомени  Laughing  То затова помниш Бетата с добро, защото си олеква  Mr. Green Гамата пък е като Инсенити (по Любчето) - демек почивка на Хаваите  Mr. Green

Иначе Инсенитито има два етапа/месеца, не са два вида.

Маги, добре че съм си запазила в компа старата роклА, че и аз не се възприемах  Embarassed
Консерва, кво да ти кажа  Mr. Green

# 584
  • Пловдив
Хеллоу!
Непо нали има Класическото Инсенити, което е от преди 4-5 години и което направи Шон известен, а другото е новото Инсенити Макс 30, където тренировките са по 30 минути. Аз правих Макс 30 2-3 пъти, а класическото съм правила преди две години веднага след Т25. В момента правя класическото  Peace Разликата с Макс 30 е, че в класическото първия месец тренировките са по около 40 минути, втория по 60, има и разтягане и почивки, няма толкова супер бясно темпо, както в Макс 30, а в Макс 30 има повече силови тренировки със собствено тегло, тип табата /два пъти седмично са/. Та, Виви си мисли, че правя Макс 30, ама аз правя по-лекото  Grinning класическо ИНсенити, което е обаче с по-дълги тренировки, от които имам нужда в момента.  Hug По принцип и Иги и аз и повечето, правили и двете смятат, че Макс 30 е по-добра и завършена програма, но! това са едни много сериозни 30 минути.
Иги, радвам се, че се появи  Heart Eyes
Непо, а защо така си изморена? Да не би да не си доспиваш ? Или пък се храниш слабо  Hug Hug, оправяй се
Али, и аз се опулих, като ти видях тежестите! Браво!
Гледам, за кокосово масло си говорите. Абе момичета, не е ли твърде скъпо? Аз направо явно съм станала голяма скръндза и освен за пътуване за друго не ми се харчат пари  newsm78 По принцип ползвам само зехтин и викам, че правя доста за здравословното състояние на семейството, ама ако взема да купувам и кокосово маслооо  ooooh! а пък само аз да си го ям не ми се ще .. хм, въпреки това може би ще пробвам и ще взема някой път, и аз като жабата. Иначе , Вив, много ми е интересно това за кафето с масло, да си кажа честно преди 2 години спрях да чета ВМ НВХ темата именно заради масовото започване на всички да пият това кафе с масло сутрин. Тогава си казах, че това е твърде "сектантско" и защо, по дяволите да набавям калории с кафето с масло, вместо да хапна нещо /яйца или друго/. Сега обаче виждам, че има и други ползи и смисъл  newsm78. Ще видя, макар не ми се ще да си смесвам кафенцето с каквото и да е, ще му разваля вкусаа  hahaha
Дези, благодаря за инфото, ще го прочета с интерес.
Аз от приказки забравих да се отчета - Пюър Кардио, 40минути. Мноогоо добро. И щеше да е по-добро, ако бях в състояние да правя нормални лицеви джакс, но тц, все още съм като начинаещ слон. Ако не се оправя до две седмици, ще се разправям сериозно с тъпите болести.
Изчезвам, събота и неделя почивка, ще водим децата на басейнче, за мъжо скички, а за мен май плюскане /дано не!/. Весел уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт