Синковеца каша не искаше и да помирише. Колкото кутии купих всичките заминаха в коша. Кисел и грис обаче много обичаше

И колко време мога да държа пюрето в хладилника, че то не е работа вс ден да готвиш и миеш 100 часа за 50 гр пюре.

заспива към 9,30, после се буди да яде около 12- 1 и се почва през два часа въртене и будене. То и яденето му не е толкова от глад, колкото от нерви. Вече няколко нощи ми се буди около 2 с рев и не може да се успокои сума ти време ... чудя се какво да го правя. Една позната ми каза за едни хомеопатични капки, нещо Камомила ли беше
май ще ги пробвам и тях ...
Ходихме при ЛЛ и тя даде някакви капки за нос, които се приготвят и сега трябва да търся аптека, както и Проспан ... А едно време си мислех, че коликите са зле

Ще видим днес как ще сме.

заспива към 9,30, после се буди да яде около 12- 1 и се почва през два часа въртене и будене. То и яденето му не е толкова от глад, колкото от нерви. Вече няколко нощи ми се буди около 2 с рев и не може да се успокои сума ти време ... чудя се какво да го правя. Една позната ми каза за едни хомеопатични капки, нещо Камомила ли беше
май ще ги пробвам и тях ...Препоръчани теми