Отговори
# 615
Здравейте момичета и честит празник, да сте здрави и щастливи! Чета ви редовно и искам да ви попитам относно захранването с глутена,че нещо ще лудна вече. Ние сме вече почти в средата на осмия месец и имаме заместена обедно и следобедно хранене/каша или плод плюс АМ/,искам да давам попара сутрин обаче не съм вкарала нито сирене,нито масло нито глутен. Закупих овесена каша, млечна. Мисля да започна да давам по малко за около седмица две и после сухари по малко. Незнам правилно ли е и може ли през това време да вкарам поне маслото или сиренето?? Наскоро започнах и с млечните безглутенови каши,защото давах само безмлечни. Луднах вече с това захранване. Понеже сме на АМ и гледам да въвеждам все повече неща ама с този глутен се притеснявам. Спирам че стана дълго.
Весело изкарване на празника!!!

# 616
Относно глутена, ако нямате фамилна обремененост, не е нужно да се притесняваш толкова.

# 617
  • Варна, кв. Аспарухово
Честит Празник, Момичета Simple Smile

От два дни сме навън с малкия мъж по 6 часа и е станал като циганче мърляв и с тен  Rolling Eyes
И от тези 2 дни сме на ДК много добре се приема основното и супата. Кремът също го яде, но аз не му го давам, че е много нешестян Simple Smile

# 618
Не се плашете чАк толкова на глутена.
аз го вкарах с кашите и с бисквити, после вкарах и сиренцето , като чупех малко от бучката й и давах . Пробвах я да ли ще яде попара , но нещо не ми я одобри. Падна  голямо дъвчене и мляскане , а накрая и плюене  Joy
има и други варианти за закуска и попарата изобщо не е задължителна та не се притеснявайте ,че детето не яде попара.

# 619
  • Русе
Ох момичета голям празник няма що.
Влязахме в болница от днес, със начален стадий на пневмония. Отиваме днес при един доктор да я прегледа по препоръка на личната ни лекарка и си викам дано ни се размине антибиотика, а то преглед, снимка на дробчетата и хайде в болницата. Направо ще лудна. Тя от петък вечер си вдигна температура но в неделя вече нямаше и аз се бях поуспокоила. А тази вечер тук в болницата стигна до 39.00 дадоха ни сироп, меря я следедин час тя 39.2 хайде още един сироп че чак тогава взе да спада.
 И сега ще и надупчат дупето  Sad но какво да правя.
Все съм чувала че бързо слиза към гърдичките но чак пък толково. Абе много гадни вируси.
 smile3518 smile3518 smile3518

# 620
  • София
Ох момичета голям празник няма що.
Влязахме в болница от днес, със начален стадий на пневмония. Отиваме днес при един доктор да я прегледа по препоръка на личната ни лекарка и си викам дано ни се размине антибиотика, а то преглед, снимка на дробчетата и хайде в болницата. Направо ще лудна. Тя от петък вечер си вдигна температура но в неделя вече нямаше и аз се бях поуспокоила. А тази вечер тук в болницата стигна до 39.00 дадоха ни сироп, меря я следедин час тя 39.2 хайде още един сироп че чак тогава взе да спада.
 И сега ще и надупчат дупето  Sad но какво да правя.
Все съм чувала че бързо слиза към гърдичките но чак пък толково. Абе много гадни вируси.
 smile3518 smile3518 smile3518

Дидка, скорошно оздравяване и дано по скоро да Ви изпишат! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Аз мисля тези дни да й дам домат, но в пюрето на Хип - Спагети Болонезе. Вие давали ли сте от същото? Rolling Eyes

# 621
Дидка, Praynig Hug дано бързо ви мине. Ние нали преди няколко месеца влизахме в болница с племония , а тя нямаше никакви симптоми , че е болна просто един ден вдигна висока Т която не падаше от нищо. Грабнах я и при докторката и направо ни изписа направление за постъпване в болница. Поседяхме 5,6 дни толкова им е клиничната пътека и продължихме още 5дни антибиотика вкъщи. Предполагам и при вас ще е така. Ще мине и после ще ти остане само неприятен спомен. Важно е че е под наблюдение и ще си малко по спокойна  Hug прегръщам те силно и след 5 дни здрави вкъщи да сте.

# 622
Дидка, пожелавам много бързо да оздравявеете и възможно най-лек престой в болницата  Simple Smile

Относно въпроса за обувките - преди време ми бяха препоръчали тези обувки (включително и за мен) https://www.zeazoo.com. Аз тепърва ще започвам да мисля какви точно да купувам.  Thinking

# 623
  • Русе
Благодаря момичета.
 Ние минаваме пак само на кърма, защото така ще е по лесно тук, а и да искам да я храня с пюрета и каши не виждам как ще стане. Казаха че тук не може да има кошница за бебето, което означава, че няма къде да я сложа да седне.
 Да ви кажа какви чудни условия има тук. Леглото за мен е с дължина 1,40м. Снощи съм спала на него с малката не питайте колко съм спала и как. Но с тази температура не мога да я оставя в другото легло сама.
Абе просто чудно, чудно.

# 624
Дидка, дано бързо й мине на малката. Praynig Чудя се, нали тези пневмококовите ваксини са точно, за да не правят пневмонии. Явно само ни бодат децата и никакъв резултат. Пък сте и на кърма и пак детенце се е разболяло. Явно наистина вирусите са жестоки.
Много ти съчувствам, представям си какво мъчение е в болницата и при тези условия пък съвсем. Дано бързо да ти мине времето и да си се приерете в къщи.  Hug

# 625
  • Стара Загора
И аз да се оплача.
Вчера бяхме на ваксина и от вечерта е много кисела.Мрънка реве носим я на ръце и пак ни е терсене.Като я пипна за венеца не ми дава,дърпа се и започва да мрънка.Тази сутрин вдигна температура,вдига 37.5.
Пипам и крачето има малко топче и като го докосна и си дърпа крачето.Не мога да разбера зъбки ли е,от ваксината ли е или от двете по малко.Зъбки още нямаме.Само дано да не е някакъв вирус пак,че преди 3 седмици бяхме на антибиотик. Sad

# 626
Дидка, съжалявам мила, че трябва да минете през това ... Но погледни от добрата страна  - там сте, за да помогнат на детенцето! Опитай се да се абстрахираш от ужасните условия ... Скоро ще сте си у дома.  Знам , че у дома си е най-хубаво! Прегръщам ви силно  Hug
Вафличке, пожелавам ти силно бебка да е кисела заради ваксината. Тази температура е нормална реакция от ваксинирането. Пиши отново как сте.

# 627
  • Варна, кв. Аспарухово
Дидка, бързо оправяне и най-вече прибиране вкъщи  Praynig
Уф, Мрънчо пак ми е на главата и нямам време да пиша.
Да се похваля днес за първи път яде рибка. За сега няма признаци за алергия и дано да е така, че много му хареса Simple Smile

# 628
Дидка, бързо оправяне Simple Smile

Ние днес бяхме на ДК-отслабнал е 100г и пораснал с 1см. Яде си, весел е, ще го видя този месец, въпреки, че док ме успокои, че няма проблем, но ще видим. От жълтъка ми повърна два пъти и го спряхме до към 11м. Към 10-11м ми каза и рибата. Днес вече си изяде цяла порция попара, вие по колко грама храна им давате?
Иначе прави усилени опити д се изправя и все гледа да седи, вече не му се лежи. Зъби няма още, но се буди сутрин в 4-5 и ми разказва играта.
Хубавото е, че  ще пускам баткото на градина/ най-после/, че лудвам с него Crazy

# 629
Дидка, бързо оздравяване Simple Smile

Ние днес сме с малки пъпчици по гушката, раменете и гърдичките. Не са много ама ..... Дано не е от храната. ЛЛ миналия път каза, че са от изпотяването, но тогава бяха само по гушката, сега не знам. Вярно, че и доста се лигави покрай тези зъби, дето още никакви ги няма Simple Smile
Спирам за всеки случай прасковата, която въведох вчера, но от няколко дни яде и заешко та се чудя да спирам ли и него. Какво ще кажете? Много се чудя всеки път с тия пъпчици какво да правя. Тя от бебе все и излизат разни червени петна и пъпки по лицето и ЛЛ все казва че е нормално. Вярно че  бързо преминават ама все пак Sad

Тука цял ден вали, а Габи е супер кисела, в тон с времето. Дано бързо се оправя пак, че на вънка си е друго Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт