"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 60 106
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Тази Теди и мен ме дразни,как я наеха веднага без дори да я прослушат.

И на мен не ми е симпатичен образ..Уж на 27, а изглежда типична 15-16годишна лигла.Има ужасен глас, дори на Сабина ми е по-приятен.С Марио изобщо не си подхождат той готин пич, тежкар, а тя с тази шапка в дискотеката....  hahaha Мисля, че за сега тя ми е най-непоносимия образ.   ooooh!

# 586
Готин пич? Тежкар? За един и същи Марио ли става въпрос? Този дето тормози жени? Който искаше пари, за да играе комар? Който до преди десетина епизода ходеше с един потник ала тракторист?
Тежкар може да е момчето в реалният свят, в сериала ролята му е на пълна мишка.
Имаше няколко добри момента, в които помислихме, че се е променил, но бързо обърна палачинката.

# 587
  • ГО
Теди ми е ужасна! Пълен инфантил.
С тия слушалчици и шапки....
Ама пък се има за много готина  ooooh!

# 588
Има се, ама не е.
 Mr. Green

# 589
# 590
Сега гледах промото  ooooh!

Боби: Купих този бар за нас  ooooh! #Crazy И от къде взе пари?

# 591
Нещата стават все по-изсмукани от пръстите и претупани. Бързат да приключат със сериала или просто не им се занимава да обмислят нещата по-добре и да звучат поне малко достоверно.

# 592

Кредит може би ..

# 593
Ейй най-после Боби ще намери работа на всички от квартирата,че да бачкат ,а не да се чудят кой с кой да си ляга. hahaha

# 594

Кредит може би ..

Докато се занимаваше със Симона

# 595
Теди обаче е малоумна наистина. София й каза, че Марио е боклук и го познават, тя "Да те запозная с другите."
Софка седи в поза Ф, готова да се включи в разговора на Коко и Митко.

# 596
  • Cyberspace
Теди обаче е малоумна наистина. София й каза, че Марио е боклук и го познават, тя "Да те запозная с другите."
Софка седи в поза Ф, готова да се включи в разговора на Коко и Митко.

И любимото ѝ "Аз казах ли ти?!"  Tired Кой пък те е питал?

Митко пък, не му се обвързвало... Аз си помислих, че е хлътнал по Камелия, той пък потъпква приятелството си, за да се начеше.

# 597
Ето пак. Симона взима някакво решение и София веднага "Това не съм го чула."
Не е тя на 18 с напомпан корем.

# 598
Коки е  като многострадална Геновева. Ако трябвало той щял да се изнесе, ами да се изнася  Peace

Забелязахте ли, че като отварят вратите, дори и входната и на банята, никога не ги затварят. Явно оператора върви след тях  Mr. Green

# 599
лелеее ,аз си мислех ,че СИмона е забравила Дани ,тя само ако има дете от него искала да го задържи ...глупаво момиче еййй.Няма оправия.
Коки какво драматизира толкова.ТОй може да е с много и всичките него да чакат...ГОлям тарикат.Сега ще му гледаме пак сърдитата мутра.Хич не го понасям ,става ми все по-отвратителен с всеки изминал епозод.Голям дрисльо.

Общи условия

Активация на акаунт