"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 60 153
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • I Love You 3000
Днес като четох "Звездни компромати" и видях снимки на Петко и Яна Grinning Направих асоциация с Рая и Светльо. Да не би сценариститите да са черпели идеи от тяхната връзка Laughing

По повод днешния епизод - Симона ми става все по антипатична и противна. И силно се надявам да не навлече проблеми на Дани. Всъщност искам Рая и Дани да се съберат вече, харесват ми и двамата като двойка, по отделно не ми допада поведението им.

+ 1 Party

На мен този сериал ми е едно към едно съпунка. Никой неможе да ме убеди , че това е реалити и реалността е такава. При такива проблеми , при такива перипетии и всичко е до следващата сутрин. При вида на Боби и персонажа му на бивша мутра, кой ще повярва на наивността му и как тая пикла го води за носа. В реалността тоя да е опухал и Асеновци ,и Томовци и все сволач дето има нещо общо с дъщеря му , без изобщо да я пита ама кой беше, ама какво. Че и при лекарката ще влезе с гръм и трясък, да забърза процедурата. Тая маймуна ще му каже , ще ми пратят резултатите по мейла и той ще каже ми добре, дай да си ходим. Пълно фиаско.
Това е опит за сериал, но понеже се разполага с нисък бюджет и бездарни сценаристи, се играе с аматьори. Затова го прекръстват на реалити - сериал. Вие виждате ли, някой като Захари Бахаров, Мариан Вълев, Блатечки и т.н. в тая измишльотина. Ми че то и Ивайло Захариев, дето го бъзикат, че е дърво, не си го представям в такава обстановка.Чиста проба ”Дързост и Красота”, както беше казал някой. И не заради безсмислената продължителност само. Ето ви ги: (доколкото помня , от преди години, баба ми като ги гледаше. Тя каза ,че не се е променило нищо от тогава Laughing) Рая и  Дани = Брук и Рич - по -отделно непоносими, но като са заедно са най-белите. Кака Софка си е чиста Стефани - вечно сама, вечно набъркана във всичко, вечно недоволна. Бобито си е чист Бащата на Рич, как се казваше не помня -откънал се коча и го ударил на живот, и изведнъж децата му бременни  от учинайко си и то се гледа у празници. Ма пък те пък от своя страна, не са бременни само симулират, защото искат и те да опитат от учинайко си. И то са едни тестове , едни заплахи , едни интриги. Сигурно и кинтите на тати, ще се предложат, за да изфабрикуваме някакви тестове, докато опитаме , наистина да си направим бебе от учинайко. Тук са и прекалено ранимата сестра на Рич - Сабина - дето му е някаква доведена, па и тя се лута от  Рич , на тоя и ония и все е пострадалата. Пък ето ти ги и братята му - Митко и Коки - дето си прехвърлят отхвърлените от Рич. И още мога да ви изкарам ако седна и изгледам една серия на ” Дързост и Красота”, мога да си спестя да знам какво ше стане, за вбъдеще тук. Laughing

Да не спамя , видях горния пост , след като написах моя. Затова му давам + 1 тук. Просто най-много от всичко, мразя да ме вземат за будала. И тая история, с тая Симона не мога да я преглътна. Чувствам се обидена като зрител.  За пълни малоумници ни вземат. И като се има предвид, че това е сериал и би следвало повече жени да го гледат. Кой си мислят , че лъжат? Ми те създават една напълно погрешна представа за физическите функции на жената. Една малка лигла седна и ошашка сума народ около нея ,по-големи от нея, че е бременна от немай кога и от нема кой. И никой, аджеба, не седна , не напрай калкулацията, не усети, че нещо не е както трябва в тая история. Направо потресаващо!

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 05:12 от Chris_Ch

# 541
Мен ме изкефи майката на Симона , когато Коки се прибра с гръм и трясък. Изсмя се супер готино и спря!Това за мен е актьор.  Thinking

# 542
Не ме кефи майката на Симона как крещи на ляво и дясно,но има право в много от отношенията.София не е никаква все си вре носа ,сякаш дъщерята нейна.Все акъли раздава и в банята като влезе при Митко.На всяка манджа мирудия.Боби до оня ден не се е сещал ,че има дъщеря ,изоставил е Симона и майка й ,сега се прави на много загрижен.

# 543
Софи с вечното си мърморене, на всичкото отгоре мърмори, че не трябвал да ѝ се дават съвети на Симона, тя сама да си вземе решение, а после ѝ казва "трябва да го задържиш това дете".

Както и да е, сега ще излезе, че нито един от тези двамата не е бащата, ако изобщо "баща" има и ще омотае Дани, защото разбра колко е грижовен, когато си мисли има дете.

Рая и Светлин - пълна скука. Никаква емоция. Толкова тъпо предложение и толкова тъпа реакция. Сигурно в последната серия по пътя към олтара, Дани, който току що ще  е разбрал, че Симона не е бременна, ще спре Рая и ще ѝ каже колко я обича и заживели дълго и щастливо....

# 544
  • ГО
Коки в правото си на какъв влезе в апартамента на Камелия и тършуваше из стаите? При положение, че тя му каза, че си има друг, че е влюбена в друг?
Да речем, че е търсил Митко, ама пък преди това даже не се намекна, че Коки се досеща за Митко. newsm78
Много изневиделица стана това нахълтване.
Аз, ако съм на мястото на Камелия, такъв скандал ще му спретна, от къде на къде, при положение, че сме скъсали, тоя ще иде у дома и няма да иска да си тръгне?!!!

Сцената на карането между двамата, няма да я коментирам. То и на тримата им беше смешно и не можаха да я изиграят добре.

# 545
Как пък на Боби и Марина не им хрумна да се обадят на лекарката да им потвърди бременността на Симона. Все едно не я познават и не знаят на какви простотии е способна. И какъв беше този тест след като бебето не е родено? Изобщо може ли да се разбере толкова рано кой е бащата? Започна да прилича на научна фантастика вече...
Асен е свястно момче и все още има чувства към Симона. Жалко за него.

Новата не ми е симпатична. Има нещо лигаво и превзето в нея. И не е толкова готина, колкото се мъчат да я изкарат.

Имам подозрение, че Коки и Стела ще се вземат. И двамата са свободни, освен това в един от старите епизоди, когато Коки беше още с Ани, имаше нещо като флирт. Стела беше споменала, че си го била харесвала или нещо подобно. Laughing Коки вече не го понасям. И как нахълта в апартамента на Камелия. Stop

# 546
Новата не ми е симпатична. Има нещо лигаво и превзето в нея. И не е толкова готина, колкото се мъчат да я изкарат.
И на мен  Peace Префърцунена лигла, гласът ѝ е ужасен  Peace
Марио много грижовен снощи го раздаваше към нея, забрави Сабинчето май  Thinking
Стелчето снощи ми беше много свежа, много ми допада напоследък  Grinning
Коко...какво да кажа - трябва да си много нагъл, за да те отрежат и ти така да нахълташ, пък и във всяка една стая да влезеш  Tired Никога не бих го пуснала да влезе  Peace

Както писах снощи - евала на Асен, веднага я защити пред Тома, още повече, че заради него Симона го заряза  Confused В промото гледам, че ѝ казва, че иска да е до нея...изобщо браво, рядко са такива момчета вече, особено сред 18-годишните  Peace

Предложението за брак беше рядко тъпо и спечено, приемането също  Laughing
Както писа Сиси, висенето на Галя отстрани беше адски недообмислено и смешно,погледнато отстрани  Peace

# 547
  • София
Както писах снощи - евала на Асен, веднага я защити пред Тома, още повече, че заради него Симона го заряза  Confused В промото гледам, че ѝ казва, че иска да е до нея...изобщо браво, рядко са такива момчета вече, особено сред 18-годишните  Peace

Да не забравяме, че все пак е измислица, не по истински случай  Laughing

# 548
И ти си прав  Laughing

# 549
Обаче като се замисля между Сабина и Марио май е имало най-много химия до сега. Затова и всички се запалихме по идеята за тях. Бяха красиви заедно, но сценаристите всичко развалиха. Отново!!!
И между Рая и Дани има също много любов, но е толкова. А Рая със Светлин - никаква химия. Ама грам!!! Много смешно предложение!!! Дървено, та чак дрънка!!!

# 550
София проектира собствените си желания за семейство и бебе върху Симона. На нея й харесва да играе майката, защото както тя каза снощи не може да бъде. Затова се държи като майка на Симона, жена на Боби и след време иска и като баба/майка на детето.  Peace

Единствената причина Симона да иска да задържи бебето, ако изобщо има такова, е за да направи напук на майка  си. До преди разговора със София в стаята мислех, че може би просто иска детето, но вече съм убедена, че е от инат. Тя искала да има нормален живот и т.н.  newsm78

Светлин трябва да спре с жестикулирането, защото прилича на прохождащ рапър. Постоянно се мятат ръце на някъде. Прилича на Джорджано  Joy

# 551
  • ГО
Светлин трябва да спре с жестикулирането, защото прилича на прохождащ рапър. Постоянно се мятат ръце на някъде. Прилича на Джорджано  Joy
Хахаха, да
Като говореше с Галя, в апартамента й, постоянно се чудеше къде да си сложи ръцете. Нещо в него напираше, да си ги сложи на раменете на Галя, както прави, когато говори с Рая.  hahaha

# 552
Гледахте ли новото промо? Боби купил бар.... Марио се забива със Стела и Митко се изнася при Камелия Simple Smile

Толкова са подробни, че после може човек да не гледа филма изобщо.

# 553
  • Cyberspace
Коко го удари по голямото самочувствие Камелия и взе да прави пак тъпотии  Whistling
Много ме дразни как той подхожда към чуждите проблеми със снизхождение, а сега, едва ли не, никой не може да бъде весел, защото него го зарязали. Митко сам по себе си постъпи много тъпо и детински, трябваше да му каже още в самото начало, че е хлътнал по Камелия, а не да го кара да се отказва от нея и да чака нещата да станат от самосебе си. И както Коко каза, че не било заради Камелия, а заради приятелството им, според мен дори не е заради това, просто самочувствието му е нереално високо и няма да може да преглътне това, щото нали как точно на него, невероятния, ще му се случи?!

От новото промо мернах само Марио и Стела, дано тя да не се забърква с него, а да се опита да му свие някой номер, както направи с онази, колежката си. Въпреки, че и Марио правеше впечатление на променен за няколко епизода, паралелно с него и Стелчето, така че може да си покажат рогата отново в днешния епизод.

# 554
В промото гледах, че Кукундрелника гони Митко. Абе това леке няма ли кой да го напердаши яко и да му покаже пътя към къщи.......

Общи условия

Активация на акаунт