"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 60 372
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Запис!Благодаря за новата тема.Ще следя с интерес. Simple Smile

# 106
Значи какво - Рая ще се премести при Светлин и Дани и Галя ще се сгаджосат. Честно казано, не очаквах такъв развой и не съм сигурна, че между първите двама нещата ще останат за постоянно. По-скоро си мисля, че той ѝ предлага съвместно съжителство, за да я изкара от квартирата, където живее с бившия си.
Рая, от своя страна, ме обърква все повече и ми става все по-неприятна. Зарадва се, че Дани ходил да се обяснява на Светльо, ама после - "е, какво означава това - че между нас всичко е свършило ли?" Хем сърби, хем боли.
За Боби хич не ми е жал. Нелепо е 40-годишен мъж да бъде толкова наивен. Също, какво стана с влюбването на Софи? Нещо много бързо изчезна тази сюжетна линия. Като гледам тя не тъгува особено...
Сабина и Симона чак досадни вече ми станаха. Не оправдавам нито една от тях, защото смятам, че и двете са един дол дренки в номерцата си.
Стела ако вземе, че тръгне с музикантчето, ще се прецака кардинално. Не изглежда читав този човек. Peace

# 107
София пак нарежда като някоя стринка  ooooh!
Спешно да я загаджат с някого, че почвам да се притеснявам за нея  Mr. Green

# 108
  • Cyberspace
Софи има нужда от един здрав... Да освободи напрежението  Mr. Green
Но пък всички яко се вкарват във филми и е редно някой да ги сваля на земята отвреме навреме, колкото и досадно да се държи.

Рая и Дани и двамата ме дразнят.

Много ми е интересно как ще ги прекара този пич, чакам с нетърпение развръзка  Laughing

# 109
Ей тези двамата Коки и Митко няма такива шемети като тях.  Да видим на Коки сега как ще му валят парите hahaha Този приятел на Боби е готин пич ама ще ги прецака. Ето да ви напълня малко очичките .  Grinning http://prikachi.com/images.php?images/29/8604029V.png ХАхахаха как го прецакаха Кокича  Joy

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 22:22 от Baby.st.ss

# 110
  • В царството на игрите:)
Тъкмо се чудех как се мадажира с ръкавици и тая връхлетя... Mr. Green

# 111
Коки и без това има много свободно време, поне едно вишУ да беше записал да избута някак....

# 112
Да да хаха ..Тази серия от всички до сега ми е най-забавната.Мисля, че това момиче ще е новата любов на Коки.

# 113
  • В царството на игрите:)
Да да хаха ..Тази серия от всички до сега ми е най-забавната.Мисля, че това момиче ще е новата любов на Коки.
Горката...... Rolling Eyes

# 114
Явно в Лом (от там бяха Рая и Дани, нали?) са свикнали да отварят входните врати по бельо, какво да ги правиш хората ... Joy

# 115
Абе тази майката на Светльо и Диди  Shocked   Лелеее ама те двете много си приличат по начина на говорене .  Shocked . Да ни би в реалния живот да са истински майка и дъщеря ?  Shocked Само изтървах някой да каже къде изчезна Диди? Мисля , че родителите на Светльо няма да харесат Рая за това което направи на сестра му.Макар , че баща му изглежда разбран човек.  Crazy

# 116
Диди замина за Лондон да си довършва образованието.

# 117
Добре де, само на мен ли ми се струва ненормално това нахлуване на родителите в дома на Светльо?  Не разбрах дори защо дойдоха.  Разбрали нещо, не се разбра какво.  И идват да му държат сметка.  Да не е на 15?  Живее в собствен апартамент, издържа се сам.  И ако не е сестрата, са родителите.  Той само мига насреща и не смее да противоречи. 
А Боби точно като мутра се държа днес.  Голям мъж, а се довери толкова лесно.  Та те още нямаха реална среща със собственика на автомивката, а те пари дават.  Без договори, без документи.  Егати и бизнесмена.  И  София можеше да намекне нещо.  Много тъп взе да става сериала.  Пък колко клиенти имаше Коко, и как пък никой не му каза,  че масажите му не струват?  А докторката пък как бързо свали? !
Стига за тази серия.   Crazy

# 118
Родителите на Светльо разбрали за случката с Диди, поне аз така разбрах Peace

# 119
Родителите на Светльо разбрали за случката с Диди, поне аз така разбрах Peace
Може.  Признавам, че не следях внимателно.   Peace
Не,  че променя факта, че не приемам нахлуването.  Да бяха изчакали сутринта. 

Общи условия

Активация на акаунт