"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 60 151
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
 alinnna, кой е Кукундрелника?

# 556
Коко според мен.

# 557
Да Коко.... #Cussing out

# 558
В такъв случай той пък откъде-накъде ще гони Митко, да не е той хазяин... Rolling Eyes

# 559
  • София
Горкия Боби  постоянно се опитва да вкара Симона в правия път а тя само го дъни и излага. И в интерес на истината като се премести при Боби спря да взима наркотици и заряза неподходящата си компания а ако беше останала при майка си щеше да продължи дА се среща с тях напук на майка си.

# 560
Е тя и Поли не беше хазяйка, ама изгони Рая.

# 561
В такъв случай той пък откъде-накъде ще гони Митко, да не е той хазяин... Rolling Eyes
Не е ,новай-вероятно ще се повтори случая с Рая.Ще гласуват и ще го махнат.Ситуацията е идентична с тази на Рая и Поли. newsm78

# 562
Поне ще му направи услуга. Гледам, че отива да спи при Камелия.

# 563
Тъкмо ще се освободи стая за Стела  Mr. Green

# 564
  • I Love You 3000
Не е ,новай-вероятно ще се повтори случая с Рая.Ще гласуват и ще го махнат.Ситуацията е идентична с тази на Рая и Поли. newsm78

А според мен, след два три дена ще де при Галя. Все пак нейната квартира се празни. Трябва да я понапълнят. И Стелчето натам се е запътила. Само после, като се върне Дани , къде ще спи и той в тая ”дядова ръкавичка” , не се знае. Grinning

А пък като го видя тоя Коко и се сещам , за оная реклама- ” Те падат , той продължава”. Само че, с обратен знак. Като хлебарките е - гнусен ,досаден и нагъл.

# 565
Ако не гледам сериала, а следя само темата, бих си направила следните два извода на база прочетеното :
1.Всеки втори пост започва с "Много ме дразни този/онзи, това/онова : Реалитито е създадено основно да дразни зрителя  Laughing
2. Била съм и аз малко луда в периода 18-25 г., или поне така си мислех до скоро, а се оказа, че съм яко задръстена и живота ми е бил ужасно скучен по онова време, сравнявайки го с живота на героите.

Та и аз се дразня от доста неща, особено от непрекъснато повтарящите се "СУПЕР" -весело/тъжно/купон/настроение, "МНОГО ЯКО" и "В СМИСЪЛ..."
И въпреки това ме кефи сериалчето/реалитито и ми е интересно какви ще ги забъркат още сценаристите.

# 566
  • ГО
Как един път не споменаха Поли. Ей, така, все едно някой се е чул с нея и тя им праща поздрави, например. Все едно е умряла.
Много ми е неприятно това лутане от сюжет в сюжет, без всякаква връзка. Марио - Сабина - нищо,
Андрей - пари - нищо. Сабина уволни Марио, но до колкото си спомням, тя нямаше тези правомощия. Последната дума е на шефката. Там загатнаха, че Сабина й казва, че е уволнила Марио и какво?
Сега, изведнъж Боби купува бар, ей така - от нищото.
Рая за един месец, започна работа, стана гадже с шефа, стана управител, разделя се с него, поне 2 пъти, пренесе се да живее у тях, сега ще се омъжва за човек, който познава от месец и с който не е имала 1 седмица безпроблемни отношения....

# 567
  • I Love You 3000
Как един път не споменаха Поли. Ей, така, все едно някой се е чул с нея и тя им праща поздрави, например. Все едно е умряла.
Много ми е неприятно това лутане от сюжет в сюжет, без всякаква връзка. Марио - Сабина - нищо,
Андрей - пари - нищо. Сабина уволни Марио, но до колкото си спомням, тя нямаше тези правомощия. Последната дума е на шефката. Там загатнаха, че Сабина й казва, че е уволнила Марио и какво?
Сега, изведнъж Боби купува бар, ей така - от нищото.
Рая за един месец, започна работа, стана гадже с шефа, стана управител, разделя се с него, поне 2 пъти, пренесе се да живее у тях, сега ще се омъжва за човек, който познава от месец и с който не е имала 1 седмица безпроблемни отношения....

Ако не гледам сериала, а следя само темата, бих си направила следните два извода на база прочетеното :
1.Всеки втори пост започва с "Много ме дразни този/онзи, това/онова : Реалитито е създадено основно да дразни зрителя  Laughing
2. Била съм и аз малко луда в периода 18-25 г., или поне така си мислех до скоро, а се оказа, че съм яко задръстена и живота ми е бил ужасно скучен по онова време, сравнявайки го с живота на героите.

Та и аз се дразня от доста неща, особено от непрекъснато повтарящите се "СУПЕР" -весело/тъжно/купон/настроение, "МНОГО ЯКО" и "В СМИСЪЛ..."
И въпреки това ме кефи сериалчето/реалитито и ми е интересно какви ще ги забъркат още сценаристите.

+1

Пусни си една една серия на ”  Дърост и красота” и ще разбереш какво да очакваш Sunglasses. Защото това е толкова реалити, колкото аз съм трамвай.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 13:02 от Chris_Ch

# 568
Аз мисля, че го наричат реалити, защото главните сцени са по сценарий (смисъл какво ще стане и т.н., примерно когато коки трябваше да нахълта при камелия, бе по сценарий), обаче репликите и думите да им идват от самосебе си. Смисъл, той си импровизира какво да каже.

ЕДИТ: Или пък са толкова задръстени, че правят сцени без никакъв смисъл (както се беше споменало горе), за да мяса на риалити.

# 569
  • София
София, като знаеше за измамата, защо не каза веднага, а постфактум...
И откъде ги вадят тези пари, след като ги ошушкаха ?

Стела, нали Боби я изгони, как ще се връща отново?

Коя е музиката по време на нелепата сцена на финала?

А с Драго какво стана?

Когато Дани изпрати сестра си, защо ми се стори, че няма да пътуват със самолет? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт