Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 80

• 63 538
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Дес вземи си някакъв пълнозърнест, може и с ядки, ако си от София чувам, че хвалят много Слънце и Луна, имало и хляб с квас. Не съм взимала от там, само съм чувала, ако искаш ги пробвай. Само гледай съдържанието да е максимално изчистено откъм състав.
Благодаря ти Рейн, не съм от София, но мисля Вита са добри, има със 6 зърна, с лимец.... ще видя. Просто искам нещо изчистено наистина.

# 616
Моят най-любим хляб е на Елиаз без брашно. По-вкусен е от Вита, поне според моите вкусови предпочитания.

# 617
Аманда, не съм ги срещала при нас. Ще разгледам. Peace

# 618
Аlibabali, мерси! Ще ги скъсам от тренировки Hug

ravvenr, тези маратонки, дето ги показах на предишната страница са много удобни. Тествах ги, вчера ходих на работа с тях за проба, а днес тренирах. Имах и едни от Лидл пак - умбро, също ми бяха много удобни.

Днес се засилвам до залата и си казвам, имам много време всеки мускул ще тренирам. Докато се занимавах с една щанга ми падна едно от стъклата на очилата. Кьорава няма как да се мотам и да си търся уредите. Добрах се до едно вело и така 50 минути.

Приятен уикенд, момичета!

# 619
  • София
Свете, дай един бАмбон  Mr. Green Много яко изглеждат  Mr. Green

Дели, браво бе! Ти си моята гордост  Heart Eyes

Игги, да се чуди човек какъв по-хубав заден изглед ще да си придобила! Та ти тренираш като машина, не вярвам да има накъде да се променя задната картина  Heart Eyes

Аманда, яденето на месо, яйца и авокадо няма начин да те подведе  Heart Eyes Ама занапред - мери се на един и същ кантар, иначе изобщо не е меродавно какво става. Честито ти отслабване! Не го ли усети поне по хлабина на дрехи или визуално!

Мерче, искам да я пробвам тази тренировчица за заден изглед, че моя, ако и спорта, не е особено готин  baby_neutral  ooooh! Пусти скапан ген  hahaha

Гушони на всичони  Hug

# 620
  • Бургас
Здравейте, чета ви от почти 2 години, спортувам, смея се, страдам и бележа успехи с вас. Не пиша, понеже като цяло нямам какво да споделям. Но днес ми попадна SH'BAM 2 и викам да го пусна тук, нещо като благодаря на подаръците на Агентката за Т25. Та това е:
Файл : SH'BAM 2.mp4
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=612cce5d4e

# 621
Привет, красавици! И аз като nina_mech ви чета от доста време и изживявам емоциите на всички  Mr. Green.
Втора седмица тренирам с Шон Т25 Алфа, много трудничка ми се вижда ама не се отказвам  Mr. Green. Наистина ли Бета и Гама са по леснички?
И да питам още нещо, от известно време се храня НВ-ВМХ, мога ли от време на време да си правя от палачинката на Вив с ябълка, канела и 2 яйца? Обожавам кисело мляко с овесени ядки и 3-4 фурми, овеса съм го спряла, какво ще кажете за млякото с фурмите?  newsm78 Иначе режима ми харесва, добре се чуствам, не огладнявам и драстично намаля гладът към сладко и хляб.
Хубава вечер!  Hug

# 622
Аmanda, много се радвам за 5-те килограма. Явно си е струвало! Браво!

# 623
Хелоу гърлс! Идвам да се похваля с двуразовата си тренировка вчера БР -8 и след 2 часа т-25  dynamic core  newsm68 newsm44 newsm51 oooo много ми хареса тази програма -динамична,забавна -супер е !Ще се прави !За днес съм планирала разходка с децата в планината и TRX евентуално-храната ми от 3 дена включва доста боклуци предимно сладки неща Rolling Eyes за съжаление и днес ще е така и от утре пак влизам в крачка,но не мога да си кривя душата ,че ми достави удоволствие този период и психически си отпочинах.Инес е писала в фейса ,че мисли да направи 12 седмична програма,ако я пусне и е с тежести  ще си я купя,ако се продава де .Айде целувки  newsm64 отивам да правя закуски на децата  Heart Eyes

# 624
  • 1st floor
Отчитам си сутешната тренировка с Шон. А за вчера - цял ден мързел със Стивън Кинг на дивана  Heart Eyes . Нещо се поунесох с въглехидратите вчера, дано да няма продължение днес.
Любче, не знаех, че Мах 30 се води Инсенити и се чудех за какво говориш. Embarassed
Честити маратонки на Джери и браво на Аманда за свалените кила!!!   Peace

# 625
# 626
Момичетаааа, пак сте изписали света  Laughing

Вчера отчитам цяло тяло + 6,8 км интервално бягане. Днес отчитам - мускулна треска и лежане на дивана  Laughing

Много гуш на всички - спорТна и слънчева седмица  Heart Eyes

# 627
За днес отчитам ден втори и ден трети от 90 -дневното предизвикателство на йога с Лесли. От утре планирам да продължа с кросфит тренировките на Румяна.
Благодаря ви за споделената радост от по-малкото килограми. Вивиан, при обиколките разликата е очевадна, но много се бях стреснала от това число 70, в най-добрия случай 68 на новия кантар и доста се бях сдухала. Реших, че силовите тренировки в комбинация с мазнините правят нещо нередно.
Des Iv , това е  http://eliaz-bg.com/project/100-%D0%B7%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B0/ Би трябвало да го има навсякъде по големите вериги.
Аз днес стъкмих едни високомазнинни бонбони от орехи, тахан,  какао, малко стафиди /наистина съвсем малко, защото децата ги излапаха преди да съм ги сложила в блендера /  и кокос. Понеже не се мелеха добре, сложих и малко разтопено масло и станаха страхотни. Нямам намерение да прекалявам, но по една след тренировка смятам да си хапвам.

# 628
Вчера правих 2 кръга от стара тренировка на Румяна, която включваше три упражнения за долна част за сила и баланс:

Везна на един крак с повдигане на заден нагоре и изпъване на ръце напред + изправяне и изпъване на крак встрани заедно с ръце встрани 10х10
Повдигане на един крак на стол за задно бедро 10х10
Напад назад + изправяне и изпъване на крак встрани 10х10
Добавих лицеви опори х10
Планк цяла минута
Повдигане на сгънат крак от лакти за дупе 10х10
И накрая 5 мин импровизирана аеробика, на всяка минута сменях бягане на място, подскоци звезда, скачане на въже.

Добре ми дойде особено аеробиката накрая. Личи си, че имам нужда от такъв тип натоварване, малко въздух да циркулира в дробовете ми Grinning Виждам и, че въпреки хаотичното ми трениране от дъжд на вятър последните месеци, че даже и година, все пак тялото ми не е забравило как да тренира и определено се справям по-добре отколкото преди мноого време, когато тепърва започвах с тренировките. Балансът изобщо не съм го загубила, техниката също, единственото, което ми липсва за сега е сила и издръжливост. Удивително е как мускулите ни помнят, дори когато са затрупани от мазнини Laughing Crazy

# 629
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте и от мен Simple Smile

Както повечето от вас знаят - моите дружки ми подариха за РД лост, не за набирания, а лост за тежести, та днес правих това, като толкова ми хареса, че повторих тренировката 2 пъти Grinning Total Body Strength Barbell Workout + Bikini Body Pilates

И аз като повечето, тренирам по-усилено събота и неделя, затова за утре съм си избрала нещо по-леко: Total Body PhysioBall Workout

Днес и утре правя пречистването на д-р Михайлов, само, че не с плодове, а със зеленчуци Wink днес съм цял ден на червено цвекло и чай

И не знам да се похваля ли да се оплача ли- в сравнение с мин. година обиколките ми са същите, освен на бедрата, където съм +4см и от тогава ест. съм +5кг. Твърдо съм решена да видя 6 бр. плочки отново  Grinning (и да се фукам с тях на Легион, че мин. година се поизложих с голямо дупе  Blush)

Общи условия

Активация на акаунт