"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №4

• 59 897
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Боби дава чудесен пример на Симона,като ги води тези различни и евтини жени в квартирата,без грам чувство за отговорност.

# 691
  • I Love You 3000
Chris_Ch от постовете ти, оставам с впечатление, че не харесваш сериала. Защо тогава продължаваш да гледаш и да хейтваш? Не е ли по-лесно да го спреш просто?

Не съм казала , че не харесвам сериала. Не харесвам това , че го представят като реалити - сериал. Много бързо преживяват някой сцени, които ако са в реала изобщо няма да се развият нито толкова бързо, нито да се преживяват така лесно.Затова аз го приемам като сериал - т.е. фикция. Приела съм Рая и Дани като главните герои. Въпреки че и те си имат кусури понякога. И това , че не харесвам героинята на Симона в дадената ситуация си е чисто и просто, защото я приемам като "лошата", която иска да раздели главните. В началото дори я харесвах - има приятна визия момичето и бунтарски стил , който можеха да насочат в друг аспект. Хареса ми и като видях , че се занимава с изкуство. Т.е. има талант и можеха нещо друго да измислят. Не мисля , че като държа една позиция по дадена развръзка , трябва да се смята за хейт. Плюс това харесвам Галя като персонаж, харесвам Сабина(като не е обсебена от Дани), харесвам и Митко (забавен ми е повече от Коки, който преди харесвах, но напоследък ми е по- инфантилен от преди). Но осъзнавам , че прекалих с изказването си относно темата със Симона.  Не отстъпвам от мнението си - че не е бременна и , че всичко е фарс , за да се домогне до Дани. Но повече , няма да пиша за този случай, докато не се разплете. Hug Hug Hug

ПС: Още една причина , заради която го гледам са българската музика. Страшна фенка съм на новите изпълнители и нови песни. И все се случва да изтърва някоя песен. Като например вчера - на сценката от Митко и Камелия - чух тази песничка- http://www.vbox7.com/play:c7d7c4e40d - много сладка. Поздравявам ви с нея.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 22:20 от Chris_Ch

# 692
Тъпо ще е Дани да е бащата..

# 693
Този Боби на колко години е ? Егати и поведението.   Sick
На 39 е в сериала

# 694
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Момичета мислите ли че може Дани да е бащата.Ще бъде много тъпо аз все се надявам да се съберат с Рая,незнам много ги харесвам като двойка.Ще чакам с нетърпение да се прибера от работа и да гледам серията тази вечер.

# 695
Моториста ще е бащата - гаранция!
А майката на Симона е супер малоумна жена! Дори Поли и Коко имат повече акъл от тази женица ooooh!

# 696
Абе София.. каква е, че да казва ще се ражда ли дете или не.

# 697
Peace

# 698
Е добре де, тя с моториста преспа първия ден, когато се запознаха.. На следващия избяга с него и я нямаше 2-3 дена и тогава се обади на София, че й закъснява и има положителен тест. Според вас каква е вероятността моториста да е бащата  newsm78
Ако се окаже той, явно сценаристите не са чели БГ МАМА  Mr. Green

# 699
Peace
Само се чудя кога Дани ще се сети да направи теста за бащинство  Whistling

София е егати досадата, честно  Tired Егати и тона, егати и заповедническото изразяване, егати чудото  ooooh!

# 700
Е добре де, тя с моториста преспа първия ден, когато се запознаха.. На следващия избяга с него и я нямаше 2-3 дена и тогава се обади на София, че й закъснява и има положителен тест. Според вас каква е вероятността моториста да е бащата  newsm78
С този малоумен сценарий -90 %. Whistling hahaha

# 701
Е добре де, тя с моториста преспа първия ден, когато се запознаха.. На следващия избяга с него и я нямаше 2-3 дена и тогава се обади на София, че й закъснява и има положителен тест. Според вас каква е вероятността моториста да е бащата  newsm78
С този малоумен сценарий -90 %. Whistling hahaha

Малко фентъзи вкарват сценаристите, защото и аз подозирам, че бебето ще го лепнат на моториста накрая  Mr. Green.
Иначе на Дани много ще му стане, второ бебе ще му връчат в разстояние на няколко месеца  Laughing

# 702
Е добре де, тя с моториста преспа първия ден, когато се запознаха.. На следващия избяга с него и я нямаше 2-3 дена и тогава се обади на София, че й закъснява и има положителен тест. Според вас каква е вероятността моториста да е бащата  newsm78
Ако се окаже той, явно сценаристите не са чели БГ МАМА  Mr. Green
Ние го виждаме като 2-3 дни, но може да е повечко време.
А сценаристите и да ни четат, тези епизоди са снимани преди доста време, та не им влияем  Mr. Green

# 703
  • I Love You 3000
Леле ама този на музей я заведе Grinning Grinning Grinning Много идейно. Обаче , само на мен ли ми намирисва на някакъв сутеньор? Thinking Thinking

# 704
Обаче , само на мен ли ми намирисва на някакъв сутеньор? Thinking Thinking
И на мен ми мина през ума.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт