Отговори
# 585
Домати давам от консерва аз. Няколко кубчета за аромат както се казва. Телешко имам домашно сварено пасирана на кубчета замразено и ми пълни цялата камера, но педи още не ми дава зелена светлина!
Иначе ние сме с обувки вече и се водим за ръце чат пат. Навън се хваща за пейка и може да стои с часове така, много е смешен.

# 586
Дотмот, браво на детето. Ние само се изправяме до седеж. Мъчи се и да надига дупето понякога, но рядко. Баткото не ми е пълзял, ще видим този.
Мисля да почвам попарата от понеделник, дано яприеме. Домати още не съм давала. В на Гербер пюретата има много малко съдържание на месо, затова давам месните на Хип и приготвям зеленчука. Напоследък е доста кисел, едвам го храня на обяд, зъба е пред избиване, и през нощта се буди, ужас.
Поспаланчо, разбирам те, баткото почва трети месец вкъщи, тази шарка в ДГ край няма, а силите ми не стигат вече. Поне се заиграва вече с малкия, а той много му се радва и му пляска като прави смешки Heart Eyes
Хайде дано днес се покаже слънчицето. Хубав ден bouquet

# 587
Здравейте мами как сте как са бебоците?

Дотмот, сигурно е голям бонбон твоя бебок с обувки и с големите дечица на детската площадка.  Heart Eyes
Нашата кака и тя много бързаше, а сега малката по бавно го раздава.

Ох като казахте ДГ
Скрит текст:
Ние два месеца сме си вкъщи. Първо защото януари се сетиха да правят ремонт в нашата група и ни казаха да си държим децата вкъщи и после през февруари я спрях заради гриповете, че малката както беше със счупено краче само това ни липсваше да сме болни. Та онзи ден една позната ме срещна и ми каза че Вени била изключена защото не била ходила и че за тези 2м не сме платили. Направо откачих. Никой не ми се е обаждал. Може ли без предупреждение да ни изключат? Не сме плаща ли защото покрай малката съвсем изключих, че трябва да си платим таксата. Вчера гледах в системата и там си фигурира като записана. Ох луди ще ги направя в понеделник ако е вярно и не са ми се обадили. Януари детето щеше да ходи ако не се бяха сетили посред зима да правят ремонт. Писна ми вече от ядове и проблеми  Cry

# 588
Е, как така ще ви изключат? Направо ги попилей в понеделник. Лошото е, че в повечето градини всички служителки са със самочувствието, че ни правят Огромна услуга като ни гледат децата докато ние ужасните майки си гледаме кефа и ходим на работа. И съответно смятат, че сме длъжни за всичко. Така че вероятно ще се държат нагло. Но съм сигурна, че нямат право да ви изключат току така.
София също много се изправя /катери се по мен/, но не може дълго да си седи на краката. Засега я оставям да се мъчи да пълзи и започвам да се оглеждам как да обезопася къщата. Помня, че това беше доста гадно. Заключваш шкафове, вдигаш всичко нависоко и се молиш да не ти къса цветята и да рови в пръстта им ooooh!

# 589
  • Русе
Благородно завиждам на мамите на които децата папкат пюренца без проблем. Нашата девойка не харесва нищо, нито зеленчуковите, нито месните( въвела съм заешкото месце), нито каша, нито кремче. Абе просто съм севидяля в чудо. В началото по ги харесваша сега е просто аз готвя, тя не яде и аз хвърлям. И попарата не е се приема особенно.Приемам всякакви идеи как да я понахранвам че вече ще полудея, а иначе като и дам да суче стой че гледай, кеф. Да ама вече е голяма само да се кърмим. А има нещо което харесва, това е сокче изпива по 100-150мл. Сок.
А и не иска да сяда на дупе. Виждам че може де се задържа добре, набира се на ръцете ми от легнало положение, но като се усети че е седнала и изпъва тялото и краката. Аз малко спрях да настоявям че да не я откажа съвсем, но ми е интересно има ли и други такива малки образи.
Стана доста дългичко, сега се връщам да прочета какво сте писали че за няколко дни съм изпуснала доста.

# 590
dotmot, какви са тези обувки? Thinking Ние сме в голяма чуденка какво да купуваме  newsm78-обувки, буйки или маратонки, защото нашето диваче вече стои стабилно право и върви, придържайки се за мебели, а още е само с домашни пантофки. Има да се продават едни буйки с цип отдолу през цялото ходило, има кожени обувки с твърда подметка и ортопедична вътрешност, и има и маратонки напр.Найк, вие доволни ли сте от вашите? Simple Smile И кой номер взехте?
Ако напече слънце сме навън, ама гледам само се мъчи и не пробива облаците. Simple Smile

# 591
  • Стара Загора
didka12
Не сте сами и ние сме така.Много е гадно  Sad
Не знам вече какво да правя

# 592
Кристин, аз имам от баткото два модела на Колев, с цип, но едните са затворени, а другите малко по-летни, че и той юлско бебе и прохождаше навън Peace

# 593
  • Пловдив
Здравейте, мамита! Честита Баба Марта с малко закъснение. Желая много много здраве на малчуганите и всички покрай тях.
Така като чета май трябва да се радвам, че Миташки яде всичко, че даже се и сърди като свърши, а къде събира 190 гр пюре не знам  Shocked Дано скоро да забравите за тези грижи и да им се отвори апепитът за всякакви пюренца.
Ние вече сме с два зъба, но през нощта пак си реве, снощи пробвам хомеопатията вместо преди вечеря му я разтворих във водата, която пие през нощта и или подейства по-добре, или съм спяла като пън и си го е отнесъл таткото.
Днес без малко да ми спре сърцето - малкият се търкаляше по пода, но се поизнерви и го метнах в леглото да поиграе и съм спокойна, че ми е мързелив и едва-едва надига гъзеца и само на коленца стои, но по едно време го поглеждам и той е изправен крака и наполовина виси извън леглото. Ако знаете само колко дълго ми се стори разстоянието до леглото... но предполагам, че трябва по-честичко да пия нещо за нервички, че тепърва ни предстоят такива ситуации.
И само последно питам и се спирам, че ми стана дълъг поста. Като заговорихте за обувки някой ползвал ли е на Атипас, че им хвърлям по едно око, но още се чудя дали да взимам?

# 594
Аз ще купя Атипас. Познавам няколко дечица дето ги ползват и за прохождане са супер. От каката имаме ортопедични с цип и тях ще ползваме. Бяха 17 номер ако не се лъжа.(клипчето дето ви бях споделила е с тях). Трябва да ги видя къде съм ги прибрала. Маратонки когато проходи хубаво. Имам много запазени пума и найк от кака й , но сигурно и новички ще й купя. Аз съм много доволна от тях. Не са мръднали. Найка са бели кожени и съвсем малко ги е съжулила, но нищо друго не е мръднало. Подметката не е мръднала, а ги носи 2г сигурно. Най хубаво е да проходят боси с чорапи , но пък на вън не може да са боси и затова Атипас ги смятам за много подходящи за тази цел.

# 595
Кристин, точно буйки взехме на Колев и Колев. 17/18 номер са, класически. Вътре си стои по чорапки иначе.
И да се оплача бебко е с вирусна инфекция. Температура до 38 и зачервено гърло, общо взето лекичко го кара де . Уж го пазя, кърмя го, не знам от къде дойде този вирус.. Но ще се оправи- нали е мъж Wink

# 596
Аз имам тъп въпрос,ама как задържате обувката на крачето  newsm78
Всичките ми опити да обуя обувки до този момент са неуспешни.И не само за твърда подметка а и бебешки меки.Подаряваха ми още за новородено,тип тарлъче,имаме всички досегашни номера,тоест не съм пробвала с големи и неподходящи за него.Изпъва пръсти напред и петичката не се допира изобщо до подметката.Докато го обуя е голяма мъка,да му изправя стъпалото и щом го пусна пак изпъва пръсти и петата се вдига нагоре и с едно ритване обувките падат.За търлъчетата му отнемаше 4-5 ритвания.Можеби като проходи чак ще стане,защото няма как да стъпи само на пръсти   newsm78
Иначе без обувки си държи крачетата нормално.Като стъпи също.

# 597
  • Пловдив
Сибил и при нас е същият проблем. Нищо не се задържа на краката, та и за това съм се спряла на Атипас, защото е като чорапче на горе.

# 598
Аз много се чудя тези атипас като са с чорапче, дали са удачни за навън. Като знам как се настъпват, ще са постоянно мръсни. Дали търпят изпиране?

# 599
  • Русе
И да се дооплача. Снощи за пръв път и малката ми вдигна температура 38,4, дадох Панадолче и бързо спадна и тъкмо си мислех че ще ни се размине разболяването и сега хайде пак има 38,00, освен това и кашля. Но всъщност кака и кашля и явно и предаде вирусче. Хем и дадох Осциликокцинум ноооо.

Общи условия

Активация на акаунт