"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 60 114
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Аз не смятам, че Асен ще е бащата.Симона както разказва той не е спала с него от пфъъ.. няколко месеца.Това когато се надруса и щеше да умре това не стана ли септември-ноември при нас? Ако е той бащата е пълна простотия....

# 571
  • I Love You 3000
Аз не смятам, че Асен ще е бащата.Симона както разказва той не е спала с него от пфъъ.. няколко месеца.Това когато се надруса и щеше да умре това не стана ли септември-ноември при нас? Ако е той бащата е пълна простотия....

Споко, не е той бащата,защото и бебе няма. Всичко е в болната глава на Симона. Ей, досега не са дали някой да го вкарат в лудница. Само това не сме видяли. Та това най-вероятно ще е краят на Монито. Няма да се очудя.

# 572
  • ГО
Дали няма да излезе, че нито Асен, нито Тома, е бащата и на принципа на изключването, ще набедят Дани, че е бащата и то без тест?
Аз също не смятам, че е бременна, ама докато разкрият това, кой знае колко мизерии ще направи.

# 573
Според мен Симонка си е бременна.Ако не беше щяха поне веднъж да намекнат по някакъв начин като тя например да си мисли в стаята за лъжата или в кабинета с АГ (д-р Сотирова ли беше)си говорят за резултатите или нещичко,което да покаже на нас-зрителите,че има вероятност това да си е нейна измислица,но все пак София звънна за преглед на "нейната докторка".И защо  Монка да отказва да намесва Дани,а да му звъни и праща смс-и постоянно.

# 574
  • I Love You 3000
Според мен Симонка си е бременна.Ако не беше щяха поне веднъж да намекнат по някакъв начин като тя например да си мисли в стаята за лъжата или в кабинета с АГ (д-р Сотирова ли беше)си говорят за резултатите или нещичко,което да покаже на нас-зрителите,че има вероятност това да си е нейна измислица,но все пак София звънна за преглед на "нейната докторка".И защо  Монка да отказва да намесва Дани,а да му звъни и праща смс-и постоянно.

Ти да видя изобщо лекар да се появи, пък че и да се изкаже по случая? Или пък някой друг , освен Симона да влиза и излиза от кабинета. Ония двамата влязоха дадоха, каквото имат да дават и седяха отвън. Докато тя излезе последна. На два пъти вчера ясно показаха как Боби иска да я говори с лекар и тая като попарена се опитваше да го отклони.

# 575
Имах в пред вид когато Симона излезе от стаята на АГ и каза,че е бременна.Видяхме как с камерата доближават табелката на вратата да се прочете ясно пред кой кабинет чакат.Изобщо не съм споменавала нито изследвания,нито Тома,нито Асен.А това за 18-тя непрекъснато го повтаря и сякаш казва"на 18 съм,ще се оправя сама,не ме засрамвай,вече съм голяма"или нещо такова.

# 576
  • София
Няма да махнат Митака защото аз одеве ходих до Славейков и като минах с тролея покрай тях го видях с Боби бяха двамата на терасата и пушеха.

# 577
По мой спомен Тома сложи в питие хапчета, за да го изпие Асен, но го взе Симона и попадна в болница, не съм видяла Симона да взима наркотици. После в болницата техните я обявиха едва ли не за наркоманка и тя дали от обърканост, неразбра какво стана или реши да се възползва от ситуацията, за да се премести при баща си, да подръжава и да се забавлява с „големите”. Иначе ми е абсолютно антипатично държанието ѝ. Не ми хареса и неуважителното ѝ държание към майка си пред кабинета на гинеколога. Може и да крещи Марина постоянно, но я е гледала, грижила за нея, а Симона толкова е неблагодарна. Не заслужавала да бъде майка и тем подобни глупости. Щяла да си гледа детето, с какви пари точно? Ей тъй ги мисли нещата, ще ходя по дискотеките, ще сменям мъжете през седмица, ще работя, ама няма да се подчинявам на управителя, ще избягам с този, ама като опря яйцето до дупето (закъснява ѝ) веднага търси кой да ѝ помогне, защо не се оправя сама, нали е на 18?

Новата Теди и на мен ми идва твърде лигава и едно самочувствие вади, което не ми допада.

Аз на мястото на Камелия нямаше да обяснявам на бившия си, че не е удобно, направо му казвам да ми изчезне от апартамента. Ще ходи и обикаля и ще търси кой е новия. Че какво го интересува, нали вече не сме заедно?

# 578
На мен Марина като се разкрещи ми идва да й забия 2 шамара. Много ми е противна.

# 579
Коки нямаше абсолютно никакво право да ходи в апартамента на Камелия и да й държи сметка. А това, че се преспали една вечер, не ги прави автоматично двойка, че да има претенции и към Митко

# 580
Понеже говорихте за Стела и Марио- те май правиха секс в началото или бъркам?
Марио с кого ли не прави секс от съквартирантките ...

# 581
Понеже говорихте за Стела и Марио- те май правиха секс в началото или бъркам?
Марио с кого ли не прави секс от съквартирантките ...

Със Софи.  Laughing

# 582
И със Симона

# 583
Е тя и Поли не беше хазяйка, ама изгони Рая.
Когато Поли гонеше Рая май имаше и гласуване дали да я махнат Thinking

Дразни ме майката на Симона. Вместо да крещи на София как не била от семейството им да вземе да се замисли, защо собствената й дъщеря търси помощ от трето лице, а не от нея. И нека й благодари, защото в противен случай нямаше да има хабер от случващото се с детето й!
Да, София прекалява с мрънкането, мен също ме дразни, но трябва да има и един такъв Peace

Стела няма да се хване с Марио. Нека не забравяме, че той я заплаши със саморазправа в случай, че каже на Поли, че са правили секс. По-вероятно да врътне някой номер за да отвори очите на DJ-ката.
А въпросната DJ-ка как ме дразни ooooh!

# 584
  • София
Тази Теди и мен ме дразни,как я наеха веднага без дори да я прослушат.Дразни ме и София как причаква някой да влезе в тоалентната и после го подлага на кръстосан разпит.Марио отново го намразих.Само Стела не ме дразни в момента.

Общи условия

Активация на акаунт