Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 578
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Голям фен клуб се заформя на Светиния мъж  Mr. Green И аз през смях чета мъдростите му. Много добро чувство за хумор  Peace
Лея, дано бързо излекуваш стомаха. Представям си какво е да не можеш да хапнеш почти нищо и да те боли постоянно  Cry
Аз днес мога да се похваля кантара. Не е мръднал. Голямо постижение. Вече се радвам като нямам плюс  ooooh! Снощното ми плуване се получи много добро. Днес ще тренирам гърба и рамото. Ще натисна и корема. И кардиото няма да пропусна.
С риск да съм досадна ще взема да си споделям храната и дано с ваша помощ открия къде бъркам.
закуска - опалянки 2 бр.
закуска 2: сусамов тахан 2-3 с.л.
За обяд съм предвидила салата и пилешки бутчета. Следобяд най-вероятно ще пия кафе с кокосово масло или ще хапна шепа ядки. Тренирам късно и след тренировка пия протеин. Гледам да не вечерям след това, но ако не издържа ям малко кисело мляко/домашно/ или извара, парче кашкавал, нещо такова.

# 556
Лея, според мен болките изобщо няма да минат само с пробиотик. Трябва ти някакъв спазмолитик от типа на спазмомен, спазмалгон и т.н Първото лекува и лигавицата на червата. Аз също съм с такава диагноза от една година. Дано при теб да е по-безобидно, при мен се влачи с периоди на подобрение и такива на влошаване. Пробиотиците се пият по-продължително време.
Аз получих диагнозата след  тежък грип  и прием на антибиотици. Причините могат да бъдат най-различни, дори и стрес.
Отчитам четвърти ден от кросфит тренировките на Румяна. Установявам, че въпреки 10-те килограма повече от преди забременяването ми с големия ми син, съм много по-силна. Преди време не можех и три лицеви опори да направя, а сега спокойно си правя няколко серии по десет.

Agent Provocateur , аз питах за ходенето с голям наклон. Наподобява ми планинско ходене и мисля, че ще е ефективно.
Свети, много е готин мъжа ти. И вкъщи непрекъснато се чуват подобни коментари, големият ми син също е в стилистиката на баща си Laughing
Вивиан, детето сигурно е съвсем обективно.

# 557
  • Пловдив
Здравейте!
дези , честито и със здраве да ги ползваш!  bouquet
Лея, новините са добри, остава и да се оправиш бързо! Пожелавам ти го! Hug
Вивкее  Heart Eyes Hug
Ноу фрейм, е, има и такива дни, важното е да не си го слага човек на сърце и да продължи напред, нали  Grinning
Йо, сега не мърда нагоре, а след време ще замърда надолу  Grinning . Абе като гледам, не вечеряш, как не сваляш да му се не види при това положение? Маммка му и гадни килограми и  #Cussing out
Аманда , браво, това още веднъж доказва, че килограмите нямат никакво значение за силата, издръжливостта, че дори и здравето. Аз редовно скъсвам моите слаби приятелки на всякакви терени и обиколки, а иначе като погледнеш - аз пуФкавка, те - стройни и несланинести, като струни, ама ... тренировките и въобще движението е голяма работа, Шъ знайте  Grinning
Отчитам Кардио рекавъри от Инсенити. Много добре ми дойде, точно на място, браво на Шон. Взех да гледам традиционното инсенити под друг ъгъл, признавам си ... Има много разтягане всеки ден, отделно по средата на седмицата е тупнато и това ... не е такъв само кардиовадчик , сладура. Но, ми беше доста трудно, щото беше тупнал и упражнения тип Трейси Андерсън ... Еми не мога да не спра, клекове, пулсове, държане клекнало положение, после така с нападите ... гадняр. Дано задобрея, че смешна работа да се тормозя повече на почивката, отколкото на кардиото. Утре ме чака една от най-гадните тренировки през първия месец - Пюр кардио, при него няма почивки и е бая яко, но нека, тази седмица  и без това ще съм само с 4 тренировки. Другата -повече.
Весел ден и успешен
Храна: вчера - закуска фреш, кафе, обед спаначена супа /има малко ориз вътре, и кисело мляко и малко сметана/, снак и вечеря - тахан 2 ч.л, кисело мляко /с 1 с.л. домашно сладко от боровинки/, сьомга пушена около 30 грама, малко черен шоколад  ooooh! ooooh! абе като почна и не спирам, и не от глад, а после що ставам все по-дебела  Sad. Днес: - закуска фреш и кафе /тез дни нямам време вкъщи да ям ,та после наваксвам/, обяд смятам омлет със свежо сирене с подправки, пастет от риба тон, вероятно снак пак тахан, малко кисело мляко, а за вечеря съм предвидила пилешки бонфиленца, зеленчуци микс /карфиол, моркови, броколи/ с малко сметана и пармезан.  Това е, в края на седмицата най-вероятно ще се обзаведа с нов телефон, в който ще заредя май фитнеспал и ще започна да си вкарвам калориите. В Хамър и Чизъл си изчислих необходимия ми калориен прием , за да свалям, е, 1200-1500 калории  Confused Confused Confused Confused Не знам как ще се справя, но явно е, че като ям повече не свалям, колкото и да съм режимна, а с това шкембе тлъсто нищо не мога да облека, без да хвърчат сланини  Sick Sick
Весел и спортен ден на всички!

# 558
  • София
Е Любима, бива ли така, фреш на закуска. Точно на тебе ще ти се скарам, знаеш как действа това нещо, а ти и сутрин си го праснала  Crazy Как няма да ти се яде цял ден после, еми много ясно! Веднага да се поправиш, ей!  Hug
Доправи ми се Инсенити, като те чета  hahaha Описваш го, като почивка на Хаваите, мама му стара  Joy

Йоя, давам мой съвет - малко да увеличиш мазнините. Като храна са ти перфектни нещата, но им трябва мъничко мазнини, за да имаш ситост. Имайки ситост, ще избегнеш междинните похапвания от глад (тахана, ядките, кашкавала). Гледай да имаш три/ в последствие две, много добри, стабилни и обилни хранения дневно. Тогава кр. захар ще е много по-стабилна, няма да я качваш час по час с тези похапвания. Освен това, мазнините възпрепятстват покачването й, което при теб е проблем с тази ТР.
Също така и стабилна вечеря, с хубава храна, а не кисело мляко.

Отчета ми: любимата ми тренировка за корем, като на Непокорнич - Абс Интервалс  Heart Eyes
Имам лека МТ от вчерашното Тотал Боди на перките ... направо съм във втори клас, ужасТ  Mr. Green но така е, почивките се плащат

# 559
Снощи сънувах, че съм на гости на Мери, която живее в някаква част на Бузлуджа ( newsm78). Мерче, много готино местенце, браво!  hahaha
Laughing Добре дошла си ми на гости! Не съм на Бузлуджа, ама надявам се, че няма да ти пречи  hahaha Hug

deliberation, завидях ти, знаеш ли откога искам да ѝ отида на гости  hahaha
Мимка, мини и мене да вздемеш на път за Бузлуджа, при Мери. А тя да вади Пишманието, да не се прави  Mr. Green
Идвайте  Flutter Hug  Heart Eyes

Люба, правя го Хамъра, ама не всеки ден.. А от последните 2 тренировки, които не стига, че бяха по 15тина минути, а такава мускулна треска имах на гъз, мъз, вътрешно бедро... едвам вървях  ooooh! Joy та си дадох не 1-2, ми 3-4 дни почивка Grinning

Доправи ми се Инсенити, като те чета  hahaha Описваш го, като почивка на Хаваите, мама му стара  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

# 560
За днес отчитам тренировка за крака, в суперсетове с плио, 4 серии всеки, 40 мин.

Много ме развеселихте,Момичета.  Mr. Green Казах му на ММ, но май сгреших- ще вземе да си вдигне акциите.  Mr. Green

Али,  Hug

Дези, честити пъстри маратонки, със здраве да си тренираш с тях.

Аманда, той един подобен стига, а двама....започнах да се притеснявам за теб.. Mr. Green

Вивче, да ти благодаря още веднъж.  Hug

Аз сигурно ще пукна от тренировките на Любчето.  Mr. Green Изобщо не ми звучат като почивка на Хаваи.  Mr. Green

Мерииии,  Hug  Heart Eyes

Йоя, подкрепям Вив в съвета , който ти е дала. Разчитай главно на храна, която дава необходимите нутриенти на тялото като се съобразяваш с приема на В заради ИР. Увеличи малко мазнините и зеленчуците. Трябва да помогнеш на тялото си да подобри своята ИР, а след това и теглото ще последва. Моето виждане за нещата, разбира се.  Hug

# 561
The Master's cardio отчитам за днес.

# 562
Свети голям фен съм ти! На теб, не на мъжа ти  Laughing имаш толкова много знания. Възможно ли е да имам ИР само защото винаги след обяд умирам за сладко? (Винаги означава след като увеличих приема на В. От доста време насам не съм имала един чист ден на месо и зеленчуци. Най - малкото ям плод - ябълка, круша, а за закуска винаги овесени ядки). Направо не знам от къде да я подхвана с моето ядене, това сладко ще ми изяде ушите.
Мери не завиждай за евентуалната среща на софиянки, като се върна и аз ще направим една бургаска среща  Hug
Дези и на теб съм ти фен  bouquet как успяваш да тренираш толкова много, не знам. Честити ти маратонки, да ти служат вярно дълги години  Hug Ти на асфалт ли тичаш?

Отчета ми за днес е - 45'' комбинирах тичане и вървене навън, като вървенето беше значително по - малко, основно по възвишените участаци, които, както се сещате, в Холандия не са много  Laughing Как се навих сама не знам, навън е 2-3 градуса Grinning ама беше много свежо и готино. Сега ще метна една йогичка с Ейдриън.

# 563
Привет!

Последните дни отчитам Кардио Фикс и за вчера йогата от Би, хареса ми доста. Гледах и някакви хибридни календари на 21 ДФ и 21 ДФХ, или пък в комбинация с Т25. Може нещо такова да правя.

Али, ти с кои батки прави тази последната яка тренировка?

Тили, полезна информация за кронометър, ако случайно тръгна да си записвам храната. Оказа се права за тая гривна, не я свалям пущината.
Следя ви с Ню с Целите30 в другата тема. Ще гледам какви идеи пускате с кокосово мляко. Моето е само кокос и вода и никога не успявам да го разбия добре. Като отворя консервата отгоре си седи гъстото, като го изгреба остава само водата. Не може да се говори въобще за млечна консистенция. Съответно само за супи го ползвам.

Йо, не смея да коментирам при ИР, но не е ли малко тази храна? Две опалянки без пълнеж не са много, няма и вечеря, може и повечко зеленчуци. Все пак доста се и движиш. Peace

# 564
Рейни,  Hug Не мисля, че само от това може да се направи заключение за ИР. По принцип по-въглехидратната закуска сутрин води и до по-голямо желание  за въглехидрати през деня.
Скрит текст:
Тъкмо в момента чета книга, в която се засяга и ИР. В нея като основни признаци на ИР са споменати:
*Наднормено тегло, като се наблюдава концентрацията му в коремната област.
*Повишено кръвно налягане.
*Малки кожни образувания като тези, например -
Скрит текст:
*Симптоми на поликистозни яйчници като акне, окосмяване на лицето,безплодие,анормален менструален цикъл.

# 565
Ами Юли ми каза да закускам с бавни въглехидрати сутрин и аз това и чаках  Laughing може би препъни камачето ми са плодовете, т.к закускам овесени ядки + кварк + плод, чия и ленено семе.
По някой от тези признаци се припознавам, но според мен си е "проклятието" на ДНК-то  hahaha
Скрит текст:
имам такива образувания, майка ми също. Окосмяването също го споделяме и двете, моето все още не е сериозно, но нейното е. Не съм с наднормено тегло ама като качвам първо е в корема и бедрата. С кръвното проблеми нямам. Поликистозни яйчници ми откриха когато ядях сериозни количества бяло брашно с мая, после се махнаха, но скоро не съм ходила на гинеколог и не знам. С цикъла проблеми не съм имала, точен ми е като по часовник, освен, ако не се изгавря много с тялото си, но това се случи само веднъж и се надявам повече да не се повтори.
Дана коя е въпросната друга тема да отскоча и аз да почета малко  Grinning

# 566
Замислихте ме ИР Grinning не че казвам, че имам, ама..
Маги, що не смениш въпросната закуска? Simple Smile

# 567
Маги, високомазнинната. Grinning Тили и Ню почнаха едно предизвикателство, да ги изклюкаря, за мен най-близко до палео. Мен както винаги рецепти ме интересуват. Crazy

Пробвам в последно време рецепти от Ном Ном. Има добри идеи. Снощи се опитах да направя поширани яйца във форма за мъфини. МП все си мечтае за поширани яйца със сос бенедикт. Да, ама много време ми отнемат като ги правя едно по едно. Станаха във формата, но не мога да ги пробутам за оригинала.

# 568
Рейни,
Скрит текст:
Другата тема е тази за ВМ-НВХ. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=904797.0;topicrefid=19 Дори и да не се придържаш към този начин на хранене, на първа страница има много полезна информация, която може да ти послужи. Има и такава за ИР.  Peace

# 569
Ааа и аз пробвах да ги правя тези яйца, ама нещо не можах да ги изкарам от формата. Следващия път ще пробвам в единичните форми за мъфини. Дана помня, че едно време леля ги правеше в тенджара и слагаше по няколко наведнъж и после с лъжица с решетка ги изкарва - лесна работа. Хвана ме яд с формата, че после колко време я търках и не мога да я измия като хората.
Мери ми това ми е най - лесно  tooth Въх, хора, ако ви кажа колегите как странно ме гледат всеки път като обядваме, сякаш съм прокажена, щото не ям джънк. Някой от тях също си носят домашно, но не знам защо те си мислят, че се храня и живея "странно"  Mr. Green
Свет, Дана - отивам да чета   Peace

Общи условия

Активация на акаунт