"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 60 097
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм на мнение, че Симона е бременна наистина, но ще загуби бебето някакси.... Thinking

Добре , а защо държи баща си далеч от лекарите, според теб? На два пъти в предната серия , човека поиска да говори с лекарите и тя и двата пъти го отклони. Като второто отклоняване беше егати абсурдното. Лекарите щели да й пратят резултатите по мейл. В каква държава живеем, според тоя сериял?!

ДНК резултати се пращат по мейл.  Peace

# 631
  • I Love You 3000
И аз съм на мнение, че Симона е бременна наистина, но ще загуби бебето някакси.... Thinking

Добре , а защо държи баща си далеч от лекарите, според теб? На два пъти в предната серия , човека поиска да говори с лекарите и тя и двата пъти го отклони. Като второто отклоняване беше егати абсурдното. Лекарите щели да й пратят резултатите по мейл. В каква държава живеем, според тоя сериял?!

ДНК резултати се пращат по мейл.  Peace

Ох , да бе верно. Не се изказах добре. Сцената беше , че той искаше да влезе да пита как е тя и какво друго трябва, нещо друго ау. И тя му каза - Не те ще ми ги пратят по - мейл. Ама него не го интересуваха тогава резултати, то е ясен факта, но нейното състояние.И аз останах с впечатление , че едва ли не и здравна картина ще й пратят на мейл , че няма нужда от лекари.

# 632
Имам чувството, че Рая и Светльо няма да стигнат до сватба. Ще се провали, или по-скоро някой ще я провали и Рая ще си замине.

# 633
  • Gotham City

Добре , а защо държи баща си далеч от лекарите, според теб?

защото ще види, че нито Тома, нито Асен е баща на бебето

# 634
Можеха да купят една боя за коса за майката на Светлин.

# 635
  • I Love You 3000

Добре , а защо държи баща си далеч от лекарите, според теб?

защото ще види, че нито Тома, нито Асен е баща на бебето

Добре, а защо вчера София каза - Ясно, значи тя иска да задържи бебето само ако е от Дани. Което означава , че в един момент все ще трябва да се каже на Боби. А и тея резултати излизат най - бързо до 4-5 дена май. Той искаше да влезе да пита Как е тя  и дали няма нужда от нещо. Но тя така настойчиво го изведе. Аз съм 101% сигурна , че не е бременна. Което е егати смешката тоя сценарий. Защото всяка се бута да бременее от Дани или да му тръсне вече родено дете. Досега като дадоха Марио , че и Митко , че и Боби дори навъртяха много повече бройки от колкото Дани. Защо всяка трябва да е бременна баш от него?

# 636
  • Cyberspace
Или ще го махне сама, като разбере, че няма да може да върже Дани дори с бременност...

# 637
И като каза на баща си "абе глупости няма да говориш с лекаря , аз съм вече на 18" .Ей това вече беше пълна глупост.  Joy

# 638
  • SF
съгласявам се почти напълно с последния пост с едно малко изключение, каво като Koko работи за 400 лв само някоя дебела лелка ли би го харесала newsm78 защо да не е млада и слаба newsm78

Не че е невъзможно, но в живота е рядкост лекарката да си падне по този, който чисти акитата на кучетата. Не че е невъзможно, но нали писах за дизайнерския апартамент, вкус, претенции, професия, доходи, свободно време.... Коко нищо от това не може да покрие.
Не че е невъзможно, но срещите между влюбени в София, често струват пари - посещения на кино, напитка, вечеря, обиколка на кварталите с такси, други дребни харчове, входове на клубове, билети за концерти, да не говорим за едни прости цветя и бонбони... Иначе да, в някой филм често показват, че не е невъзможно. В сериала "София - ден и нощ" е малко по-пренаситено с "неподходящи" двойки.
С цялата тази обяснителна бележка, ти пояснявам, че не фигурата и красотата на Камелия съм имала предвид, а стилът й на живот. Не че е невъзможно, но на мен ми се струва, че Коки не й е подходящ за стандартите. Не че и стандартът й е кой знае колко висок, но кухнята й ми хареса.
Аз не говорих ли предимно за кухнята, отколкото за фигурата на Камелия?  Laughing
Не означава, че любовта е само пари. Означава, че не са подходящи, за да живеят заедно в този апартамент като двойка и да го поддържат заедно. Иначе, не че е невъзможно, но тя може да издържа финансово Коки. Но той пък не е някой страхотен плейбой и секс мастер, за да се мотивира Камелия и да се напъне финансово и да го гледа влюбено.
А вратите на стаите в смесената квартира, са отворени и д-р Камелия Едикоя-си може да ги обиколи и да спи с всички наематели.
Не че е невъзможно. Просто на мен ми е малко вероятно. Но аз сигурно нямам нужната фантазия и въображение, за да ги усещам тези неща правилно.

Сега не ми давайте примери колко много лекари познавате, които спят с лелките, които чистят клиниката им.
Не че е невъзможно... Просто не е често срещано явление. Или греша?

И въобще защо беше нужно цялото това задълбаване. Не става ли ясно, че наш Коки от къде беше, не пасва нито физически, нито умствено, нито вкусово, нито расово, нито емоционално, нито сексуално ДОРИ, нито чувството му за хумор е гениално!!!, на която и да била Доктор с нов апартамент в София.
Не че е невъзможно де. Simple Smile

# 639
Проблема при Коко не са парите, а всичко останало.
Той не е "гадже", с което да отидеш в хубав ресторант, с интелигентни приятели, защото абсолютно винаги ще намери как да те изложи, излагайки първо себе си. Не е човек, с който можеш да говориш за каквото и да било. На Коко му трябва някоя като Ани, която не е виждала мъж в живота си и която може да води за носа или някое лапе, което да му е на акъла. Коко не е имал до сега една приятелка, с която да е бил честен. Всяка е лъгал за нещо, с всяка е правил номера и схеми. Та проблема на Коко и Камелия не е, че той взима малко пари, а че е недорасъл за момиче на повече от 16-17 години.
А и пропуснах. Коки не е мъж, Коко е детенце. И държанието му е такова. Камелия ще му е по-скоро като по-голяма сестра или майка, отколкото като гадже. Представих си ги просто в апартамента й да живеят заедно. Постъпката на Митко не беше мъжка, но се държи мъжки като цяло.
Няма какво да се лъжем всяка жена иска амбициозен мъж. Не е задължително да има пари, но е важно да има амбицията да се развива. Може да е най-добрия монтьор, може да е най-добрият сервитьор. Поне за мен е така.

# 640
  • SF
Проблема при Коко не са парите, а всичко останало.

Именно. И няма да цитирам целия пост, защото е дълъг.
 Затова не акцентирах въобще върху парите или външната красота на приятелките му. Просто той не е за момичета с професия и образование. Понякога такива жени си избират "неподходящи" мъже именно защото са лошите секси момчета, по които младите мацки бързо и лесно си падат. Коко обаче не е такъв образ.
Ани за Коко е подходяща, докато е студентка и повече й се учи, отколкото й се обикалят готините заведения. След като "си вземе живота в ръцете", както казват по-възрастните хора, дори и момиче като Ани от Смолян, ще потърси нещо по-така.Simple Smile

# 641
Коко си е жива грешка на природата. Погледнато в сериала.. В реалния живот дано е стока.

# 642
Освен кастинг за актьори, Нова трябва да направи и за сценаристи. Другите места може пак да са по роднинска линия-доведена дъщеря, учинайко, лелинчо и т.н.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 21:39 от Шушон

# 643
Митко към Камелия: А бе откъде я вадиш тази енергия?  Joy Joy Joy

Коко, както винаги гледа да се уреди на мързелива позиция, началник да е  ooooh!

# 644
Коко барман..?
Ще фалират бързичко.

Общи условия

Активация на акаунт