Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 595
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs
Тази седмица ме гони ужасен глад. Rolling Eyes

# 526
Добро утро,

Днес тренировката ми беше следната:

25 минути Speed от Т25
планкове: 5х35сек.
клекове: 55 броя

Относно здравословния ми проблем, джипито ми има съмнения за язва. Днес ще ходя при специалист на преглед. Отделно съм имала и сърдечни смущения, които не знам от какво са, но евентуално ще отида на кардиолог утре. ooooh!

# 527
  • 1st floor
 leia2015, дано не се потвърдят съмненията и да отминат бързо тези проблеми.

За днес отчитам Lower Body.

# 528
  • София
Благодаря ви на всички, момичета! bouquet
За днес отчитам Cardio 1 БР. Не знам дали от тренировката или от нещо друго, но 15 минути след нея почувствах някакво пробождане отляво под ребрата. И ме боли като се движа. А не съм се претоварила кой знае колко. newsm78
Любче, добре че вече болестта е зад гърба ти.

# 529
Отчитам ден 10 - изметрична тренировка от Фит30. Имах HIIT по план, но бях токлова скапана сутринта, че реших, че няма начин да правя кардио и преминах на следваща тренировка  Whistling Нещо съм много маносана тези дни  Tired

Любче, Хоум добре дошли  Hug Ще влезете в релси  Hug
Дива, стискам палци скоро да се оправяш  Hug
Мама Мил отдавна се губи, надявам се при нея всичко да е наред!
Снощи сънувах, че съм на гости на Мери, която живее в някаква част на Бузлуджа ( newsm78). Мерче, много готино местенце, браво!  hahaha

# 530
Фрея, хареса ми тренировката ти  Peace
Вчера тренирах крачка, дупИ и корем. Втора седмица правя кардио ежедневно. Много съм горда съм себе си. Накрая може да почне и да ми харесва. Килцата не само не падат, ами продължават да скачат  #2gunfire В чудо съм се видяла. Взех направление за еднокринолог, но ми дадоха час чак за средата на март. Храната уж е ок, не знам какво става. Днес ще плувам.

# 531
Трети ден от кросфит тренировките на Румяна Илиева.
Да ви благодаря, че много мотивиращо ми действате, а това, че почнах и да се отчитам всеки ден, ме дисциплинира Laughing - като послушна отличничка -да не изпусна домашното Laughing
Забелязвам, че много бързо почнах да постигам резултати около талията благодарение на домашните тренировки. От упражненията в зала, бързо се повлияха ръцете и краката. Стегнаха се, взеха да се пооформят, но талията не мърдаше, вероятно, защото не знаех какво да правя за тази част. А вкъщи тренировките са по-комплексни.
!Diva! , аз май неусетно съм почнала да се придържам, защото вчера уж бях решила да зарежа всичко и си закусих въглехидратно - смути с овесени ядки, киви , банан и магданоз, но като мислех обедите и вечерите, пак го натъкмих до месо със салата на обяд и миш- маш за вечеря. Сложих обаче много зеленчуци, за да не ми е така отблъскващо присъствието на месо и яйца Simple Smile
Много ме е страх да не ни настигне грип, че миналата година цялостно се повредих от тежко зимно боледуване. Още си нося последствията като подуване на корема.
Лея, от мен също стиснати палци всичко да е наред.

# 532
leia, дано всичко е наред  Hug
deliberation, завидях ти, знаеш ли откога искам да ѝ отида на гости  hahaha

Днес тренировката ми дойде лека и останах за още един час. Нещо съм се бъгнала значи, ако не рева на края на тренировката, сякаш нищо не съм правила  Joy

# 533
  • Пловдив
Здравейте!
Лея, дано не е язва, а някаква временно неразположение, което бързо отмине, а за другото дано докторката греши  Hug стискам палци!!!
Аманда , така трябва, човек е неохбодимо да прави това, което му доставя удоволствие, в противен случай е нещастен, а щом си намерила начина, който те устройва, идеално. А и поне на мен ми изглежда също супер режимно, така че дерзай и не се притеснявай!
Йо , притесняваш ме  Praynig Какво може да ти се е случило? Дано не е нищо обезпокоително, а просто покачване на мускулна маса  Hug Hug Hug Hug А мерки вземаш ли? Оффффф .... много е притеснително, то и аз така, ама аз поне всеки втори ден не съм режимна, та имам причина, а ако си ок с храната ... А защо не промениш нещо, докато чакаш лекаря? Ако си на ВМ, да минеш малко на РБД,  да вкараш повече въглени, или обратно? Промени го... така или иначе имаш време. Или се опитай да ги ротираш въглените, ама май е трудно за смятане. Не знам, виж какво си яла, когато отслабваше преди няколко месеца и действай пак, а ако го правиш и не става, направи друго.  Heart Eyes
ТиЛи, ти от платените на Емили правиш , нали? Май доста добре ти се отразява?
Хоум, от всичко може да е ,може и да е преразтежение на мускул, нищо ,че не си се натоварила.  newsm78 дано бързо мине
Дивке, аз мислех, че тръгна   Hug Hug Hug Hug весело, пиле  Heart Eyes
Вивка още я няма и Дриймииии
Отчитам Кардио пауър и резистънс, 40 мин. от Инсенити. Не се напъвах да умирам, но добре ми дойде, макар че от вчера едвам ходя, страхотна МТ на долна част. Thinking Утре ще имам и на горна, таз итренировка е за горна повече, много е яка. Али, права си, но се притеснявам, че ако правя Т25 или направо почна Мастър Хамър ще се лигавя и ще се оправдавам, че не съм във форма и няма да правя толкова, колкото мога. А тук просто няма начин, дори и на 50% пак си във въздуха. Та за това ... А, и се оказа днес, че не въздуха ми е проблема , а силата и издръжливостта. Абе ще се борим, дано отново влезна във форма, че ме е яд да се гледам , едвам правя 10 лицеви  Sick, другите на колене  Sick глезлава работа
Весел ден, спортни, сий ю утре, аз отивам да се къпя и по задачи  bouquet Hug

# 534
Дано с Вивката всичко да е ОК! Сутринта се сетих за нея  и стиснах палец.
Люба, с платените, да. Разцепи ме таз жена,  буквално,  за два дена. Сутринта малкия като ме видя как се движа и вика: " Мамо, какво ти е? Пак ли кръста? " Да се чудя да се смея ли, да плача ли.

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 14:38 от Анонимен

# 535
Цъ, Любе, не е мускулна маса  Confused Така съм се замазала, че ми се рИве. Бях почнала ВМ хранане, но проблема с адаптацията ме отказа. По време на плуване се чувствах толкова зле, че се излаших и си върнах въглените. Но сега се захващам отново и този път няма да се дам. С ротацията ми се получаваше най-добре. Но пък се усетих, че започнах да се увличам с въглехидратите. А съм с ИР и реших да ги държа под контрол. Така се върнах на РБД, ама ей го на... А ти дерзай с тренировките, скоро ще си във форма  Hug

# 536
За днес отчитам тренировка за рамо и трицепс, 40 мин.

Лея, имаш стиснати палци и от мен.

Хоум, и твоето неразположение бързо да минава.

Йоя, ако си с ИР- това е препъни камъчето.

Аманда, както и Любчето ти е казала, най-важно е да избереш здравословен вариант  за себе си, който можеш да поддържаш като начин на живот. Не е нужно да се поставяш в рамки.

Тили,  Mr. Green

Извинявам се ако прекалявам с бисерите на ММ, но не мога да се сдържа:  Mr. Green
Скрит текст:
От вчера.Разговор между мен, дребосът и баща му:
Дребосът: Мамо къде живее мозъка, в корема ли.... Mr. Green
Аз: Не, мамо, в главата.
Баща му: На някои хора в главата, тати.На други в корема.
Аз: Този намек, че мисля с корема си към мен ли беше отправен.... Mr. Green
ММ: Това не беше намек, а констатация.  Grinning hahaha

# 537
  • София
СВети, не мога!  Joy Извинявай, но го Обожавам тоз човек! Обичам хора с подобно чувство за хумор, може би защото и моето е такова   Mr. Green Страхотен мъж!  Heart Eyes

Момичета, благодаря ви че сте се сетили за мен  Embarassed Така ме трогнахте  Hug Чак се мотивирах за тренировки  Joy

Йоя, да, щом има ИР, това те спира и ти създава пречката, както и е причината за покачването, ако имаш такова. Много кофти работа, такива усилия полагаш ...  Sad Как се храниш в момента, дай да помислим какво може да се направи? newsm78

Дели, ама ти сериозно си се хванала с Фит 30  Mr. Green  Hug Браво бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Най-уникалният резултат, който съм постигала в живота си беше от Кросфита и след него Фит 30 до половината  Joy  Ужасно ефикасни за мен програми, но и никак не леки, ако се правят без почивка, направо скапват. Поне мен де.

Мимка, мини и мене да вздемеш на път за Бузлуджа, при Мери. А тя да вади Пишманието, да не се прави  Mr. Green

Айде да се отчета, че от миткане не мога да се запра  hahaha да си дам отчета:
Вчера: Спийд 1
Днес: Тотал Боди Алфа

Днес тренировката ми дойде лека и останах за още един час. Нещо съм се бъгнала значи, ако не рева на края на тренировката, сякаш нищо не съм правила  Joy

Туй не го пиши тука, че някой хора пак ще извадят СТАТИИЙТЕ, криво разбрани  baby_neutral

Лея, стискам палци всичко да е наред със здравето при теб  Hug

Тили, машина!!!  Hug
Любето, но комент! След бронхопневмония ми правиш Макс 30 и можеш! Машина!  bouquet

И да ви кажа, моята щерка как ме похвали  Mr. Green Тя тренира лека атлетика и вчера ме гледа как си правя Спийда на Шон и ми каза, че имам "глезени". Питах я какво значи това, че са ми тънки ли? А тя ми обясни, че в атлетиката, да имаш "глезени" значело, че стъпваш много леко и много меко, плавно, била съм родена за лекоатлет  hahaha
Баба Меца лекоатлетката бих добавила  Joy

Изчезвам, целувки!  Hug

# 538
Отчет за вчера - Hammer conditioning.
Отчет за днес - Total Body Hammer + 15 min leg Hammer.

# 539
  • Пловдив
ООО, Виви, появи се!!! Heart Eyes Ще ходиш ли на лекар, какво стана? А за глезените много ясно, щерката все на някой трябва да се е метнала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и за хубавите неща, със сигурност на теб  Hug Що се отнася до Инсенитито, аз не правя Макс 30, а класическото, та е по-леко, има и почивки, има и разтягане доста. Реално първия месец, като изключим загрявката /която си е една мини тренировка, но .../, разтягането е 8 минути, основния комплекс е 20 минути, а и почивки има. Направо си е кеф, сравнено с Макс 30. Peace
Свети, много мотивиращи снимчици пускаш, не спирай   Hug
Йо, много ми е мъчно да го чуя, но съм сигурна , че ще се справиш  Hug Намерила си начина, ще стане, дано този път нямаш такъв проблем с липсата на въглехидрати  Hug Hug и не ти става лошо.
Аз изчезвам, че работа ме чака, утре си прегледах тренировката, рекавъри е, та даже няма и да ми е супер зорленска, ура, остава само да успея да се излюпя навреме от леглото, че това ми е проблем напоследък. 10 дена живях с два часа разлика, после като болна не ставах да тренирам и сега вече направо не мога да стана преди 6.30  Sad . Кога ли ще влезна в ритъм, трябва, ама  ooooh!
Както и да е, Лидс, много те следя, щото ти единствена остана да правиш Хамъра по график  bouquet
Мерито, както винаги е несериозна ... или не се отчита ...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт