Боя за коса - Вlond 39 - Клуб на блондинките

• 97 453
  • 788
  •   1
Отговори
# 735
И да спре пресата за известно време, защото от нея е това изсушаване и изтощаване Peace

# 736
  • BG-DE
Здравейте влизам да споделя и моите патила напоследък. Косата ми е тъмно кестенява и каквато и да и сложа корена получава неприятен рижав оттенък ..с изключение на твърде агресивните изрусители . След безброй експерименти открих перфектната боя Макадамия 11.11 с окислител 6% ми се получи идеалния цвят -русо между 9 и 10 без рижав оттенък Много се радвах.За беда обаче нали съм си карък ,развих ужасна алергия дни наред жесток сърбеж към тила най -вече и последва ужасен косопад.Овладях го с Напура слава Богу но пак въпроса каква боя да взема .Взех матрикс 12 ка със сив оттенък.И ми се приплака -ужасен рижаво сиво зелен оттенък.На моята много светла кожа много състарява . Та искам да похваля Лореал диалайт -ползва се с 2.5% оксидант .не гори и ми оправи ужасния оттенък. Махна и рижото и зеленото

Това за изсветляваща боя с нисък % окислител не го бях чувала и ми е много интересно какъв резултат се е получил, ако можеш би ли пуснала снимка или нещо от нета, което е като твоя цвят. А като се отмие оттенъка какво става, пак ли не пожълтява? Тази техника силно ме заинтригува, защото ми се иска да постигна нещо като 10-ка но без силен оксидант  Simple Smile

# 737
Ползвам 10-ка на Колестон с 9 оксидант и пак има лека разлика корен-дължина, естествения ми цвят коса е тъмно руса, до светло кестеняво. Не знам как успявате да изсевтлите тъмно кестенява коса с 6 оксидант без да има рижавеене, много ми е чудно. А с 2,5 направо ми изглежда невъзможно, да не би да има блондор на прах  в боята, че да става с такъв оксидант?

# 738
Здравейте на всички в групата Simple SmileИскам да попитам някой ползвал ли е този продукт за изсветляване и гори ли много косата? http://kosaistil.bg/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%86%D0%B2%D0%B5%D … %D0%B3%D1%80.html

# 739
  • BG-DE
 brummmm, Диалайт на Лореал е безамонячна боя, сигурно е използвана за тониране след Матрикса, но и аз не мога да си обясня как става изсветляване с нисък оксидант и затова ми е интересно да видя снимка   Thinking

# 740
Здравейте на всички в групата Simple SmileИскам да попитам някой ползвал ли е този продукт за изсветляване и гори ли много косата? http://kosaistil.bg/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%86%D0%B2%D0%B5%D … %D0%B3%D1%80.html
Аз няколко пъти, при мен нямаше поражения, но косъма ми е доста устойчив на тормоз Wink

# 741
Това се получи с Макадамия 11.11 , цвета се получи като на Кикимора (поне на снимката която видях) , пробвах същия номер с Матрикса и не стана (от Макадамията направих алергия - жесток сърбеж дни наред едва го успокоих с лосиона за чувствителен скалп на Филип Кингсли и последвал косопад. С Матрикс цветът е много по-тъмен и неприятен отенък  С диалайта само промених оттенъка без да изсветлее допълнително ползвах Pepelno -златно милкшейк 10.13 . Идеята на поста ми е че тази боя може да оправя неприятните оттенъци без да изтощава косата , понеже е и гланц даде и малко блясък.
С какво ще се боядисам следващия път просто незнам вече. Ще чета тук за идеи. Мисля че само Лореалските не са ми минали през главата , може би на тях ще дам шанс другия месец

# 742
Моя цвят е  светло бежово русо ( на ниво 9), с финни светли и тъмни кичури.

# 743
  • BG-DE
AuroraBB, а при отмиването си Макадамията не даде ли жълти оттенъци? След 10-ина дни ми предстои да се боядисвам и се чудя дали да не пробвам този вариант с Алфапарф 11.11, защото Макадамията и на мен нещо не ми се отрази добре  Thinking но ме е страх, че дори отначало да се получи добре то не знам какво ще стане след 1-2 измивания  newsm78

# 744
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно безамонячната боя Диалайт ако трябва да бъдем точни оксиданта се води 2,7 процента,а не 2,5.Другото,което е това е все едно със 9-ка оксидант на амонячна,не е най-ниския процент.И аз съм на мнение,че безамонячните не са толкова безвредни.

# 745
Миневра цветът е топъл . Не е онова гадно патешко жълто което става като след блондор върху тъмна коса. Но не е и сивкав какъвто мисля търсиш. Не не се отми . За мен е най светлия и задоволителен резултат който съм постигала с боя.Но моята коса е много тъмна упорита и е жълтяла и оранжевяла дори и след блондор на прах

# 746
AuroraBB от първото нанасяне ли ти оправи отенъците?

# 747
  • София
Здравейте Grinning Аз не съм се включвала до сега при вас,но се надявам да ми помогнете. В момента косата ми е боядисана със Сайъс 4-88 за тъмна коса. Имам и омбре на краищата. Искам да се изсветля до ниво 6 или 7,но не съм сигурна каква боя да ползвам. Мислех да взема на Мажирел,но съм толкова боса в боядисването,че не знам дали въобще е възможно тази боя да ме изсветли. Помагайте със съвети,благодаря!

# 748
Искам да попитам от естествена коса около номер 5, за да стана по-светло (примерно лешниково, камилско тъмно русо) тази боя ще има ли ефект https://boots.scene7.com/is/image/Boots/10183493?id=bxab-0&f … d=504&hei=548

# 749
  • BG-DE
adito87, понеже 4-та не е естествен цвят, а боя мисля, че за да постигнеш желаните нива ще трябва да вземеш поне 10-ка, ако не и супер изсветляваща  newsm78 защото боя не изсветлява боя, това е на теория, на практика при мен се е получавало но все пак в рамките на мах. 2 тона. Ако естествената ти коса е цвят по-светъл от 4-ка може да помислиш и за римувър  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт