"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 60 156
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Аз така и не разбрах Теди в коя стая я настаниха. Симона най-вероятно не е бременна. А защо никой не потърси сметка на Коко защо изневерява на Камелия, а само на Митко? Ако Емилия му беше вързала нямаше толкова да страда май  Thinking

# 526
Боби ме дразни много.  Симона му се е качила на главата. 

# 527
Ох, София сега като цветарка ще тръгне по стаите. Не мисля, че мястото й е там, когато се събират да говорят семейството

# 528
Това беше най-глупавата и нереалистична сцена в сериала ... ooooh!
Едит: Знаех си аз, че Асен ще излезе сериозен.

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 23:05 от Зизy

# 529
Тц, тц.  Страшно романтично.  Flutter

# 530
Това беше най-глупавата и нереалистична сцена в сериала ... ooooh!
Да, по-изкуствено нямаше накъде  Mr. Green

# 531
Oт време на време гледам и аз "Ден и нощ"...
Включвам се в темата за да кажа, че предложението за брак беше най-неромантичната сцена, която някога съм гледала в сериал/кино.  hahaha

# 532
Жалко за хубавата изненада, направо я съсипаха с това сухото - Ще се омъжиш ли за мен! - Да  ooooh! Mr. Green

# 533
Евала на това момче Асен  Peace
Много свестен !

# 534
Сега след заветното ''Да''остана да видим Рая булка  hahaha Нещо пак ще й помрачи щастието ,няма да остане така безоблачно.
Коки не мога да го разбера каква сметка държи на Камелия.Той сам започна да я лъже в дискотеката като не дойде.Ако си беше вардил питомното ,не да гони дивото ,нямаше да се стигне до тук .Вярно ,че и Митко постъпи като мишка как е крие и другите го прикриваха,ама ...Коки е цар на драмата.Абсолютен лигльо и мизерник ми е.И след тази случка пак няма да му дойде акъла в главата.От такива многознайковци и много хитри бягам далеко
Сабина я даваха в промото ,че барът щял да става магазин.Горкота остава без работа.
Само стискам палци наглия и мазен Тома да не е бащата.Ужас.
Стела бързо се насити на турнето.Иначе новият и по-зрял образ ми харесва.Отговорна ,мацка на място.

# 535
И на мен ми стана смешно Митко като излезе от гардероба.

Тедито и тя по хавлия отваря вратата. Не ме радва.

Симона май наистина не е бременна.

Предложението за брак беше окей, но появяването на Галя и висенето й зад гърбовете им докато се целуват беше много тъпо.

# 536
Това с предложението за брак беше най - нереалистичната сцена..
Рая уж беше възмутена, апък набързичко каза Да.. Много тъпа сцена. И Галя зад тях..
Дано Тома не се окаже бащата, защото не мога да го гледам.. Толкова ми е мазен и антипатичен че..
Асен ще стане мъж на място. Свестен е. В промото каза, че не го интересува на кого е детето, готов е да е до нея и да я подкрепя.
Коко да не се превзема много.. Щото изобщо не е невинен. Вярно е.. Митко постъпи като жалкар, но това не значи, че Коко може да ходи по всяка, а Камелия да е само с него.
Много ме дразнят вече всичките от сериала.
Стела се върна на бързичко, беше ясно.

# 537
  • Никога на земята...
Днес като четох "Звездни компромати" и видях снимки на Петко и Яна Grinning Направих асоциация с Рая и Светльо. Да не би сценариститите да са черпели идеи от тяхната връзка Laughing

По повод днешния епизод - Симона ми става все по антипатична и противна. И силно се надявам да не навлече проблеми на Дани. Всъщност искам Рая и Дани да се съберат вече, харесват ми и двамата като двойка, по отделно не ми допада поведението им.

# 538
  • София
Коя е музиката по време на нелепата сцена на финала?

А с Драго какво стана?

Когато Дани изпрати сестра си, защо ми се стори, че няма да пътуват със самолет? newsm78

# 539
  • Варна
Да се включа и аз!
99% Симона не е бременна.  Naughty
Скрит текст:
Доказателства: 1. Никой не е виждал този прословут положителен тест за бременност;
2. при лекаря само зор да тръгват даваше;
3. Не желаеше никакви тестове за бащинство да си прави;
4. Много упорито държи баща си далеч от мед.лица, които могат да потвърдят/отрекат мнимата ѝ бременност.
Евалата на Асен! Мъжка постъпка беше, че я защити пред Тома и в промото ѝ казва, че ще бъде до нея!

По-романтично ми беше сбогуването на Дани и Рая, отколкото предложението за брак.  Peace
Скрит текст:
Съжалявам, ама много фалшиво! Те нямат и месец заедно!
Но да върна малко назад. Хронологията много им бяга на сценаристите!  Naughty
1. Сабина и Дани бяха двойка. Тогава Симонка беше с Асен.
2. Сабина и Дани все още бяха двойка. Симона влезе в болница и после спа с Тома.
3. Сабина и Дани ВСЕ ОЩЕ бяха двойка. Симона реши, че харесва Дани и пусна мухата за изневяра на Сабина.
4. Ина отива при Рая да ѝ търси сметка. Светльо обявява, че с Рая са заедно.
5. Недоразумение м/у Дани и Ина. Сабина изневери и с Дани се разделиха.
6. Дани спа със Симона.
7. Симона съобщава, че ѝ закъснява (с колко?!? Две седмици?) и е бременна.

Извод: от точка 1. до точка 7. имаме някъде около 5-6 седмици. И за 5-6 седмици Рая и Светлин, които и един спокоен ден нямаха заедно, се влюбиха, опознаха и сега ще се женят! Ба* ма*** му, какво се случва?  newsm78

Извинявайте, ама тази ми ти диджейка Теди ама пък много добра се извъди! Веднага ѝ намериха две участия в две вървежни столични заведения и вече кажи-речи цяла София ще говори колко страхотна диджейка е! Айде де! ГолЕм късмет! Не ми е симпатична и не я харесвам! Нещо в нея ме дразни и това е!

Общи условия

Активация на акаунт