"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 60 101
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Симона ще търси Асен след време.

# 601
Много ми хареса Асен.Така го изигра,че му повярвах. Crazy

# 602
И на мен ми хареса Асен, актьорчето е симпатяга  Blush Нива над Дани  Peace

# 603
#Sniper Марио ЛЕКЕТО..... 

# 604
  • I Love You 3000
Хахаха, тая Симона. Laughing Как ще пати не е истина. Чак и заведение й купиха. И накрая като я хванат , че не е бременна, ще яде гамото. Понеже Дани не са го махнали от шапката, ще се върне и поне той ще настой да идат на лекар и ще я разберат.

# 605
  • Cyberspace
Аз все мисля, че наистина е бременна. Сякаш щеше да се загатне повече, че тя ги лъже...

# 606
Тъкмо вчера похвалих Стела, тя пак си показа рогата  Tired
Марио е тотален боклук, харесвал Теодора, но искал да се забавлява  ooooh!

# 607
  • София
Стела и Теодора ще се скарат скоро време.Очаквам родителите на Рая да изникнат от някъде.

# 608
  • София
Много странно, никога не влизат при лекаря...
Ще е супер тъпо, ако излезе че се преструва, няма как обаче да заблуди непознати лекари...

# 609
Очаквам родителите на Рая да изникнат от някъде.
Да и аз се замислих къде са те в цялата тая история - не знаят, че тя има гадже, ами направо годеник. Горките хора, сигурно ще се тръшнат  #Crazy

# 610
Мен София ме издразни днес като чу Симона да се колебае за аборт.Според мен София пренася желанието си за деца върху Симона, и съм сигурна, че я насърчава да го роди, за да си го присвои.Реално погледнато само с година съм по голяма от Симона и чакам 2 деца може би ако не бях сериозно обвързана и аз щях да се замисля  Peace
Това все пак е бебе а не кукла.
А тоя Коко рони крокодилска сълзи, добре му се яви тва на главата, да се замисли.Значи той може да изневерява, а иначе реве и рони сополи.

# 611
Поне в тоя епизод нямаше толкова драми.. Най - после да са в добро настроение, дори за малко  Wink

# 612
  • Gotham City
Кокито драматизира за всички, споко  Mr. Green

Тая Теодора, хич не ми допада и на мен. Като и видях смешната шапка, веднага реших, че с Коки ще са перфектни заедно, да си носят грозните шапчици, да ама не, нашата реши да се вре където не и е работа. Искам да подчертая, въпреки, че Марио пак ме дразни, той се опита да се държи по на разстояние, когато тя му налетя.

Очаквах предложението за брак да е по-романтично, а не такова сухо. Една съмнителна цигуларка, свири погребална музика, Светльо директно пада на коляно, без диалог, без нищо, ай ша са женим.

Симона...кво да я коментирам...от издънка на издънка скача. Според мен ще е бременна, но може по някакъв начин да загуби бебето. Да вкарат малко драма.

За Сабина ми е жал, как на един свестен не попадна милата....

Митака... някак го оправдавам, влюбил се, Трикси продължава да ми е зверски анти само като я видя, много антипатично девойче.

# 613
И аз се замислям къде са родителите на Рая.В днескашния епизод ще гледаме пак родителите на Светльо ,ще има драми като разберат ,че ще се женят.Според мен няма да се стигне до никаква сватба.
Аз си мисля,че Симона наистина е бременна.Все пак по лекари ходят ,насам натам.Все някак щеше да се разбере ,че не е бременна.Нали ходиха да взимат и изследвания за бащинство.Не знам де,не съм запозната с тези изследвания,ама си мисля,че е бременна.Дано горкия ,таман да се зарадва и поуспокои малко и ...това глупаво Мони пак във филми.Чак и заведение й купиха ,я едни шамари ,да й дойде акъла в главата.
Марио само където ми се издигна в очите.Егати долния нещастник.Пълно леке.Какво толкова го преследват всички ,не ми е ясно.Хем го знаят какъв е боклук.

# 614
Много ме е яд на тия сценаристи. То пък никаква връзка с реалността нямат. И без това затъпя напоследък и гледах само заради развръзката при Сабина и Марио. Очаквах да се бори нещо, тя щеше да му прости. Даже със Стела не са ми така неприятни, както с тази Теодора. Понеже гледам филма след излъчването му и сцените с тях ги превъртам. Не знам защо са ми толкова отблъскващи заедно.
Дали Дани няма да се появи в деня на сватбата да си върне Рая. Вече какво ли не биха измислили.

Общи условия

Активация на акаунт