Боя за коса - Вlond 39 - Клуб на блондинките

• 97 454
  • 788
  •   1
Отговори
# 750
Бихте ли казали нещо за римувърите,гледах един ремувър на Лореал но от онлайн магазина където го гледах ми казаха че е като супра,не е нещо което щади косата:(

# 751
  • Cyberspace
Доволна съм от деколор тайм и съм сваляла с него червено. Нямам впечатления да гори косата..

# 752
  • BG-DE
+1 за Деколор тайм, и аз съм го ползвала за сваляне на червена боя и бях много доволна. Няма нищо общо с блондора, е не е елексир за косата но и не я изтощи  Simple Smile

# 753
  • софия
При мен Деколора изтощи да не кажа изгори косата .Наложи се да отрежа 20 см -беше като метла

# 754
  • Cyberspace
Явно на всеки действа различно. Тя моята тогава си беше метла още преди деколора  Joy

# 755
Според вас какъв би бил резултата върху естествена кафява коса да се нанесе най-светло русо 10.0?

# 756
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Резултата много зависи каква марка боя ползваш и процента оксидант.Дай линк към желания цвят и боята и може да ти се помогне донякъде.

# 757
L'oreal prodigy 10.21 - porcelain
Окдиданта не знам какъв е, искам леко да си изселя косата за лятото

# 758
  • BG-DE
Според вас какъв би бил резултата върху естествена кафява коса да се нанесе най-светло русо 10.0?

Според мен резултата ще е як оранж но ако все пак решиш да пробваш имай предвид, че при първо изсветляване на естествена коса се започва първо от дължините и след като поседят 15-ина минути се мажат корените. Това се прави за да се избегне варианта по-светли корени и по-тъмни дължини, защото корените изсветляват по-бързо  Peace

# 759
Значи мнението съвпада с на всички останали. Grinning
А само с боя какъв номер трябва да взема, за да стане малко по-светла? Тъмно русо ли? Имам балеаж по краищата правен само с боя и се получи. Косата ми е тънка и фризьора каза, че позволява без обезцветяване. Не знам с какъв номер са ме правили, нито оксидант, но на цвят беше бяла боята като ги смесва, на Paul Mitchell. Ще изровя някакви снимки след малко.
http://i65.tinypic.com/28tfij8.jpg - светлината не е от най-хубавите, но се вижда разликата между естествения и боята
http://i66.tinypic.com/33mc0vq.jpg - всичко светло е боята, всичко тъмно е естествения ми цвят
http://i64.tinypic.com/15chu00.jpg - в корените е естествения ми цвят, надолу се смесва с бята, светлината пак не е много хубава

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 17:08 от ellie&

# 760
аз така се изсветлявах , чак на оранж не стана, леко жълтееше, с времето с пепелно се оправя

# 761
Преди 2 дена намазах майка ми с деколор на Роза импекс. Нейната коса е много тънка и фина, боядисана с години в тъмно червено или тъмно кестеняво. Ми от първото намазване падна всичко тъмно, а косата и е все така мекичка и гладка. Тя иска някакъв лешников цвят, днес ще си избира боя.  Аз съм впечатлена от този продукт, като си знам аз преди години как махах черно и червено със супра....и какво беше състоянието на косата от нея.

# 762
Аз отново съм в търсене на боя.

Последните няколко пъти се правих с Гарние олиа. Общо взето добър резултат, само че сега последния път отново имам проблем, и то същия който започна да ми се получава с Палете. Получавам страхотен, цвят, който след 10 дена започва да оранжавее ужасно, и то не само корена ами 4-5 см. Това се вижда много на неизмита коса, но аз не мога да си позволя всекидневно миене на моята и без това суха коса.  Слагам балсам престиж-перлен, но го смесвам с моя си балсам. Ми  не виждам много ефект. Ужасен бакърен отенък, който мн ме дразни. Аз мислех че проблемът е от боята, която ползвах с години, че просто са я развалили, но сега виждам, че и с друга боя е същото, което значи, че проблемът май е в моята коса, и се чудя как да го реша.

# 763

Последните няколко пъти се правих с Гарние олиа. Общо взето добър резултат, само че сега последния път отново имам проблем, и то същия който започна да ми се получава с Палете. Получавам страхотен, цвят, който след 10 дена започва да оранжавее ужасно, и то не само корена ами 4-5 см. Това се вижда много на неизмита коса, но аз не мога да си позволя всекидневно миене на моята и без това суха коса.  Слагам балсам престиж-перлен, но го смесвам с моя си балсам. Ми  не виждам много ефект. Ужасен бакърен отенък, който мн ме дразни. Аз мислех че проблемът е от боята, която ползвах с години, че просто са я развалили, но сега виждам, че и с друга боя е същото, което значи, че проблемът май е в моята коса, и се чудя как да го реша.

Лекарства, витманини или нещо подобно пиеш ли?

# 764

Лекарства, витманини или нещо подобно пиеш ли?

Комбинирани, магнезий, б-комплекс, но когато започна да се появява този проблем не пиех, после само магнезий, а сега всичко, което писах.

Общи условия

Активация на акаунт