ФЕВРУАРСКОТО ЧОВЕЧЕ ПРОЛЕТТА ПОСРЕЩА ВЕЧЕ

• 12 386
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Много ме развесели изборът на малката Румена. Явно има сериозна мисия за живота си щом е избрала целия свят.  newsm51

# 136
Здравей, Anamira!!!
Добре дошла!!!  bouquet

# 137
  • Canada
Къде се изгубихте мам4ета...сигурно по паркове и люлки.. Thinking

Добре дошла на Anamira   bouquet!

Анамира, защо не пишеш на кирилица?
Не разбрах, близнаци ли имаш? Ако искаш да те вклю4ат в списъка, изпрати на Веселка на Ли4ни вашите данни.....но и без да си вклю4ена  в списъка можеш да пишеш в теми4ката Peace

Още веднъж добре дошла!

# 138
ами ние днес не бяхме на линия,защото ходихме на панаир в с.Св Влас,близо е до Сл.бряг(за мамите,които не са го 4ували) и си изкарахме мн весело  Laughing Дебка се въртя на въртележката,на влак4ето се вози и я сложихме в онези коли4ки дето мърдат и свирят,мн ги оби4а милата. Купихме и едни мн сладки маратонки и едни шушлекови панталонки за лятото. А ние с татко и се тъпкахме с бонбони,сладоледи и зах.памук  tongue

# 139
Здравейте и от мен Wink
2 дни преди прощъпулника забелязахме с баща му, че Вики не иска вече сам да върви, а предпочита да лази. Преди спокойно извървяваше разстояния от една стя в друга и през прагчета малки минаваше, абе без проблеми. Сега като го пуснем сам да върви и той почва да се смее и да прави разни маймунджулъци- накланя се назад, като знае че има някой който да го хване или пада на колене и почва да се смее. Не знам какво му стана на туй дете Tired На прощъпулника дойдоха всички поканени и имаше и по-големи дечица, които след като им дадохме по парче питка, тичаха по стълбите на входа нагоре и надолу, за да са му здрави крачетата на Вики, както ни казаха по-възрастни хора. На платното, по което търкулнахме питката бяхме наредили какво ли не: музикална кутия, фотоапарат, рапан/ по мое предложение, за да стане океанолог Wink/, атлас/ по идея на Стайл/, портфейл, отверка, химикалка, цветни моливи, учебник с много цветни корици, златни бижута/ за златар/, лъжица /защото мн.обича да гребе с лъжица в паничката си и съответно да съответства на готвач/, часовник, диск и мишка/компютърна/.
Той почти тръгна след питката, държейки се за мен, но се спря до масата, взе една вилица и започна да бърка по близката чиния. Добре, че беше на свекърва ми чинията Whistling. Толкова се съсредоточи в заниманието си, че се прехвърли и на друга чиния, а ние само го подканяхме да си избере нещо и не смеехме да го отделим от масата, че платното беше точно до него и току виж се навел и си взел нещо. След около 5 мин. следене в тих кикот, Вики удостои с поглед шарените предмети на платното, наведе се и ги оглежда още време. Нищо не си взе, а се съсредоточи пак към масата и чиниите. Съпруга ми въоражен с фотоапарат не го изпускаше от поглед и само го подканяше нещо да си избере. На Вики май му "писна" накрая и се насочи с вилицата към предметите. Боцна си комп.мишка и пак се изправи. И ние пак: "Хайде, Вики, дай нещо, вземи нещо...". Той пак ни "послуша" и този път се наведе и пипна с пръсче комп.мишка, който момент веднага беше документиран, след което Вики се изправи и започнаха с децата да си играят.
Някои гости повече не си пипнаха яденето в чиниите Laughing Embarassed

# 140
Мили момичета, от утре няма да имам нет.Така ,че някой да ме замести  в темичката.
Целувки на всички!!!

# 141
Много се радвам, защото скоро ще махаме памперса Grinning
Преди годинката го пробвах 2-3 пъти , но само първият беше резултатен. Затова го оставих за по -късно. До вчера.
Вчера преди да легне хлапето му сложих пишлето на гърнето да пишка, казах му няколко пъти "Чиш" и свърши работата, похвалих го Hug
А днес ми носи гърнето и мрънка нещо. Питам го - имаш чиш? - и същевременно го събличам. Пак му слагам пишлето, "чишкам" му и тръгва струйката Grinning.
Та затова , като се затопли, направо ще му махна памперса и почти сигурно е ,че няма да има проблеми  Sunglasses щом прави връзката.
Иии нямам търпение, писнаха ми тези памперси #Cussing out

# 142
Здравейте!Елизабет все още не е проходила,вече започвам да се притеснявам,защото дори няма желание да ходи.Като я сложа в проходилката иска да излиза от нея,а като я държа за ръчички и иска да я пусна,за да пълзи.На гърнето не иска да седи.Не дава да й мия зъбите.Не иска да яде ако не е пуснат телевизора и не дават нещо интересно на нея.Ох в чудо съм се видяла с това дете има характера на баща си Laughing и той това не ядял онова не ядял,може и гладен да е ама ако не е на кеф нищо няма да яде.Елизабет няколко дни беше нещо болна,беше с температура,повръщане и разстройство-д-ката каза,че било заради зъбите-отслабвала имунната с-ма и от най-малкото нещо и се получавали такива неразположения.С тези зъби голям кошмар събужда се през ноща и рееев,доколкото ми позволява да видя целите й венци са издути и червени,виждат се само отпред 8 бели зъба,а има ли други показали се не знам тръгне ли някои да й пипа устата и реве.Исках да ви питам-някоя от вас мами купувала ли е минингитна ваксина,за да я бият на детенцето ви и какво е мнението ви за тази ваксина?

# 143
Cveti,твоя постинг сякаш аз съм го писала.Надина също НЕ ИСКА да ходи,защото инъче в къщи си стои права и се придвижва по мебелите или като я държим за ръце,но навън неиска,предпочита да пълзи,защото се предвижва по-бързо,а и се чувства сигурна така.Детето ми е много буйно и има също своенравен характер,ако и забраня нещо тя го прави напук.Всичко трябва да й поднасям по интересен начин инъче не се получава.И въпреки,че е малка, колкото и да и давам зор за нещо тя го прави когато сама реши и поиска.На гърне ходи от осмия месец,но сега не иска памперс и направо незнам какво да правя,защото като й обуя гащички се изпуска.Да те питам Мойри как научи малкия да ти се обажда,на мен Надина ми се струва още малка,но в същото време като неиска памперс,трябва ли да опорствам,да й го слагам?А инъче и Надина се храни пред телевизора-като нас,подражава и си иска нейната програма СИТИ,даже някой път докато не й я пусна отказва да яде.Вечер в най-добрия случей се буди по 3-4 пъти и само със цица заспива.А за отбиването да не говорим-МЪКА.Това лошо време направо ми взе силата-ходим в Търговския център до нас,там я пускам да лази,защото инъче не иска в количката и цирка почва-влиза пълзейки по магазините,заговаря хората,като искам да я взема ми прави сцени.Абе въобще детето иска постоянно някакво разнообразие и нещо да прави,24часа в денонощието.Само,че аз се изчерпвам преди нея.В крайна сметка й позволявам доста неща,например вече иска да се храни сама,оставям я да се омаца хубаво и после като вече кротне я нахранвам.Ваксината направо докторката ми я достави.ЧАО!

# 144
  • UK
И Ивана не ще да ходи, мързелана като мама  Grinning Като сме в някой магазин само дебне да се загледам в нещо и почва да дърпа на хората наоколо якетата и като я погледнат си крие лицето с ръце и се залива от смях  Laughing А те първо така стреснато поглеждат, сигурно си мислят, че ги ограбва някой.

# 145
Да те питам Мойри как научи малкия да ти се обажда

еми аз писах, пробвала съм преди, сега пак.
нищо не съм го учила по специално Simple Smile давам гърнето и го " пишкам". После го поздравявам, целувам....
Но сериозно ще се заема като се постопли. Simple Smile
Днес не съм го правила, щото час през час сме в банята и мием наакано дупе - има диария и Т. Уфф за месец- има няма- вече втори път се подрисква.
Мисля си, че е от ръцете   newsm78 донякъде - все са в устата мръсни-чисти там. Както и ако има интересни предмети - пак в устата.
Може да идва 7-я  Simple Smile зъб.  newsm78

# 146
  • Sofia
привет и от нас!
Влади е с Т от снощи и следобяд ще го водим на лекар  Sad
Имахме резервация за уикенда да ходим с компания на едно местенце с мин. топли басейни, с децата, ама ние ще пропуснем  Sad И памперс - бански му купих на малечко, и моят имен ден щяхме да отпразнуваме, ама -здраве да е, да оздравява човечето, пък ходенето ще остане за по - натам!
Браво на чишкащите в гърне малчугани  bowuu
Аз въобще не съм го пробвала моя Влад.Не бързаме, догодина ще я вършим тази работа.
Слънчев ден на всички и поздрави на всички празнуващи утре!  bouquet

# 147
И малката беше с Т преди около седмица - 3 дни на свещички и полсе мина, но нослето ни още не е напълно ОК. След нея и аз се разболях - 3 дни с Т 38,6 и ужасни болки в ставите и гърлото - 3 дни и аз бях на парацетамол и сега поне съм без Т.
Пазете децата! Ужасен е този грип.
Аз с нетърпение чакам времето без памперси, но все още мисля, че няма да бъде скоро.

# 148
Здравеите мами !
извинявам се че се намесвам в темичката ви
Искам да честитя имения ден на всички млчовци!
И специално на малкиа Жорко на мама Givig!
Да ви е жив и здрав малкия палавник и все так да радва и нас и вас!
 smile3525  bigdance2

# 149
  • Canada
 smile3525 Честит Георгьовден на вси4ки които носят хубавите български имена!(с голямо извинение на патерица) smile3525

Ние имахме малко премеждия тези дни- тъкмо оправихме разтройството и вдигна висока Т . Голямо ходене по мъките- клиники, изследвания и ве4е на  георгьовден (4-ти ден с Т) ни изпратиха в спешното на детската болница та на четвъртия 4ас от 4акането се видяхме с лекар после трябваше да и вземат урина с катетър , но тя такъв рев му удари при срещата с доктора 4е после нямаше капка урина, хайде наливай със сокове и вода та след още 3 часа успяха да и вземат урина, след това кръв от вената.......А детето ми ме гледаше с пълни с ужас о4и и се задавяше от рев, а аз трябваше да я държа да не мърда....беше ужасно преживяване. След девет часа в болницата сер прибрахме у дома с диагноза вирусна инфекция. Днес ве4е няма Т и е пак весела, слава Богу!
Като 4ета май вси4ки са минали през някакви болести.
 Бързо оздравяване на де4ицата!

Общи условия

Активация на акаунт