ФЕВРУАРСКОТО ЧОВЕЧЕ ПРОЛЕТТА ПОСРЕЩА ВЕЧЕ

• 12 367
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз да се включа за последно от тук, че ще спираме нета сутринта.... пък следващия път вече най-вероятно ще пиша от София.
Цялата къща е преобърната, повечето багаж е вече в сакове и кашони, но има още да се събира Confused
Утре трябва да ходим с Влади да му видят резултата от мантуто (правихме го във вторник) и да му бият БЦЖ-то че съвсем закъсняхме с него (да не се ошашка някой  Stop- бие се при изписването).
Иначе другата седмица ще сме си при майка ми най-вероятно и от по-следващата сме готови за разходки (аз сигурно ще се загубя, нищо не знам къде е Thinking)
А следващия път ще разпитвам за лекари че ще трябва да си избираме.....

Последна редакция: пт, 28 апр 2006, 01:28 от Ivanichka

# 121
момичета,нямате ли желание да подкрепите моята сладурана в конкурса?  Cry поне ми обяснете,защо?! Моля!
май4ета,моля гласувайте за моята щерка. трябва да се регистрирате(ако не сте) тук: http://www.kidsbg.com/home/modules.php?name=Your_Account&op=new_user
после:
1.кликвате на КОНКУРС
2.кликвате "гласува за Сладуран и Сладуранка"
3.кликвате на Сладуранка
4.на 1 страница е нашата снимка-Сладуранка ДЕБОРАнка
5.кликвате на снимката и под нея има звезди
6.избирате дадена оценка (5 е най-многото),но ако ни дадете по-малко от 5 ни намаляте оценката.изчисляват се средно  аритметично.НО ВИЕ СИ ПРЕЦЕНЯТЕ!
И ГОТОВО Wink БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!!

# 122
Аз ли нещо не вдявам или ти си пропуснала нещо ......колко прозоци отворих и затворих и все това ми излиза
http://www.kidsbg.com/home/modules.php?name=coppermine&file=upload

и не мога да се оправя

# 123
  • На небето
Аз ли нещо не вдявам или ти си пропуснала нещо ......колко прозоци отворих и затворих и все това ми излиза
http://www.kidsbg.com/home/modules.php?name=coppermine&file=upload

и не мога да се оправя
На мен също ми дава грешка.

# 124
http://www.kidsbg.com/home/modules.php?name=Your_Account&op=new_user   това е адреса за регистрация. на мен ми дава да се регистрирам.

# 125
аз съм се регистрирала,но когато кликна на конкурс ми излиза линка по-горе и изобщо не стигам до снимката на Деби,камо ли да гласувам за нея.
Омръзна ми да правя едно и също ще опитам още веднъж и стига толкова-съжалявам!

# 126
ами,veselka,незнам защо така става  Confused ти активира ли си линка ,който получи в майла си? от него те пращат пак в сайта и от там отиваш на КОНКУРС. ако си направила вси4ко както ти пиша,и пак не става....съжалявам и аз Rolling Eyes но ти благодаря за опитите   bouquet

# 127
Гласувах, Тедка, успех!

# 128
най-накрая успях...........Пуснах си гласа Simple Smile
Хайде успех на Деборанка и от мен!!!

Момичета,вижте на 1-ва страница със зелено написах предметите от прощъпулника,ако не ви харесва така,дайте идеи и да допълня.Но така ми се стори най-подходящо

# 129
От няколко дни се каня да намина от тук, но все не ми остава време.
Запалила ми се е главата от някакво стомашно разстройство, което пипна Румена след посещение в зоологическата градина (вероятно е съвпадение, едва ли е от там Simple Smile). Едно на ръка, че сменям хиляди памперси на ден, но мъничката душичка така плачка от коликите, че сърцето ми къса. Слава на Бога днес е доста по-добре. Педиатърката твърди, че има някаква епидемия, така че, мами, мийте честичко ръчичките на дечицата (не че само от това зависи, но все пак).

Ние не сме правили точно прощъпулник както е по разните му там традиции. Просто на рождения й ден решихме да нахвърляме каквито се сетим предмети на пода в хола и да пуснем Румена да си избере ей така за веселба. Естествено тя нищо не избра и всичко подмина, а на връщане небрежно взе глобуса без да го погледне дори и започна да го разнася из цялата къща - честно казано много се смяхме - тя скромно си избра целия свят Simple Smile))

# 130
 Hug как сте мамита:)
ние пак сме си самички с дани в къщи, мързелуваме си... на това гадно време, дори на вън не можем да излезем:(
Вчера мина прощапулника на дани Laughing Въпреки, че къде заради лошото време или 3-те дни празници доста хора не дойдоха, купона стана. Дани страшно много се забавляваше, имам чувството, че повече от рождения си ден. Расте с всеки изминал ден и все повече почва да разбира Mr. Green Не знам дали питката се брои за предмет, но като я търкулнахме, малкия я хвана и понесе,  ръцете му бяха пълни с пърчета пита, та въобще не искаше да стигне до т.нар предмети за прфесиите:roll: накрая когато все пак реши да вхане нещо, хвана първо една отверка #Crazy не исках аз точно това да е предмета... ама хората веднага ме успокоиха, "че като е хванал питката, "каквото и да прави, гладен няма да остане, а и няма лошо да е сръчен, нали е мъж" Mr. Green Е той след отверката хвана какво ли още не, лъжичката, химикалка, още до като подреждахме работите... Абе да расте дзвяра и да става какъвто иска Sunglasses
Style - малката бързо да се оправя Praynig
Тедка - най-сетне и на мен днес ми остана време, регистрирах се и гласувах:0 то толкова сладки снимки имаше на дечицата, гоелми бонбони... ще видя да сложа снимка и на моето гардже Mr. Green

# 131
Style,бързо да оздравявате!!!
Нашия татко предложи утре при хубаво време да ни води и нас в зоото,но като чета по-добре не.

Бети,радвам се,че сте се забавлявали!!!Съжалявам,че не успях да ти пратя списъка.
Какво да пиша сега?-Дани е избрал питка и отверка..... Simple Smile

Joana, оздравяхте ли?

Ние вчера бяхме на рожден ден у наши приятели, а днес с Еленка ходихме в Патиланци-не скучаем.На нея и се отразява много добре промяната и спи много,та мама да свърши домакинската работа и да си обърне внимание Grinning

Целувки от нас Heart Eyes

# 132
  • Canada
Ох и ние бяхме болни4ки тази седмица-Температура плюс разтройство . Зимата се беше върнала, а пък за вятъра нямам думи. Ама може ли да го държиш детето затворено в къщи-толкова беше сладка , взима си якето и клю4овете от в къщи и отива до външната врата и запо4ва да 4ука с клю4овете по вратата. А види ли отворена външната врата, хуква през глава и я настигаме 4ак до асансьора(коридора е много дълъг).
По цял ден може да стои на пясъ4ника до нас- изяде бая пясък, сега се е отказала, но пък види ли камък-ооо камъните са ни страста, крие си ги в ръката, обръща се с гръб към мен и ги лапа.

Да ви се похвалим, от в4ера си имаме обички. Използвах момента, 4е татито беше на дале4ен риболов(4е хи4 не дава да пла4е детето) и продуп4ихме ушите. Не беше никак страшно, все едно бяхме на ваксина. Две моми4ета едновременно пробиха двете уши(както й бият и ваксините, когато са по две). Плака то4но 2 минути, след като й отвлякох вниманието със разни шаренийки, гердан4ета и игра4ки и я пуснах да ти4а в магазина, забрави даже за какво е плакала. Оби4ките са леки,  не ги усеща , сега гледам, 4е ушите са спокойни и си мисля, 4е добре направих.......
Хей Бети как се смях за Дани и питката и аз си мисля "4е каквото и да работи гладен няма да остане"....
Ами и Румена как си е избрала "целия свят", може и да има нещо проро4еско в тези бабини девитини....ще поживеем и ще видим.

# 133
Tedka,гласувах за малката ти сладурана.Успех!Виждам,че май само ние още не сме проходили.Но вече не го мисля,когато стане тогава.Обички имаме още на Благовец,даже загубихме вече едната и сега сме с две различни.С отбиването съм доникъде,вечер малката се буди по 5-6пъти и само на гърда заспива пак.Аз вече придобих някакво безсъние,цял ден ходя като сумнамбул,а вечер като легна немога да заспя,когато успея сънят ми е толкова лек,че все едно съм полубудна.А и това време-все едно идва зимата.Дано скоро се затопли трайно!

# 134
ЗДРАВЕЙТЕ,МАМИ!!!
НАДЯВАМ СЕ ЗАГЛАВИЕТО НА НОВАТА НИ ТЕМИЧКА ДА ВИ ХАРЕСА И С ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ДА  ПИШЕМ В НЕЯ

ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ ОТ НАС!!!

[az sam nova haresvate mi i az imam dve fevruarski 4ove4eta kak da vi otkria
Ох и ние бяхме болни4ки тази седмица-Температура плюс разтройство . Зимата се беше върнала, а пък за вятъра нямам думи. Ама може ли да го държиш детето затворено в къщи-толкова беше сладка , взима си якето и клю4овете от в къщи и отива до външната врата и запо4ва да 4ука с клю4овете по вратата. А види ли отворена външната врата, хуква през глава и я настигаме 4ак до асансьора(коридора е много дълъг).
По цял ден може да стои на пясъ4ника до нас- изяде бая пясък, сега се е отказала, но пък види ли камък-ооо камъните са ни страста, крие си ги в ръката, обръща се с гръб към мен и ги лапа.

Да ви се похвалим, от в4ера си имаме обички. Използвах момента, 4е татито беше на дале4ен риболов(4е хи4 не дава да пла4е детето) и продуп4ихме ушите. Не беше никак страшно, все едно бяхме на ваксина. Две моми4ета едновременно пробиха двете уши(както й бият и ваксините, когато са по две). Плака то4но 2 минути, след като й отвлякох вниманието със разни шаренийки, гердан4ета и игра4ки и я пуснах да ти4а в магазина, забрави даже за какво е плакала. Оби4ките са леки,  не ги усеща , сега гледам, 4е ушите са спокойни и си мисля, 4е добре направих.......
Хей Бети как се смях за Дани и питката и аз си мисля "4е каквото и да работи гладен няма да остане"....
Ами и Румена как си е избрала "целия свят", може и да има нещо проро4еско в тези бабини девитини....ще поживеем и ще видим.

[ne si zgreshila nie slogehme obeci na 8 meseca sega e na 1g i 2m radosta mai e pove4e za nas no vse pak e radost

Общи условия

Активация на акаунт