Боя за коса - Вlond 39 - Клуб на блондинките

• 97 565
  • 788
  •   1
Отговори
# 630
И аз имам вече бяло, но се боядисвам заради русото, обожавам руса коса. Иначе смятам, че тъмно русото /каквато е естествената ми коса/ ми отива повече, обаче не го харесвам тоя цвят и това е. Била съм с всякаква коса почти, обичам промените във външността.

# 631
Да споделя моята сага Grinning
Преди няколко години от черна минах на руса за един ден  ( 5 пъти изсветляване във фризьорския салон) и повече няма да си го причиня   Grinning После пак си върнах моя цвят който е средно кестеняв да кажем с червен отенък. Сега пак искам да се връщам към светлото , според вас ще стане ли само с боя .
Ще кача снимки каква е моята коса  и каква искам
Скрит текст:

Някакъв лешник искам да стане  Grinning Преди малко се мазах с  някакъв крем на " Loreal  sunkiss jelly" , но да ви кажа не видях ефект  Laughing
Та според вас ще получа ли този ефект само с боя , много ми харесват цветовете на Lakme  и може би скоро ще рискувам с някой от тях  Simple Smile

# 632
Loreal jelly,мисля че е само за небоядисвани и третирани коси.

# 633

jasmina_12, ако косата ти е без боя и е естествена в този цвят/като то първата снимка/, то можеш като Дженифър да станеш само с боя, и то лесно. Ползвай 9 окислител. Но ако си боядисвана кестенява, то мисията е по-сложна, но не невъзможна.

# 634
Дааа това е естественият ми цвят , вече мисля че няма и помен от боядисване по косата ми  Simple Smile Мерси за съвета скорто ще отскоча до златната рибка  Wink
Между другото за махане на боята използвах маските с витамин ц  и много бързо падна Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 01:27 от jasmina_12

# 635
Преди 2-3 дни се боядисах и идвам да ви се покажа Grinning Снимките не са с перфектно качество, за което се извинявам Simple Smile Отново смесих 8.2 и 7.0 на Мажирел с 6% оксидант. Сега косата ми изглежда леко тъмна, но реалния цвят ще се покаже след няколко измивания.

На слънце:

http://prikachi.com/images.php?images/830/8749830X.jpg

В стая:

http://prikachi.com/images.php?images/832/8749832w.jpg

# 636
Преди 2-3 дни се боядисах и идвам да ви се покажа Grinning Снимките не са с перфектно качество, за което се извинявам Simple Smile Отново смесих 8.2 и 7.0 на Мажирел с 6% оксидант. Сега косата ми изглежда леко тъмна, но реалния цвят ще се покаже след няколко измивания.

На слънце:

http://prikachi.com/images.php?images/830/8749830X.jpg

В стая:

http://prikachi.com/images.php?images/832/8749832w.jpg

Хубаво е, без червени отенъци.

# 637
Здравейте,момичета.Много ви моля за информация относно боите Кюн.Откъде се купуват и кои фризьори работят с тях? Става въпрос за София.Благодаря ви предварително  bouquet

# 638
Сис_ уникален цвят  Heart Eyes

# 639
  • софия
Чуден цвят -браво

# 640
  • софия
Аз пък от черна боя 14 г си намазах къна е сега да не ви казвам 2 години с коса до кръста ,стигнах от постригване до 1 пръст над раменете но се преборих с черното.За жалост естествения ми цвят е средно пепеливо рус и няма как да го постигна и затова ще се боря за лешников цвят ,с леки руси кичури .
Но вече си имам и бели коси спрях се на боя Лакме но с какъв окислител ще ме посъветвате да взема.

# 641
Аз пък от черна боя 14 г си намазах къна е сега да не ви казвам 2 години с коса до кръста ,стигнах от постригване до 1 пръст над раменете но се преборих с черното.За жалост естествения ми цвят е средно пепеливо рус и няма как да го постигна и затова ще се боря за лешников цвят ,с леки руси кичури .
Но вече си имам и бели коси спрях се на боя Лакме но с какъв окислител ще ме посъветвате да взема.

Пепеливо русо аз се правя, дала съм си снимки назад.

# 642
Аз да се оплача ... моята коса е шестица може би почти седмица , днес си взех боя на Лакме пепеливо русо   осмица ,за да я изсветля малко , дадоха ми оксидант 6 ,защото ми казаха че с 9-ка щяло да жълтее.Утре съм на фризьор ,но реших да намажа един кичур от любопитство да видя какво ще стане .... ами нищо цвета изобщо не мърда ама грам   Confused

# 643
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,тъй като вече не съм руса имам за размяна боя Иноа 7.13 с 6% окислител

# 644

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

Грим безгрим:
Скрит текст:

МАЛКО ДА СВЕРИМ ЧАСОВНИЦИТЕ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт