Отговори
# 600
За атипас аз на вън съм виждала дечица. Доколкото знам се перат като чорапи в пералнята. Мисля че в сайта им го бях чела. Имат и фб страница. Аз от там ги видях за първи път. Ще купя едни пък ще видим как ще е. Те не са на номера а са като дрехите.L, ХL i XXL ако не ме лъже паметта.

# 601
  • Варна, кв. Аспарухово
И аз съм в кюпа със Sibil и Sini o4i4ki. Имам какви ли не пантофки, буйки, обувчици и т.н., малчо изпъва пръсти и петата седи на см от подметката. Иначе не си сваля чорапите и търлъчките и си ходи по мебелите на цяло ходило  newsm78
Мен много ме боли корема над операцията, под пъпа, вече 3-4 дни. Кърмата пак ми е намаляла, вече не знам какво да правя (при положение че 10тина дни бях спряла всякакви добавки на АМ). Спах цял ден че ММ е отпуска и гледа малкия. Не ми се ходи пак на лекар и гледам да мисля, че е пак е нещо временно. Искам вече малчо да стане на годинка и кърмата да спре, нямам сили вече. 
Поздрави и дано утре имаме хубаво време Simple Smile

# 602
Здравейте,
а за Атапас (или за буйки) как се определя номера който да взема. Моята Габи примерно е с краче 11 см. Малко по голямо ли се взема или как? Предполагам, че тези като са като чорапки е по добре да се вземе точния размер да не се изхлузват. Иначе аз ги видях в магазина на Чиполино и са много сладурски Simple Smile

# 603
  • Варна, кв. Аспарухово
Майчета да питам Купихте ли вече столчета за кола?
Интересува ме всичко каква марка, добре ли е да е за от 1ва до 3та група деца, абе хич не мога да се ориентирам. Ние много пътуваме и трябва да е нещо дето ще върши работа без да е излишно скъпо за марката.
Иначе с интерес следя и темата за обувките, че и те са ми Х.

# 604
Здравейте! По темата с обувките, племенника ми прохожда с ето такива. http://deichmann.scene7.com/asset/deichmann/p_detail_zoom/--1346 … Image=default_dsd
И моя дребосък си събува обувчиците. Трудно го обувам, защото си свива пръстенцата. Незнам как ще се справяме с това занапред.

# 605
Аз има два чифта буйки от каката и тях ще ползвам. Но засега ми е далечно.
София е със сополи Cry Не знам как стана. Дали от зъбите или по-скоро от вчерашната разходка. Времето беше много коварно - на слънце жега, а на сянка студено. И ние понеже имахме доста неща да свършим поседяхме час и половина-два навън и тази сутрин видях сополите. Много са неприятни, прозрачни и нослето хърка. Кисела е доста, но спи и яде. Пръскам Стеримар през два часа, дадох осцилококцинум и ще видим утре как ще е. Чудя се как да я обличам в това време - гледам в градинката едни майки ги завили и облекли, другите ги оставят по суитчери.

# 606
Нашия младеж е мързелив-ходи в силно казано само като го държим под мишниците, ама оставам без ръце, че мн тежи вече. Утре сме на ДК да видим дали закръглихме на 10 кг. Остана ни Хепатитната ваксина, че нямаше мин. месец. Иначе хранит. ни режм е следния:
9:30-кърма и заспива към 11:30-12 ч.
14:00- зеленч.пюре 60-70 гр+ кърма и заспива към 16-16:30 ч.
18-18:30- кърма и му се приспива в 21 ч, но в повечето случаи го тормозя да не спи и го храня по- рано и заспива на гърдата. Ако заспи си взима дрямката, идва му пауър и после....е чудо до 00-1ч.
22-22:30-кърма

# 607
  • до едно тепе
Обувки докато не почнат да стъпват стабилно не може да им се слагат. Изритват ги упорито. Аз имам от баткото 2 чифта буйки с ципче на КиК, но едните са зимни та може би ще купуваме нови. Ще преценя в движение когато му дойде времето. Нали съм се зарекла да не я водя да прохожда Crazy Иначе как се мерят знам от баткото. Намушвате на крачето и го карате да стъпи. Ако можете да си пъхнете пръста при незавързана и незакопчана обувка докато крачето е стабилно стъпило вътре значи са добре като размер. Ако пръста влиза без съпротива и го чувствате широко е голяма. Ако не може да се вкара пък значи е малка. НА баткото купувам обувки само с мерене Laughing
От няколко дни бебата е киселица отвсякъде. Зъби ли са не знам обаче не иска да заспива в количката навън с часове и пищи до посиняване. Пробвам да я друсам на ръце и пак не ще да заспи. Нощем се мята като риба на сухо. Денем не дава да я оставя и за секунда в кошницата за колата или в кошарата. Thinking
Утре сме на консултация. Да видим как се движим и евентуално да я боцнат с последния пентаксим. Продължаваме да си влачим сума ваксини ooooh!

# 608

8-ми Март е ден на мама и няма радост по голяма юлчето да каже първото си МАМА

# 609
  • срещу двата комина :)))
Честит празник !

# 610
  • София
Честит празник на всички мами! newsm51 smile3525 mamma

# 611
  • Пазарджик
Честит празник !!!

# 612
Честит празник и от нас на всички мами и на малките дами! Живи и здрави, много глезени и обичани!
При нас сополите намаляха /слава богу/. Обзаведох се с аспиратор за носле./много практична вещ, всеки случай/Сега е много смешна. Пробва се да пълзи и ръмжи. Викам й "ти си истинско малко лъвче" Heart Eyes Само с кашата сме до никъде. Все едно захранвам пак. Веднъж яде, сега пак не ще. Мъча я всеки следобяд, но реално аз си хапвам накрая ooooh! Взех и пюре банан на Хип, уж е сладко да я лъжа с него. Да ама не. Но пък и то голяма недомислица, може ли в пюре от банан да има концентриран лимонов сок newsm78 Ми то е кисело, как очакват да го ядат децата. И пак аз ще го ям.  Crazy

# 613
Честит празник, момичета Hug

Стефи, смени заглавието на темата, ако е възможно с розовия текст Wink

# 614
Честит празник и от мен Simple Smile
Много радост и здраве в семействата ви!
Бъдете обичани и вие обичайте, децата винаги, другите както дойде Grinning

Общи условия

Активация на акаунт