Отговори
# 630
  • София
Здравейте момичета  Hug

Честит празник със закъснение!  bouquet

Дидка,съчувствам ви за болницата,бързо оздрвяване на малката,а на теб кураж и търпение! Всичко ще е наред  Hug

Аз от скоро давам закуска - хапва по 100-120 гр,обиконовено оризова или елдена каша с плод.После суче и спи.За обяд яде около 200 гр зеленчуково пюре,но не суче после.

Да ви питам пият ли вода вашите бебоци и каква им давате?

# 631
Лекинка, може да е защото е станал по подвижен. Ние също почти нищо не бяхме качили има няма 100гр. а си хапва не е да не яде.

Катя и моята Габи има пъпчици по гушката и ги отдавам на изпотяване.

Ох , много е лоша!!! Преди малко яде пръст от една саксия , а уж баща й я гледа и държи  ooooh! сложихме я в столчето за храна тя въртя сука докато не ми събори една от орхидеите ... Кака й не ми е правила така. Не ми закачаше цветята. 
Пуснах каката на ДГ и сега с Габи цял ден си говорим само на тата-та ааа и леко откАачам добре че като ходя да я прибера от детска се виждам с хора  Party

# 632
Мами,да ви питам,има ли други бебоци като моят глезльо,дето да искат ежеминутното ви внимание?
Денем почти не спи,нощем от зъби вероятно,се буди през 20мин.И ако мръдна на 1метър от него пищи неистово.Буквално нямам минутка време за себе си.Не мога да ям,не мога до WC да ида-ужас.

# 633
Стефи, не се бях замислляла затова, дано е от това Peace
Сибилче, разбирам те, баткото ми беше така докато не се роди малкия...тогава разбра, че има и баща Joy

# 634
  • до едно тепе
Хм напоследък стана лепка. Като я сложа в кошницата  за колата и се изправя дори да ида за играчка почва да пищи. В кошарата същата работа. В тойлета ходя или с компания или под музикален съпровод smile3511 Вчера докато се облека да идем на разходка пищя неистово. Изкарах я полилавяла от кошницата и продължи да пищи още 10 мин поне като от яд се напъваше да повръща. Батко и пищеше на по-малка възраст, а тя сега наобратно ooooh!
Пуснах баткото на градина. Малко ми е по-леко така. Поне готвя на спокойствие и сутрин успявам да закуся преди 10 Laughing Сега остава да се надявам и да не донесе някоя гадост още на втората седмица Praynig
Дидка бързо да оздравява малката  Hug

# 635
  • Стара Загора
Майчета да ви питам.
Вашите бебоци имат ли още лепка на главичката.Моята още има и не знам как да я махна.  newsm12

# 636
Вафличке каква е тази лепка Simple Smile

Бела, моята хубосница още не иска да пие вода и вече се притеснявам. Мисля да почна да я наливам с лъжицата. Не знам по колко трябва да пият сега, но все ще е нещо Sad
Спокойна нощ

# 637
  • Русе
Здравейте момичета.
Тъкмо си пия кафенцето, малката хапна и пак заспа. Дано днес да е по жизнена, че вчера целият ден спа, чак вечерта малко живна, поне тази нощ нямаше температура.

# 638
  • София
Здравейте момичета,
не съм писала от мноооого време. Ама като изпадна в някоя черна дупка..

Изчетох Ви тия дни.
didka12 леко да минава при вас.
Вафличка сигурно имаш предвид крусти. И Вики има още. Не ги третирам с нищо. Ще се махнат, няма къде да идат. 

Виктория се изправи за първи път на 3-ти март и сега това й е любимото занимание. Преди две седмици й избиха първите две зъбчета - едновременно. Не е имало сериозни драми. Не е от ящните, а така се надявах да заместим поне обяда, че с това цокане, не знам.. Иначе вече предлагам и закуска.

Дано днес става за излизане, че вчера с този дъжд затворени вкъщи.

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 10:01 от Ержебет

# 639
  • Стара Загора

Крусти не се изразих правилно  Embarassed
И да се похваля,малката свали температурата.Вече е по добре играе си.
От днес сме на кухня,чакам ги да ми я донесат.Дано моята капризна дама я хареса. Praynig

# 640
Ержебет, Hug радвам се , че писа.
Браво за изправянето и двете зъбчета, а хапването ще го оправите няма до живот да се кърмите та рано или късно ще започнете да папкате и др храна.

Дидка, радвам се че нямате вече Т. В държавните болници условията наистина са кошмарни и напълно те разбирам. Тези креватчета дето са за бебетата и ние не ги ползвахме. Бебка си спеше при мен и докторите ми се караха , но аз не ги отразявах. За кошчето също ми се караха. Било за превоз/ транспортиране, а не бебето да седи в него в стаята ма и там ги сиктеросах. Скоро ще сте си у дома здравички

# 641
Вафличке, на нас като ни излязоха крустите към 4-я месец ги махнах много бързо, за около 2 седмици, с едни мазила на Мустела и досега не са излизали повече. Ако искаш ще ти напиша какво точно мазах и как Simple Smile

# 642
  • Стара Загора
Вафличке, на нас като ни излязоха крустите към 4-я месец ги махнах много бързо, за около 2 седмици, с едни мазила на Мустела и досега не са излизали повече. Ако искаш ще ти напиша какво точно мазах и как Simple Smile

Искам  yes

# 643
Вафличке:

Ето това са продуктите, които ползвам на Мустела.
http://mamajuly2015.snimka.bg/family/razni.866724.36699973
http://mamajuly2015.snimka.bg/family/razni.866724.36699976
http://mamajuly2015.snimka.bg/family/razni.866724.36699977

С кремчето я мажех сутрин и вечерта я измивам с шампоана. По принцип пише, че се маже вечер и се мие сутрин, така че както си решиш, но трябва да седи повечко време на косата (поне 6-7 часа). Шампоана е много хубав и икономичен и до момента си я мия с него (още с първото шише) и може би затова не са излизали повторно. В магазина ми казаха, че имало и по силно кремче, но аз реших да пробвам първо с това и стана Wink

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 13:01 от katq_82

# 644
Ние днес ходихме на консултация. Доста е наддала +500 гр. и е 68 см. Аз си усещах като я вдигам, че е по-тежка Mr. Green Купих на връщане и глутенови каши, че ми омръзна да ям Мляко с ориз на Слънчо всеки следобед Joy Вчера като ми причерня след поредната доза каша, която не яде, извадих кърма от фризера, размразих я и начупих вътре бебешки бисквити. Добре си го хапна. Затова взех бананова с бисквити, но да видим какво ще стане.
За водата - София пие много малко. Предлагам, но само дъвче биберона. Даже обикновенно след пюрето по обяд пийва по две три глътки и понеже остава жадна, а не иска вода, суче около час и нещо, след като се е наяла. Мисля да се прежаля като стане по-топло да я пробвам да пие директно от чаша. Сега отпива по малко от моите чаши. Кака й почти не пиеше вода докато я кърмех, а сега е колкото мен на височина и вече ми носи обувките, така че няма да се притеснявам Naughty
Крусти имаме малко и си падат сами, та не са ми проблем. Приятелки ги махат с преварен зехтин. Маже сутринта, престоява, с гребенче ги разресва и мие вечерта косичката.

Общи условия

Активация на акаунт